Wkono

Hvordan du kan unngå en mental sperre

Hvordan kan du overvinne mentale blokkeringer i matematikk, naturfag og andre tekniske eller analytisk materiale? Visste du at du oppretter en mental sperre når du ikke godta å være på ballen? Kan du eller noen du bryr deg om trenger seg å bare kysten ned bakken - uten å vite og ikke forstå faget eller leksjoner? Sett dine egne prioriteringer, slik at i stedet for å prioritere timeplanen din, planlegge dine prioriteringer, dvs: få store mål (viktigste mål) og beste ideer inn i de første stedene for arbeid - og spille. Her er hvordan du bli kvitt den mentale blokken og komme i gang!

Trinn

Hvordan du kan unngå en mental sperre. du oppretter en mental sperre.
Hvordan du kan unngå en mental sperre. du oppretter en mental sperre.
 1. 1
  Nikker positivt. Riste på hodet "Ja!" i klassen under og diskusjon i klassen.
 2. 2
  Følg nøye med på hvem har gulvet. Være på ballen. Lytte til læreren og til elevene som deltar.
 3. 3
  Skriv det ned. Ta detaljerte notater under enhver forelesning. Omskrive hva læreren sa til kondensere det, spesielt når du forstår det. Når du ikke gjør det, ta det ned ord for ord. Noen ganger skrive ting ned hjelper holde oppmerksomheten på temaet og hjelpemidler minne.
 4. 4
  Smil når du forstår et skritt eller et svar på et spørsmål.
 5. 5
  Enig med foredrag, med læreren og med studenter som går til styret og gi løsninger - som viser hvordan svaret er funnet.
 6. 6
  Sier affirmasjoner som "okay, yeah!", "Det er riktig!" eller "du har det!" og "Det er hvordan jeg gjorde det også!"
 7. 7
  Delta i hele aktiviteten i klassen, en liten gruppe, eller styrearbeid (gå til styret og prøve å gjøre problemet).
 8. 8
  Hold deg oppdatert, være på gang,. Få hjelp hvis du trenger det. Kanskje du har en venn i samme klasse som skal jobbe med lekser eller andre oppgaver med deg.
 9. 9
  Alltid tømme tankene og avklare din tvil - hvis du har noen, selv få ekstrem hjelp, men bare etter at klassen timer uten å forstyrre klassen.
 10. 10
  Være i tekniske og analytiske saker. Alltid være på kanten av setet ditt, være klar. Act skarp, etter virkelig prøver å forstå materialet og vil du bli skarpere, sterkere og klokere.
 11. 11
  Være klar for alt, så ikke la vakt ned (som dagdrømmer), men tenke positivt og ikke tenke så mye om andre ting enn det faget som du trenger å være.

Tips

 • Hvis du tillater deg selv å bli skremt av folk som sier at du spør "dumme spørsmål" eller at du spør "for mange spørsmål" - du kan krympe i setet, klassen din karakter på hjertet. Sett deg opp! Vær sterk og stille så mange fornuftige spørsmål som du trenger.
 • Bare fordi dine kolleger opptrer på en bestemt måte, betyr ikke at du burde. Hvis de bestemmer seg for at de ønsker å være off topic ikke blir sugd i. Det er din karakter du bør konsentrere seg om, ikke sine helger.
 • I stedet for å prioritere tidsplanen for noens plan, få dine største mål (viktigste mål) og beste ideene i planen først - og og.
 • Hvis du ikke forstår, spør om hjelp. Ser utenfor det aktuelle klasserommet om nødvendig, noen ganger en lærer eller en annen lærer kan være i stand til å hjelpe deg med å forstå noe bedre hvis din vanlige læreren avviser dine spørsmål eller ikke gir seg tid til å hjelpe deg. Vær høflig og takknemlig overfor de som gir deg tid og hjelpe, selv om på slutten av økten du fortsatt ikke får det.
 • Pass på at du alltid vet og forstår hva læreren og undervisningen betyr og hvordan du gjør ditt oppdrag.

Advarsler

 • Hvis du ikke aksepterer klassen emne, oppgaver og konsepter - og resultatet er en mental sperre.
 • Ikke godta mindre enn å være på ballen. Ikke kysten ned bakken uten å prøve.