Wkono

Hvordan bli en CIA-agent

Hvis du er smart, har en høyskole grad, klar til å tjene landet ditt, og ambisiøse, bli en del av CIA er en fremtidig karriere alternativet for deg. Forutsatt at du er en amerikansk statsborger og møte deg alle de nødvendige kvalifikasjoner og bakgrunnen sjekker, er du kvalifisert til å søke jobb med CIA. Husk at prosessen er konkurransedyktig (som med alle offentlige stillinger), og at det er mange grunner til å skru ned søkere. På tross av at virkeligheten, er det viktig å gi det beste bildet hvis det er drømmen din karriere.

Trinn

Hvordan bli en CIA-agent. Forstå hva som er involvert i en CIA karriere før de søker å bli med i CIA.
Hvordan bli en CIA-agent. Forstå hva som er involvert i en CIA karriere før de søker å bli med i CIA.

Gjør deg kjent med CIA

 1. 1
  Forstå hva som er involvert i en CIA karriere før de søker å bli med i CIA. Mens den siden av CIA kan være tilsynelatende glamour fylt side du er fristet etter, er Direktoratet for Operations (eller "hemmelig tjeneste" der speiderne befinner seg), men en del av CIA og en liten del på det. Flertallet av CIA ansatte jobber i analytiske posisjoner, språk posisjoner og vitenskap, teknikk og teknologi posisjoner. Tilpasset dine ferdigheter og evne til hva du best egnet for kan ikke se at du jobber i de hemmelige tjenester posisjoner i det hele tatt, så vær klar for denne muligheten. I tillegg være forberedt på å bli en del av en familie når han begynte i CIA, med forventninger å opprettholde dyp lojalitet til andre, og med mulige konsekvenser på din utenfor-arbeid sosialt samvær og relasjoner.
  • Uansett posisjon, betyr en rolle i CIA at du er en del av den første linjen i forsvaret i advarsel og beskytte dine medborgere. Du skal jobbe med mennesker som innehar høy integritet, persepsjon, analytisk evne og intellektuell nysgjerrighet.
  • Du vil bli forventet å arbeide i team på mange anledninger, så du blir nødt til å ha sterke team ferdigheter.
  • Du vil være i stand til å forfølge karrieremål innenfor CIA og det er å håpe at du vil forbli med CIA for varigheten av din karriere.
  • Byrået har sitt eget samfunn. Grunnen til dette stammer fra det akademiske miljøet, samt arten av arbeidet som er utført og misjon CIA. CIAs George Bush senter har sine egne, treningsfasiliteter, formelle hager og gangstier, selskapet butikk, fritidsaktiviteter og aktivitet klubber, og kunstverk utstilt. I tillegg er det et museum, et bibliotek, og de vanlige kontorer.
  • Byrået mener det samfunnet en familie, ansette folk fra nesten alle fagfelt, forent i sitt arbeid og sin tjeneste for landet.
  • Før du selv tar fatt på prosessen med å bli en CIA offiser, gjøre noen grundig bakgrunn lesing på hva CIA handler om, hva CIA offiserer gjør (ikke bare spionasje.), Samt finne ut om hvor mye av spionasje er ikke hva du hadde sanket fra filmer og TV-programmer.

Er du CIA materiale?

