Wkono

Hvordan du kan forbedre din evne til læring

Har du en tøff tid på å lære eller studere? Vil du bli en bedre elev / studier? Vel, hvis du følger denne how-to guide, vil du ikke ha noen problem å mestre kunsten å lære / studere og begynne på veien til suksess i den pedagogiske verden!

Trinn

Hvordan du kan forbedre din evne til læring. Anerkjenn dine omgivelser.
Hvordan du kan forbedre din evne til læring. Anerkjenn dine omgivelser.
 1. 1
  Anerkjenn dine omgivelser. Hvis du kommer til å bli læring i et skolemiljø, må du forberede deg på en annen måte enn om du kommer til å være å lære av deg selv.
  • Disse trinnene er generell guide til hvordan å lære og studere bedre, men gjelder spesielt for selvstendig læring i ditt eget hjem eller i et rolig sted uten forstyrrelser. Hvis du kommer over en situasjon hvor noen av trinnene må endres eller endres, prøve å bringe bruken av disse trinnene tilbake til hjemmet / rolig område miljøet de opprinnelig var ment for.
  • Bruk ditt beste skjønn og prøve å holde så nær disse retningslinjene som mulig. Hvis du gjør det, vil du sikre din suksess mens du lærer!
 2. 2
  For å starte, etter vurdering av miljøet ditt, er å finne ut hvilke metoder som vil være den beste til å lære / studere i dette miljøet. Dette kan oppnås ved å forstå hvor du skal lære, og ved hjelp av tidligere erfaringer for å veilede deg underveis i prosessen.
 3. 3
  Deretter må du forberede deg på læring i forkant ved å få trivielle forstyrrelser ut av veien.
  1. Begynn med å vurdere din kropp. Er du for kald / varm? Er du sliten, stresset, irritert, sint, lei? Ta et stykke papir og raskt skrive ned alt som plager deg eller noe som kan være en forstyrrelse for deg når du er i ferd med å lære. Hvis dette er en forberedelse til en skoledag, prøve og gjøre dette før du går til skolen.
  2. Når du har listen skrevet opp, starte på de viktigste problemene og løse dem, jobbe deg fra dine største problemene til din minste. Dette bør omfatte alt som kan være plager deg fordi noe, selv den minste av forstyrrelser vil påvirke hvor godt hjernen behandler informasjon. Dine forstyrrelser bør fullt tas vare på (som i, hvis du har å gå på do, DO IT!
  3. Hvis du trenger søvn og har råd til å få mer hvile, søvn! Hvis du har dårlig ånde, og som plager deg, BRUSH! Hvis du har lite kjæledyr peeves som plager deg, fikse dem. Jo mer du har å holde hjernen fra vandrende til bedre!)
 4. 4
  Nå som viktig og trivielt, kroppslig, har forstyrrelser blitt tatt vare på, er det på tide å starte prosessen med å klargjøre hjernen for læring. Nå din hjerne er som en gigantisk kamera. Hver gang du gjør noe, tar det små øyeblikksbilder av informasjon til senere.
  • Mesteparten av tiden din hjerne er brukt behandle alt likt og tar millioner av stillbilder per sekund, ved å lukke det som kalles synapser, av alt konsekvent i samme takt.
  • Hva du trenger for å oppnå er å gjøre hjernen fokusere alt, eller det meste, av sine snapshots på din aktuelt å undersøke! Hvis dette kan gjøres riktig, vil du øke din læringspotensial med 60%!
 5. 5
  Forberedelsesfasen: For å begynne å fokusere på på disse øyeblikksbilder, må du fjerne alle forstyrrelser fra ditt område av studien. Finn et rolig område og fjern alt forstyrrelser fra den.
  • Hvis du har en datamaskin på, og det er ikke kilden til læring, slå den av. Gjøre rommet så stille som mulig.
  • Lukk nyanser og vinduer slik at så lite lys som mulig kommer inn i rommet og deretter slå på lysene til et nivå som gjør det mulig å studere materiale uten skjeling eller anstrengende i det hele tatt, men samtidig være svakere enn normalt.
  • Dette trinnet er avgjørende for å holde hjernen din fra å fokusere på miljøet.
  • Når du velger et rom, kan du prøve et sted med en komfortabel lenestol eller seng / coach for å ligge på.
   • En god plassering er ditt eget soverom, så lenge det er tomt for noen mennesker, og helt stille.
 6. 6
  Du trenger å blanke ut ditt sinn og kropp av bekymringer. En klok munk sa en gang at dette var hans råd for sine studier.
  • Du må gjøre noe beroligende ennå litt aktiv i nøyaktig 10 minutter.
