Wkono

Hvordan å studere godt

Så du må studere for tester, men du egentlig ikke vet hvordan å studere det godt. Heldig for deg, ender det problemet her! Følg disse enkle trinnene for å lære å studere godt! Resultater venter på deg

Trinn

Hvordan å studere godt. Ha en god plass å studere.
Hvordan å studere godt. Ha en god plass å studere.
 1. 1
  Ha en god plass å studere. Du trenger et skrivebord eller et bord med mye plass. Du trenger også god belysning, slik at du klarer å se hva du trenger for å studere. Dette stedet skal være et sted stille, hvor du kan studere uten å bli distrahert av TV eller andre familiemedlemmer.
 2. 2
  Vet hva din læringsstil er. Hvis du er en visuell elev, må du kanskje å fremheve dine notater. Hvis du er en verbal elev, må du kanskje lage en sang ut av notatene. Hvis du er en kinestetisk elev, må du kanskje handle ut notatene. Din læringsstil er en stor del av å studere suksess, fordi hvis du ikke gjør lekser på en måte som utfyller din læringsstil, vil informasjonen ikke synke i svært godt.
  • Lag noen flash-kort hvis de vil hjelpe deg å lære.
 3. 3
  Ta pauser. Studie i 20 minutter om gangen, og deretter ta en 10 minutters pause slik at informasjonen synker i. Dette er en prøvd og sanne læringsmetode. Når du føler deg overveldet, ta en pause, la ting du bare lært synke inn, og komme tilbake til det. Repetisjon er nøkkelen til å studere også.
 4. 4
  Test din kunnskap. Etter at du tror du har lært alt du trenger å vite, har en venn / familiemedlem quiz deg på den, eller utgjør en quiz for deg selv, deretter skjule notatene og fylle det ut. Ta tilbake notatene og korrigere din lille quiz og se hvordan du gjorde. Fikk du alle svarene riktig, eller trenger du å studere litt mer?
 5. 5
  Unngå stapper. For de fleste betyr stapper (studerer for noe kvelden før) ikke virkelig fungerer. De fleste trenger noen dager til å gjennomgå sine notater for informasjonen til å virkelig synke i. Ikke pugge, fordi selv om du studerer riktig, betyr vanligvis stapper ikke fungerer altfor godt uansett.
 6. 6
  Bestem hva du ønsker å studere og gjøre klare mål. Gjør oppmerksom på å bruke bøker som den primære ressursen for tilleggsinformasjon som Internett kan ikke ha pålitelig informasjon.
 7. 7
  Vær trygg. Før han studerte det viktigste er å ha tillit til deg selv. Husk at "jeg kan ikke gjøre noe". Ingenting er umulig.
 8. 8
  Arbeide hardt. Dont bare sitte rundt og studere uten betydning. Hvis du virkelig ønsker å være topp, først ta skritt for å trene deg opp til å bli en god student. Prøv ditt nivå best.
 9. 9
  Ha et mål. Noen studenter kan studere, slik at de blir fortalt til / tvunget til / tid pass. Har et mål i livet ditt. Prøv å oppnå dette målet ved å studere hardt.
 10. 10
  Være oppmerksomme og interesserte. Du må være interessert og oppmerksomme på emnet du studerer. Ikke studere når du ser på TV / høre musikk / maur distraksjoner som slår tankene fra å studere. Konsentrer deg om det emnet du studerer.
 11. 11
  Vær trygg, unngå å tenke at du har dette som din siste sjanse. Slappe av og puste. Du vil få mange sjanser, bare hvis du gir ærlig innsats. prøve ditt beste
 12. 12
  hvis du er i å studere, ikke bry deg om andre ting

Tips

 • Gå til et bibliotek eller universitet campus studere området der alle andre er stille og konsentrasjonen nivåer bør øke.
 • Ikke se på TV, høre musikk, spise snacks, drøm etc. Disse vil gjøre din konsentrasjon slå bort noe som er vanskelig å studere.
 • Mens han studerte matematikk, må du øve. Øvelse gjør mester.
 • Ikke holde komme for mat for dette vil distrahere deg. I stedet spiser før eller under studie økt.
 • Konsentrer deg om arbeidet for en tid og ta pauser. Prøv ikke å bli distrahert mellom pausene.
 • Sørg for å ha et sted hvor du kan fokusere.
 • Få ekstra notater og eksempler fra oppslagsverk.
 • Vær nøye med å unngå å bli plaget eller distrahert av andre saker.
 • Husk at ingenting er umulig.
 • Tror ikke negativ. Tenk positivt. Prøv ditt nivå beste og alt blir positivt for deg.
 • Administrer tid. Sette opp en tidsplan eller planlegge å se hva du kommer til å studere. Hvis du er ferdig å studere da planlegge for neste dagene revisjon
 • I et klasserom alltid konsentrere seg om hva læreren sier og stille spørsmål hvis forvirret.