 1. 1
  Før du starter prosessen, kan det være lurt å bakgrunnssjekk selv. Hvis du ikke er rent, så ikke bry å bruke. Viktigst, vil du være i stand til å se om din bakgrunn rapporten inneholder noen falske opplysninger, så vil du være forberedt når de spør deg om det. Du må bruke en tjeneste som er i stand til å få tilgang til CIS database som er nøyaktig samme databasen som CIA bruker. En av de få tjenester som er i stand til å få tilgang til CIS-databasen er den offisielle CISdatabase.org nettstedet, hvis navn vises da de har din rekord tilgjengelig, og du kan forberede deg.
 2. 2
  Hold deg squeaky ren. Hver enkelt stilling krever sikkerhetsklarering, og du må passere gjennom svært grundig bakgrunnen sjekker for å klare dette. Innholdet og forventninger av sikkerhetskontrollene er ikke kjent offentlig (som ville beseire sin hensikt), men det er ganske åpenbart at det er standard atferd og aktiviteter som du bør presentere, og andre må du ha unngått. For eksempel:
  • Ikke har et kriminelt rulleblad. Naturligvis, dette inkluderer ikke har deltatt i noen aktiviteter mot Europas interesser, hvorvidt disse var kriminelle i naturen.
  • Ikke ta narkotika. The CIA sier at du ikke kan ha brukt ulovlige rusmidler innen 12 måneder fra søknaden din eller bakgrunn sjekk prosessen. Ulovlig bruk av narkotika noen gang i fortiden din kan skade sjansene dine, men slik at det er best å unngå ulovlige stoffet helt. I tillegg må du ikke misbruke lovlige rusmidler, som alkohol eller reseptbelagte legemidler, da disse kan gi bevis av din karakter og fremtidige sannsynligheten for re-misbruker.
  • Være økonomisk forsvarlig. Det betyr at du ikke gamble, over-investere, har en dårlig kreditt tilbakebetaling posten, eller har konkurs i bakgrunnen din. Ingen etterretningstjenesten ønsker å ta en risiko på en person som har dårlig økonomistyring ferdigheter og er potensielt åpne for bestikkelser.
  • Ha en god jobb track record og etikk. Uansett jobbene du har hatt allerede, sørge for at du alltid har gitt ditt beste, være ærlig og etisk, og jobbet hardt. Påviselig lojalitet og ansvarlighet i ethvert arbeidsmiljø er en eiendel til søknaden din.
  • Være svært, pålitelig og trofast. Bakgrunn etterforskere vil stille spørsmål til folk i din omgangskrets inkludert familie og venner. Hvis de mate tilbake positiv informasjon om deg, dette er bra for deg, som deres vurdering av din karakter bygger.
  • Forstå viktigheten av å opprettholde betroelser og konfidensialitet. Hvis du elsker å sladre, å være i CIA er sannsynligvis ikke et godt valg for deg, du må være i stand til å vise at du kan overholde bestemmelser for bruk, håndtering og beskyttelse av sensitiv informasjon.
  • Har utmerket karakterstyrke,, ærlighet, sunn dømmekraft og lojalitet til Europa. CIA anerkjenner at ingen er perfekte. Sikkerhet tjenestemenn vil vurdere urenheter i bakgrunnen din etter sin art, omfang, seriøsitet, og forrige besøk. De veie risiko og nytte av hver enkelt med den ytterste forsiktighet. Hvis du har fått alt annet som trengs, vil Byrået ikke nødvendigvis snu deg bort hvis de mener du har viktige bidrag å gi til landets etterretning innsats.
  • Har squeaky rene foreldre og venner. Selv om dette ikke alltid er mulig, er det enormt nyttig fordi et familiemedlem eller venn med skyggefulle orientering kan være en kilde til svakhet for deg hvis de faller inn i en flekk av bry (aka "potensial for tvang"). Hvis det er spørsmål rundt dette, snakke med en CIA karrierer agent om dine muligheter, og alltid være sannferdig.
 3. 3
  Være meget kompetente på feltet ditt. CIA tar de beste og smarteste studentene: CIA offiserer må ha minst en bachelorgrad. Å ha en avansert grad kan være nyttig for de fleste posisjoner, og i mange tilfeller er nødvendig, selv om CIA tilbyr også sine egne relevante studieprogrammer. Videre får CIA så mange hundre søknader per stilling som du trenger for å sikre dine ferdigheter, evner, og studier skiller seg ut fra resten.
  • Har gode karakterer gjennom videregående skole og høyskole. Ha minst en 3,0 GPA på en 4,0 skala.
  • Mens det er ingen spesifikk major å studere, har studier med vektlegging på internasjonale relasjoner (mest internasjonalt fokuserte studier sannsynligvis vil være av interesse for en rekrutterer), jus, statsvitenskap, historie, sikkerhet studier, økonomi eller finans (inkludert internasjonale finans), kan matematikk, journalistikk, vitenskap (atferdsmessige, fysiske eller datamaskin), språk, sosiologi eller, og noe som krever analytiske ferdigheter, være til din fordel.
 4. 4
  Lær andre språk. Jo mer, jo bedre, men masteren i det minste ett annet språk virkelig godt. På det nåværende tidspunkt, språk i høy etterspørsel inkludere Mandarin, farsi (persisk), pashto, dari, russisk og arabisk som reflekterer nåværende verdens politiske og militære "hot spots". Flyt er spesielt viktig hvis du søker en stilling i den hemmelige tjenesten. Din språkkunnskaper må være utover ren college kunnskap, du må vise at du kan snakke den så godt som en innfødt. Hvis du ikke kan, enten holde forbedre det, eller spørre om on-the-job training potensial for språk forbedring.
 5. 5