  • Bruk en stoppeklokke hvis det hjelper å tid det riktig. Denne beroligende aktivitet kan være alt fra å ta en dusj {ikke egentlig vaske selv, bare la vannet rolig og berolige deg), for å ta en rolig spasertur rundt ditt stille rom, å lese en beroligende barnas bok.
  • Alt som er svakt aktiv (krever liten konsentrasjon) og dempende på samme tid. Når du har din aktivitet av valget, vil du finne at du gjør det igjen og igjen vil hjelpe.
 7. 7
  Nå til læring. Etter at 10 minutter i dusjen eller annen lignende aktivitet, må du slappe helt av.
  • Du kan gjøre dette ved å legge seg ned på en seng / coach og konsentrere seg om hvert muskler og spente punkt i kroppen din og la kontroll over dette området slip helt bort.
  • Starter på hodet og jobbe deg ned til føttene. Slapp av alt, tillat deg selv å synke ned i sengen, late som du har dødd om det hjelper. Du skal ikke bevege seg i det hele tatt, eller bruke noen muskler (foruten puste / leve selvfølgelig!).
  • La alle dine sanser for å bli våken, og lytte til alt som du sakte finne dine muskler til å være kløe som de slappe helt for første gang.
  • Gjør dette i fem minutter og så stoppe, sakte slik at musklene dine til å begynne å jobbe igjen. Nå er det på tide å drikke litt vann. Hjernen din kan være forskjellig, men prøv 32 oz. til å begynne med. Drikk det sakte og rolig, og da vil du være klar til å begynne å lære.
 8. 8
  LÆRING FASE: Nå, samle læremidler foran deg, og begynne å lese / læring. Ta dype, selv, ikke-bevisst pusting og betaler ingen oppmerksomhet til noe rundt deg, men hva du lærer. Les hver linje, og hver viktig opplysning. Du vil huske det hvis du følger disse instruksjonene!
 9. 9
  Re-iterasjon FASE: Hvert 15. minutt, stoppe og praktisere det du nettopp har lært (eller hvis dette er umulig, gå tilbake og re-lese bare de viktigste delene av artikkelen / tema).
 10. 10
  Retainment FASE: Så, når du har gjort det re-iterasjon trinn, stå opp og ta en rask joggetur eller en rask spasertur, eller noe som vil gjøre ditt sinn huske informasjon.
  • Husk, det er et enkelt konsept at hjernen er mer sannsynlig å huske noe stort og høyt enn noe kjedelig og kjedelig.
   • For eksempel en tiger rømmer fra dyrehagen og velger å jage deg. Du vil mest sannsynlig huske at arrangementet mer enn frokostblanding du spiste til frokost mindre enn en uke siden. Dette tiger angrep vil føre til at hjernen til å knipse bilder dobbelt så raskt og på en gang å fokusere på på den ene hendelsen. Dette, på ulykke, tar all annen informasjon i hjernen din, og lagrer det sammen med minnet av tiger. Uten engang mening til, vil du sannsynligvis finne, hadde du virkelig blitt angrepet av en tiger og overlevde, at du sannsynligvis vil ha lagt merke til hver minste detalj.
  • Trikset nå er å gjøre hjernen tror læring kjedelig og kjedelig tema er like viktig som å huske hvordan du rømt fra at tiger! Ikke bekymre deg, det er lettere gjort enn sagt i denne saken!
  • Tillat deg selv å tenke på viktige hendelser, eller lytte til musikk. Begge vil tillate deg å knytte deg selv med temaet når du hører eller tenker på disse tingene.
  • En annen god metode er å spille et actionfylt spill i 5 minutter. Alt som gjør deg nervøs, eller fører til at hjernen til å plukke opp i fart vil føre til at du husker bedre.
  • Også, jo mer du studerer, jo mer strømlinjeformet vil du finne din oppførsel blir. Du vil føle deg mer som en maskin enn en person som du knase gjennom arbeidet.
 11. 11
  Re-do FASE: Når du er ferdig med "retainment" fase, slappe av deg selv og gjenta prosessene som starter på "lærefasen". Gjør dette i ca 1-2 timer per økt, bryte hvert 15. minutt. Etter at ønsket innloggingstid hvis over, ikke starte prosessen på nytt i minst 4 timer! Hjernen trenger denne tiden til å sortere, organisere, bearbeide og lagre denne nye informasjonen!
 12. 12
  Hvis du følger disse trinnene til linjen, og bruke sunn fornuft, vil du lykkes i å lære emnet. Du vil merke umiddelbart at dette vil bli en enkel og effektiv rutine for deg og du bør også finne at hjernen husker langt bedre enn du hadde tenkt det kunne. Så bort med deg, og glad læring!

