Wkono

Hvordan å fokusere på å studere

Studerer for enhver eksamen og test kan være vanskelig og stressende. Faktisk, mange mennesker finner det vanskelig å fokusere på oppgaven de prøver å oppnå. Men det er noen korte, enkle trinn som du kan følge for å hjelpe deg å fokusere når man studerer. Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan å fokusere på å studere. Samle revisjon materialer før du begynner å studere.
Hvordan å fokusere på å studere. Samle revisjon materialer før du begynner å studere.

Del en: do '

 1. 1
  Finn et egnet studere miljø. Soverommet ditt eller klasserom er ikke alltid den beste mulige stedet. Finne en fin, rolig sted med en stor, komfortabel stol, som din stue, helst uten en TV, en datamaskin eller en mobiltelefon innen rekkevidde.
  • Biblioteket er vanligvis et fint sted å studere fordi det er stille. Kanskje foreldrene dine kontoret er et annet potensielt sted, forutsatt at det er stille og tilbyr noen distraksjoner.
 2. 2
  Samle revisjon materialer før du begynner å studere. Ikke har tenkt å se etter penner, merkepenner, linjaler, etc. i midten av å studere. Det kan være veldig distraherende til tider, så forbered alt du tror du trenger.
 3. 3
  Finn en studie partner. Plukk noen som er fornuftig og fokusert som du er på samme oppgave. Ikke alltid plukke din beste venn, som du kan ødelegge både konsentrasjoner av chitchatting. Å ha en studie partner er en god idé, som du kan sprette ideer av hverandre, og se ting danne et annet perspektiv som deg selv.
  • Noen mennesker finne studere partnere distraherende. Sjansene er hvis du er en utadvendt, som betyr at du virkelig liker andre mennesker og elsker å snakke, en studie partner sannsynligvis ikke vil være det beste alternativet for deg. Hvis du er en introvert, som betyr at du generelt holde for deg selv og er litt shier, kan en studie partner fungere bra for deg. Bare sørg for at din studie partner er ikke så utadvendt, ellers vil de bli gabbing bort mens du prøver å lære.
  • Velg noen som er smartere enn deg. Det høres enkelt å si, men mange mennesker overse dette. Hvis du ønsker å lære, velger en studie partner som er smart, engasjert, og ikke tankene undervisning. Dine studie økter vil være mye bedre.
 4. 4
  Samle egnede revisjon snacks. Ingen energidrikker eller kaffe, fordi før eller senere vil du krasje ut. Granola barer, frukt og vann er bra, fordi de er enkle og effektive til å slippe karbohydrater.
 5. 5
  Ta korte pauser. Etter 45 minutter av å studere, ta en 10 minutters pause og gjøre noe annerledes. Prøv å komme tilbake til din studere etter pause, pausen bør ikke være lenger enn 20 minutter.
  • Planlegg pauser ut med alarmer. Hvis pausene er planlagt, er du mindre sannsynlig å savne dem i første omgang, og enda viktigere, mindre sannsynlighet for å "tilfeldigvis" ta mer tid enn nødvendig.
  • Hvorfor ta pauser? Hjernen trenger tid til å lade opp batteriene etter den behandler en haug med informasjon. I noen studier, ta en pause og vandre rundt forbedret hukommelse husker og enkle testresultater i fag.
 6. 6
  Få motivert. Hvis du gjør din revisjon godt og forberede seg til eksamen, vil du gjøre det bra. Kommer til et punkt med revisjon slik at du kan nyte eksamen når det skjer. Tror ikke at eksamen er en big deal, tenk på det som noe å utfordre din læring.
  • Sett et mål for deg selv, selv om det er litt urealistisk. Presse deg selv til å gjøre det bedre enn det du tror du kan gjøre, og hvem vet, kanskje du vil overraske deg selv.
  • Motivere deg selv med en belønning. Dette tar litt selvkontroll, så spør noen i en posisjon av autoritet til å hjelpe deg hvis du trenger hjelp. Gi deg selv en belønning hvis du studerer godt, føler forberedt, og gjøre det bra på testen.
  • Fortell deg selv at studiet er viktig. Dette er forskjellig for hver person. Kanskje du bryr deg om å få det perfekte 4.0. Kanskje du virkelig bryr deg om fagstoffet. Kanskje du har gjort et veddemål med faren din, og du kan ikke stå å tape. Uansett hva det er, minn deg selv på hvorfor du jobber hardt og fortell deg selv det er verdt det.
 7. 7
  Sett deg ned og studere. Du har alt du trenger foran deg, og det er ingenting igjen å utsette med. Det er bare deg og materialet. Vel? Hva venter du på?
  • Bruk flash-kort og notater til din fordel. Flash-kort er nyttig for noen mennesker, da de inneholder viktig informasjon på svært liten plass. Bruk dem hvis du føler at de er nyttig for deg. Legge dem ut sekvensielt, eller bestille dem i henhold til en annen ordning hvis du ønsker å gi dem litt mer mening.
  • Benytt deg av mnemonic verktøy. "Mnemonic verktøy" er et fancy ord for utenatlæring. Lag litt informasjon i en morsom sang, eller sette informasjonen inn i et akronym (husk VIBGYOR?) For å hjelpe deg å huske hva du prøver å huske.
  • Sørg for at du vet den viktigste informasjonen først, og deretter flytte inn resten. Studere og forstå sentrale begreper før du armen ut. Dette vil gi deg en grunnleggende nivå av forståelse å bygge videre på.