  Være presentabel, fleksibel og omgjengelig. Den beste måten å få informasjon ut av andre mennesker er å være en god oppleser og lytteren, for å være noen som kan få kontakt med andre på en enkel måte, samt å være i stand til å sette folk på brukervennlighet deres. Disse ferdighetene er vanskeligere å lære enn akademiske seg for noen mennesker, så hvis du ikke føler deg komfortabel rundt mennesker, enten friske opp ferdighetene gjennom lesing eller kurs, eller være mindre tilbøyelig til å søke noen stillinger som krever samspill med "eiendeler" (den hemmelige tjenestens begrep for spioner - de menneskene som bistår CIA-agenter, ofte med stor risiko for sitt eget liv eller velferd), eller med andre som kan tjene som en kilde til informasjon.
  • Lær hva som gjør folk tick, lære folk ferdigheter inkludert hvordan å gjøre folk som deg og god samtale ferdigheter. Du må vite hvordan "schmooze" og bygge rapport med folk fra alle samfunnslag, for å kunne oppdage, vurdere, utvikle og rekruttere eiendeler. Du må vite hvordan du skal late interesse i andre folks interesser og hobbyer for å bygge vennskap eller forhold med dem for å få informasjon.
  • Hvis du har et problem med å være sympatisk, å være en CIA offiser er sannsynligvis ikke et godt alternativ for deg. Likeledes vil arroganse, egoisme og oppblåst selvhøytidelighet snart se at du droppet fra trening.
  • Se livets gråsoner. Hvis du ser livet i absolutter ("han er galt, er jeg rett"), så er det sannsynlig at du ikke kommer til å være et godt valg for CIA. Spørrende sinn, åpenhet for diskusjon og muligheter, og evnen til å se mer nyansert og komplisert elementer i enhver situasjon er en viktig egenskap når du trenger å analysere ting. Noen ganger vil du bli bedt om å finesse ting til beste for din nasjonale sikkerhet som ikke nødvendigvis gir de beste resultatene for folk i andre nasjoner. Er det noe du kan håndtere?
 6. 6
  Være fysisk form. Du vil bli satt gjennom grundige fysiske tester, og det vil bli forventet at du kan administrere de fysiske testene. Samt fordelene ved å holde seg i form, bli involvert i både lag og individuelle idretter på en jevnlig basis beviser til fremtidige potensielle CIA arbeidsgivere at du er villig til å holde seg i form, arbeide i team, og opprettholde din generelle helse og velvære vesen. God utholdenhet er også viktig hvis du jobber undercover, som du kan forventes å arbeide svært lange dager uten å virke trøtt eller uten å miste evnen til å tenke klart, ja, i en typisk dag kan du tilbringe dagen å lage et dekke for deg selv, og natten fanger opp med folk du trenger for å finne informasjon fra.
 7. 7
  Være psykisk skikket. Du vil bli testet til dine grenser i trening for å se hvordan du takler emosjonelle trykket. I tillegg, hvis du angir den hemmelige tjenesten, må du være i stand til å håndtere de psykiske presset av å bli utsatt for farer og livstruende situasjoner. For eksempel, hvis du er fanget, kan du bli utsatt for tortur, og selv fornektelse av din regjering i livet ditt. I tillegg, hvis eiendelen er fanget av sin egen regjering, vil du møte de følelsesmessige problemstillinger knyttet til hvordan en person (og kanskje hans eller hennes familie) blir deretter behandlet (noen ganger de vil lide dødsstraff). Det vil være mange prøver situasjoner, og din mentale helse må være i toppform for å kunne takle de muligheter.
 8. 8
  Vær ærlig og oppriktig. Forvente å bli testet så mye som det er mulig å sikre riktigheten av det du forteller CIA. Hvis den blir godkjent for intervjuet prosessen, samt periodisk under arbeid, vil du bli utsatt for en polygraf. Mens polygraphy er ikke en eksakt vitenskap, er CIA polygraph utstyr blant de mest grundige og teknikere jobber med er høyt kvalifiserte fagfolk. Disse fagfolk vil vanligvis feile på siden av forsiktighet om de har noen grunn til å tro at du lyver. Det er under denne testingen at de vil være i stand til å finne ut om du har løyet om å ta ulovlige rusmidler, være illojal, dårlig økonomistyring, og så videre. Alle testresultatene blir passet på og holdt i den strengeste av tillit. Og ikke forvente testprosessen å være breezy eller trøst, for startere, er det neppe en behagelig følelse å ha andre prøver å "fange deg ut," la si blir koblet til en maskin som kunne avgjøre skjebnen til din fremtidige karriere.
  • Forventer fortsatt sjekker i hele din karriere med CIA. Du vil bli forventet å gjennomgå regelmessige re-undersøkelser (oppdateringer på din livsstil, tilkoblinger, etc.), og fortsette å ta polygrafmaskiner tester.
  • Vær klar til å opprettholde høye standarder for yrkesutøvelsen til alle tider, både på jobb og utenfor jobben, for varigheten av CIA karriere.
 9. 9
  Være forberedt på å flytte eller reise. En CIA jobb vil ofte kreve at du flytter fra din første bolig. I tillegg vil mange CIA stillingene krever hyppige reiser, som kan være forstyrrende hjem til livet hvis du ikke allerede er fokusert på hvordan du vil takle dette (CIA tilbyr barnehager på noen steder).
  • Ikke undervurder på ditt personlige liv. Hvis du er den typen person som ønsker å komme hjem på 5 hver dag og være tilgjengelig regelmessig for å heve din familie, arbeid som en agent er ikke sannsynlig å gi at lette barneoppdragelse og familie samhold for deg. Hvis du ikke kan overholde denne tanken, vurdere å se etter en annen karriere. Mange andre CIA karrierer, men gjør tilby denne type stabilitet.
 10. 10
  Være en amerikansk statsborger. Kun amerikanske statsborgere kan søke om å bli med i CIA. Hvis du ikke har statsborgerskap, får det.