Tips

 • De beste resultatene oppnås når studere / læring er det siste du gjør før du går til sengs. Hjernen din vil ha masse tid til å gjøre ingenting, men behandle den nye informasjonen.
 • Din plassering og person trenger å være så stille som mulig, så fri for distraksjon som mulig, og så rolig / ORGANISERT / fordomsfri / fokusert som mulig!
 • Husk, er forberedelse EKSTREMT VIKTIG!
 • Prøv å få minst 8-10 timers søvn på kvelden før du har tenkt å studere, og også sørge for at du får tidlig til sengs etter å ha studert, ellers en god prosentandel av lært informasjon kan gå tapt.
 • Alle trinnene må følges for de beste resultatene!
 • Prøv å studere / læring for den første sesjonen i to timer om natten like før sengetid, og deretter fortsetter for en time av studien påfølgende morgen. Dette vil sikre at du har den informasjonen låst vekk for godt!
 • Prøv å lese noen av de foreslåtte artiklene i "Relaterte Google-artikler"-delen. De har blitt valgt, etter å ha gjennomgått hver, som gode temaer for videre praksis for noen del av de ovennevnte instruksjoner som du kan finne utfordrende eller vanskelig. De vil også hjelpe deg å mestre kunsten å lære bedre.
 • Kontroller at du har en plan før du lære / studere. Overskriften i uten en plan kommer du ingen vei. En god plan er en enkel skriftlig diagram som viser deg hva du har tenkt på å studere, ellers, hvis du lærer et helt nytt tema, sørg for at din kilde til informasjon er up-to-date, og pålitelig.

Advarsler

 • Hvis området ikke er helt stille, og du er ikke avslappet / fokusert, vil du ikke lære så godt, det er så enkelt som det.
 • Hvis du har elendig materialer for å lære av, vil du ikke lære godt heller.
 • Studerer for lenge vil resultere i tap av informasjon eller opplysninger kan bli blandet opp / forvirret.
 • Hvis du ikke får nok søvn, før og etter læring, alt er bortkastet fordi hjernen skal jobbe hardere og vanskeligere å ta i noe, og til slutt vil gi opp.
 • Hvis du prøver disse trinnene hvor som helst, men i ditt eget hjem, kan du finne deg selv å måtte strekke disse regler og retningslinjer for langt at de ikke lenger arbeide for å hjelpe deg å lære.

Ting du trenger

 • En rolig område å studere / lære på, spesielt med et avslappende sted å sitte / ligge ned.
 • Noe beroligende å gjøre før læring.
 • Noe ekstremt spennende å gjøre i ca fem minutter etter hver 15 minutters studie pause for å øke hjernens fange av informasjon.
 • Ditt materiale for å studere / lære av.
 • Eventuelt en klokke / stoppeklokke for å måle riktig tid for hvert trinn riktig.