Wkono

Hvordan trene for å bli en amerikansk army ranger

Europa Army Rangers: Den mest fagmessig trent lett infanteri i verden. Disse noen forslag kan gjøre målet plutselig synes nås.

Trinn

Hvordan trene for å bli en amerikansk army ranger. Designe et treningsprogram.
Hvordan trene for å bli en amerikansk army ranger. Designe et treningsprogram.
 1. 1
  Designe et treningsprogram. Denne kan virke som sunn fornuft, men starter en øvelse plan. Dekker alt du muligens kan i treningsøktene. Ikke slå av dager for styrke og cardio, vil du ikke få disse mulighetene i Ranger School for å velge hva du føler for å gjøre. Gjøre ALT, og ta neste fridag. På den måten vil du lære å fungere og utføre med smerte, selv om de andre musklene er fortsatt sår og verkende. Med din treningsplan, ikke la noen øvelser ute. Du kan ikke liker å gjøre sit-ups eller du hater push-ups, men du er Europa hærens for lengden på kontrakten. Hæren kan ikke tvinge deg til noe, men de kan gjøre deg ønske du gjorde.
 2. 2
  Start enkelt. Begynn relativt enkel, men inkluderer en rekke forskjellige øvelser. En slik liste kan inneholde: push-ups, knebøy, utfall og andre calisthenic øvelser.
 3. 3
  Begynn svømming. Prøv å få tilgang til et basseng. Hvis du delta i et treningsstudio, sørg for at du kan få tilgang til bassenget, fordi du er nødt til å late vannet Confidence tester.
 4. 4
  Snakk med en rekrutterer og spørre om alternativene du har.
 5. 5
  Ta den væpnede tjenester yrkesrettet sikkerhet (ASVAB) test. Rekruttereren kan anbefale bøker for å studere fra.
 6. 6
  Øk din trening over tid. Bare fordi du ønsker å bli en Special Operations kraft betyr ikke at du kan gjøre 150 push-ups på rad. Ta det med ro, ikke skade deg selv på en måte at muskelen ikke vokser, og ikke bli motløs.
 7. 7
  Revurdere hva du vil gjøre før du registrerer deg. Ikke registrere noe mindre du er helt POSITIV.
 8. 8
  Registrer deg. Hvis du er positivt om din beslutning, registrere deg, gjør det beste du kan på opptaksprøve, og være en leder og en modell soldat.

Tips

 • Jeg kan ikke understreke dette nok: Vær sikker på at dette er hva du ønsker.
 • Med mindre du ønsker å bli en snikskytter, trenger du egentlig ikke trenger å øve skyting før du går inn i hæren. Dine Drill instruktører vil lære deg alt du trenger å vite. Likevel anbefaler jeg det, som din skyting ferdigheter vil bli sensurert.
 • Gjøre så lite vektløfting som mulig. Hvis du ønsker å være en stor muskel pyse du ser på MTV, så det er fint, men den ekstra vekten vil bare senke tempoet. Tren med kroppsvekten din, og trene for utholdenhet, for ikke å se bra ut. En stor benkpress vil ikke få deg noe nærmere til å gjøre push-ups.
 • Pakke på 2 eller 3 pounds før Ranger School. Du vil gå ned i vekt og litt under trening, så ikke bekymre deg om det å være der.
 • For trening, ikke prøv å gjøre alt på en gang. Muscle leger ikke i pausene, helbreder det når du sover. Spre alt ut over en time eller to, men innser at de beste resultatene kommer fra nær muskulær tretthet i løpet av kort tid.

Advarsler

 • Folk dør under trening. Det er så enkelt som det. Vurdere risikoen for hver jobb du ønsker, og ta avgjørelser klokt og med tanke.
 • Ikke kjør hvis du er overvektig. Spesielt hvis du er plattfot. Få noen gode innleggssåler og joggesko, begynne å gå og gjøre stasjonær sykkel sykling, og jobbe deg opp til jogging og kjører. At foten smerte betyr ikke føttene får "ripped". Stol på meg, dette kommer fra en £ 220, 5'10 "17 år gammel med flate føtter. Bygg muskler og gjøre cardio. Jeg var 225 ikke en måned siden, og jeg kan garantere at" Miracle Pill "vil ikke få deg noe nærmere hva du ønsker å være.

Ting du trenger

 • Et sted å gjøre pull-ups/chin-ups.
 • Plass til å utøve.
 • Foot innleggssåler for overvekt og plattfot.