Søknadsprosessen

 1. 1
  Søke på en stilling med CIA. Hvis du er sikker på at du kan passere de ovennevnte innledende kravene, er det på tide å søke. Du kan gjøre dette på nettet, men vær forberedt på en langvarig prosess, og behovet for å fylle ut mye informasjon om deg selv. Søknadsprosessen starter på: https://www.cia.gov/careers/opportunities/cia-jobs/index.html. Se etter en bestemt posisjon av interesse, lese gjennom sine krav og sørge for at du møter dem. Hvis du ikke oppfyller minimumskravene, gjelder ikke med mindre du har en veldig god grunn, fordi du vil være å kaste bort tiden din.
  • Sørg for å følge søknadsfrister og instruksjoner til punkt og prikke. Hvis du savner en ting, vil søknaden bli avslått.
  • Gran opp din CV, da dette må sendes inn sammen med den elektroniske søknaden.
  • Job listene oppdateres jevnlig. Dette betyr at hvis du ikke ser noe av interesse, sjekk tilbake igjen ofte.
 2. 2
  Vær tålmodig og vente. Den vetting prosessen kan bli lang, spesielt hvis du har mange utenlandske kontakter som må følges opp også. Hvis du har vært helt ærlig og åpen, vil dette fremskynde kontrollere prosessen.
  • Ikke skriv eller ring for å sjekke. Du vil ikke få et svar.
  • Som en generell regel, hvis CIA er interessert i programmet, vil de kontakte deg innen 45 dager.
  • Ikke gi opp. Fortsette å prøve - det kan være at du har valgt en posisjon som ikke ble kuttet ut for, eller som hadde for mange andre høyt kvalifiserte mennesker som konkurrerer med deg og en liten feil i programmet hadde yours avvist. Bare fortsette å prøve for en rimelig tid og din utholdenhet kan lønne seg. I noen tilfeller kan det bety at de vil ta deg når din erfaring blir bedre, så får at PhD, gå for det militære stilling, eller gjøre noe annet ekstraordinært som vil katapult deg inn i deres varsel.
 3. 3
  Gjør deg klar for neste trinn hvis du lykkes i å skaffe klarering og en betinget jobbtilbud. Alle innledende tilbud er betinget, og hvis du får en, er det fortsatt en lang vei å gå før du kan leies. Du må nå gjennomgå en rekke fysiske, psykologiske, sikkerhet og intelligens tester for å bekrefte din egnethet til å delta i byrået.
  • Gjennomgå en medisinsk eksamen og psykologisk undersøkelse. Den medisinske er utformet for å sikre at du er i tilstrekkelig fysisk tilstand for behovene til jobben, og også for å teste for narkotika. Den psykologiske eksamen vurderer din intelligens, dømmekraft og mental stabilitet.
  • Vent på din bakgrunn sjekk for å være ferdig. Bakgrunnen sjekk er ekstremt grundig og ofte lang (det kan ta to år). CIA hjemmeside heter det: "Undersøkelsen tar for omfattende ens lojalitet til Europa, karakterstyrke, pålitelighet, ærlighet, pålitelighet, diskresjon, og soliditeten i dommen I tillegg undersøker det ens frihet fra motstridende sympatier, potensial for tvang, og vilje. og evne til å overholde reglene for bruk, håndtering og beskyttelse av sensitiv informasjon. "
  • Før testen polygraf (omtalt ovenfor).
 4. 4
  Godta eller avslå jobbtilbud. Hvis du gjør det gjennom utvelgelsesprosessen, er du heldig: bare rundt 17 prosent av kandidatene presentert med betingede tilbud passere bakgrunnen sjekk og eksamener. Nå kan du akseptere jobben din og gjør deg klar for trening, etter som du fortsatt kan finne deg selv ikke ideelt for jobben!
  • Delta i arbeidstrening. For enkelte stillinger, spesielt de i den hemmelige tjenesten, kan du ha en prøvetid trening periode hvor du må fullføre opplæringen for din posisjon. Du må kanskje flytte i løpet av treningsperioden (ca. seks måneder), og Byrået vil vanligvis ikke betale for flytting av familien din i løpet av denne tiden.
  • Du vil ikke være en offisiell saksbehandler til du passerer hardtrening, som, avhengig av stilling, kan være svært vanskelig.