Del to: don'ts

 1. 1
  Ikke få panikk! Når du panikk, gjør du feil, så hold rolig gjennom. Hvis du klarer planlagt revisjon, vil du ikke ha noen grunn til panikk når eksamen kommer. Ta et dypt åndedrag, fortell deg selv "jeg kan gjøre dette», og kjøle seg ned.
 2. 2
  Minimer bruk av datamaskinen. Spesielt internett. Du lærer bedre når du skriver ut ting selv. Også avstå fra å bruke mobiltelefonen din som du skal svare på tekster hvert minutt, noe som er veldig distraherende.
  • Slå internett av hvis du vet du vil bli fristet. Slå av datamaskinen eller spør din venn til å holde på den. I utgangspunktet prøve å sikre at du ikke fordrive tiden din på internett når du skal studere.
 3. 3
  Ikke hør på musikk med mindre det hjelper du studerer. Noen mennesker trenger musikk for å hjelpe dem å studere, men prøv ikke å gi hjernen noe annet å fokusere på mens du studerer. En mer distraksjon, selv om det er beroligende musikk, er en annen ting hjernen din har til prosessen i tillegg til informasjonen du prøver å lære.
 4. 4
  Ikke bortkommen off-topic. Vi fangsten oss selv og gå utenfor tema fra tid til annen. Noen ganger er det fordi informasjonen vi skal lære er kjedelig, noen ganger er det fordi den informasjonen vi trenger ikke å vite er spennende. Uansett hva det er, vente til etter du har studert til å virkelig grave dypere og utforske ulike fag.
  • Alltid spørre deg selv: Hvor sannsynlig er det at denne informasjonen vil dukke opp på testen min? Er du virkelig fokusert, kan du rangere informasjonen fra den mest sannsynlig den minst sannsynlige, noe som gir den mest sannsynlige materialet mesteparten av din tid og minst sannsynlig resten av den.
 5. 5
  Ikke bli motløs. Studerer for en test kan være skremmende, spesielt i begynnelsen. Ta ting i håndterbare biter og ikke bekymre deg om å få ting perfekt i første omgang. Husk, du er her for å lære, ikke nødvendigvis ess en test. Prøv å forstå det "store bildet" hvis du har problemer med å forstå konseptet. Dette bør gjøre detaljene enklere å forstå.

Tips

 • Prøv ikke å lytte til musikk med ord. Ofte vil du fokusere mer på tekstene eller hvor mye du liker / misliker sangen du lytter til.
 • Har en dedikert, distraksjon gratis studierom. Det hjelper hvis du har en vanlig rom uten tv eller datamaskin, og ingen andre distraksjoner slik at hjernen din er helt fokusert.
 • Tenk positivt og smil mens du skriver svarene.
 • Aldri velte seg i panikk! I stedet fokuserer på trinnet foran deg, og fullføre den oppgaven. Og deretter gå videre til neste trinn. Tenk positivt, og være bestemt, å score en god karakter.
 • Gå til noen lokale bibliotek i nærheten for å studere der alt er stille.
 • Har sunne hjernen matvarer for å hjelpe deg å fokusere.
 • Sett deg et tidsskjema for dine studier og tidsluker for hvert fag (for eksempel matematikk @ 06:30; engelsk @ 07:30; etc.)
 • Ikke bekymre deg for mye. Hvis du føler panikk mens han studerte, ta et dypt pust, lese noter og prøve å behandle og forstå informasjonen.

Advarsler

 • Ikke la revisjonen til siste minutt. Plan på forhånd. Bare husk, jo tidligere du starter, jo mindre stress du vil føle. Alltid revidere når du kommer hjem fra skolen hver dag. Revidere arbeidet ditt litt etter litt.