Wkono

Hvordan trene som en elite snikskytter

Hvis du kommer til å være en bakgård snikskytter, eller bare gjør det for moro skyld... Ikke les denne artikkelen! Dette er for de alvorlige snikskyttere, følgende opplæring er basert på den faktiske sniper programmer som brukes av eliten britiske snikskyttere.

Trinn

Hvordan trene som en elite snikskytter. Det finnes fire hovedtyper tester som utgjør følgende snikskytter trening.
Hvordan trene som en elite snikskytter. Det finnes fire hovedtyper tester som utgjør følgende snikskytter trening.
 1. 1
  Det finnes fire hovedtyper tester som utgjør følgende snikskytter trening. Den skriftlige prøven, Sniper Observation Test, Fast Target Test, og Sniper Stalking Test. Du og dine medreisende snikskyttere i trening bør praktisere disse kursene før du tar en test på dem.
 2. 2
  Den skriftlige prøven (WT): Dette er et papir test med flere spørsmål om sniper-feltet. Dette bør gjøres opp ved en airsoft snikskytter som allerede hadde erfaring i kamp og vet hva de gjør. En ståkarakter er vanligvis betraktet som en 75 +.
 3. 3
  Den snikskytter observasjon test (SOT): Denne testen er å vurdere en snikskyttere evne til å observere / speide et område for mulige mål (uansett hvor godt skjult). 10 vanlige airsoft objekter (ex: Mask, briller, unjamming stang, speed loader, magasin / klipp, støvler, gummi kniv, hjelm, pistol, vest, omfang, etc.), vil bli skjult i en skog miljø minst 100 meter fra observasjonen området. Dette bør være et hevet område med et klart syn på objektet området. Snikskytterne vil ha 20 minutter å få øye på minst 7 av 10 av disse objektene, bevæpnet med bare kikkert og dyktighet.
 4. 4
  Den faste mål test (FTT): Denne testen er å øve nøyaktighet. Den snikskytter og mellomstore målene er ikke tillatt å flytte fra sin startposisjon. Målet med sniper er å treffe så mange av disse målene som mulig. Det nærmeste man vil trolig være om lag 90 meter unna, med avstanden vokser fra det.
 5. 5
  Den snikskytter stalking test (SST): Den SST er trolig den vanskeligste av alle testene. Det understreker og understreker sniking og kamuflasje, så vel som rock-hard fokus. Den snikskytter, eller snikskytter laget starter på et ukjent sted, gitt bare deres sniper utstyr og plassering av målet. Deres mål er å flytte til innenfor rekkevidde av målet deres uten å bli sett av flere spotters ute på vakt. De må komme til målet innen fristen (vanligvis 60 minutter, men tiden kan endres) uten å bli sett av spotters som er jobb det er å "oppdage" snikskytterne før de tar ut sine mål. De spotters har lov til å skyte på snikskytterne, men snikskytterne er ikke tillatt å skyte på de spotters. Målet er vanligvis mellomstor.

Tips

 • Siden snikskyttere er ment å være den usynlige mordere av slagmarken, er kamuflasje viktig. Normal kamuflasje med vegetasjon vedlegg er gode, men fulle ghillie drakter er best. Kontroller om at drakten passer til miljøet, og at når du flytter inn ny vegetasjon og jord, endre camo som passer ditt miljø.
 • Få en sterk sniper rifle! Dette bør skyte runder over 4000fps og under 5500fps! Også få et omfang som passer deg godt.
 • Hvorfor gå gjennom alle forsøk på å skjule deg selv om din pistol vil bare gi deg bort? Sørg for å kamuflere våpenet ditt, er den beste måten å få en rifle wrap.
 • Flytt sakte, holde seg lav, og dreper effektivt.
 • Merk at flash muzzlers og lyddempere, mens redusere blits og støynivået pistolen din, de også redusere nøyaktighet og utvalg av bildene dine - ha det i bakhodet.

Advarsler

 • Beware of billige snikskytterrifler som vises sterk, men er ikke godt gjort. Hvis det er for det meste plast, holde seg borte!