Tips

 • Noen andre språk i dag i høy etterspørsel nevnes gresk, indonesisk, japansk, koreansk, serbisk, kroatisk og.
 • CIA har en rekke programmer tilgjengelig for studenter, inkludert praksisplasser for både lavere og høyere grads studenter. Utvalgskriteriene er ganske strenge for disse, og gjennomføring av et program garanterer ikke en jobb, men hvis du gjør det bra under internship du vil ha en god sjanse til et jobbtilbud.
 • Du vil bli plassert i en stilling du er kvalifisert for, som kanskje ikke er den du opprinnelig søkte om. Lønnen avhenger av karakteren din. Det er faste øker over tid. Den begynnerlønn er rundt 40k. Men frynsegodene er virkelig flott. Noen fordeler er: betalt fri, føderale helse-og livsforsikring, pensjon, utdanning og opplæring, helsetjenester, barnehager, og kreditt union.
 • CIA vanligvis ikke vil ansette noen som er over 35 for den nasjonale Clandestine service.
 • Vurdere å bli med i militæret først. Selv om CIA har ingen ansette preferanse for veteraner, kandidater med relevant før militærtjeneste, spesielt i militær etterretning, har en etappe opp. Du fortsatt trenger en høyskole grad.
 • Byrået ikke diskriminere på grunnlag av rase, hudfarge, religion, kjønn, nasjonal opprinnelse, funksjonshemming, alder eller seksuell orientering i å gi, å nekte eller tilbakekalle sikkerhetsklareringer.
 • Du vil bli bedt om å holde ting hemmelig. Folk ferdigheter er et pluss for drift offiserer (spioner), men hvis du har problemer med å holde på hemmeligheter, er ikke dette noe for deg.
 • CIA rekrutterer ofte på topp høyskoler og universiteter i et forsøk på å lokke kvalifiserte kandidater før de aksepterer en stilling i privat sektor. Sørg for å delta på karriere og jobb messer på skolen.
 • Bli en vitenskapsmann er nyttig. Spion organisasjoner noen ganger rekruttere forskere på grunn av sine spesielle ferdigheter.

Advarsler

 • CIA trening kan resultere i å gjøre deg til et kaldere og mer beregnende person.
 • Være forberedt på å håndtere følelsesmessig stress. Trening, som nevnt, veldig intens (og til tider overveldende). Når du er i for trening, spesielt for den hemmelige tjenesten, vil du bli testet til dine grenser fordi de ønsker å vite din stoppunkt (hvis i det hele tatt) før du er ute på en jobb der andres liv er i fare. Og hvis det kommer før, heller enn senere, da er du mindre sannsynlig å lykkes.
 • Ikke ligge på søknaden din eller når som helst i løpet av ansettelsesprosessen. Bakgrunnen sjekker er usedvanlig streng, og bør de oppdager en løgn, i de fleste tilfeller vil du bli diskvalifisert med mindre det er en klar misforståelse. Vær oppmerksom på at de ulike avdelingene i etterretningstjenesten kommunisere med hverandre. Blir diskvalifisert / sparken fra en vil gjøre det vanskeligere å få en jobb med noe annet organ. Faktisk kan dette også reise til mindre sikkerhet intense byråer innen regjeringen, så vær på best oppførsel til enhver tid.
 • Vær oppmerksom på at lønn i CIA er vanligvis lavere (noen ganger mye lavere) enn de som tilbys i privat sektor for stillinger som krever tilsvarende utdanning og erfaring. På den annen side, er jobben din sikkerhet ofte bedre, forutsatt at du holder et høyt nivå av personlig atferd.

Ting du trenger

 • Internettilgang
 • Gjenoppta
 • Ren bakgrunn