Wkono

Hvordan planlegge dine studier

Hvor mye tid har du å investere i eksamensforberedelser og over hvor mange dager er den tiden spredt? En student som studerer to timer hver dag i fem dager er i en annen situasjon fra en student som studerer ti timer natten før, selv om de er både å investere like mye tid. Den andre eleven vil bli trøtt, overbelastet og stresset lettere, vil han eller hun ikke har muligheter til å rådføre seg med en veileder i problemområder som de oppstår. Bryte arbeidet ned i håndterbare biter og sprer det over flere dager er avgjørende.

Trinn

Hvordan planlegge dine studier. Revidere den tidligere leksjoner-redo siste oppdrag problemer og prøve problemer fra teksten, og bemerker hvordan teknikker brukes.
Hvordan planlegge dine studier. Revidere den tidligere leksjoner-redo siste oppdrag problemer og prøve problemer fra teksten, og bemerker hvordan teknikker brukes.
 1. 1
  Velg et godt sted å studere. Dette stedet skal være ren, stille, godt opplyst, en kjølig temperatur og bort fra alle distraksjoner, for eksempel venner, TV eller datamaskin.
  • Å studere i et sted som ligner på din eksamen miljøet kan gjøre deg mer komfortabel under selve testen, som fortrolighet vil bidra til å redusere den fryktede følelsen av testing.
  • Alltid være sikker på å ta alt med deg at du må jobbe, inkludert bøker, forelesningsnotater, tidligere oppgaver, penner og blyanter.
 2. 2
  Bo på planen. Hvis du blir sittende fast på et problem, avklare det. (Du kan ta hjelp av din veileder). Du kan gå over tildelte tid og trenger å planlegge mer tid til senere. Dette er greit, din studieplan er bare en retningslinje, ikke en absolutt. Fange opp så snart som mulig, og fortsetter som planlagt.
 3. 3
  Revidere den tidligere leksjoner-redo siste oppdrag problemer og prøve problemer fra teksten, og bemerker hvordan teknikker brukes. Hvis du ikke kan forklare begrunnelsen bak en matematisk prosess, så du sannsynligvis ikke forstår det fullt ut.
 4. 4
  Pugg store konsepter. Når du studerer, notere ned elementer som du trenger å huske og bære med deg listen i løpet av dagen. Gjennomgå dette materialet når du blir tatt står i kø eller med tid til overs mellom klassene.
 5. 5
  Selektivt gjennom dine tekster. Ikke re-lese din lærebok, du har allerede gjort det en gang, og for å gjøre det igjen ville overbelaste deg. Gjennomgå delene du har uthevet (understreket), eventuelle notater du har gjort i margen, formler, definisjoner og kapittel sammendrag.
 6. 6
  Studere i en krønike ordre-. Begynn dine studier med materialet fra første klasse og gå videre i kronologisk rekkefølge, bruker bare små mengder tid i lave satsingsområder og mer tid i høyere prioriterte områder. Denne gjennomgangen vil gi deg en sterkere grunnlag for å mestre mer viktig materiale når du kommer til det. Hvis du velger å studere i kronologisk rekkefølge, være forsiktig med å tempoet selv slik at du ikke lar en kritisk studie del å gjøre kvelden før eksamen

Tips

 • Planlegging mer enn en uke i forveien er ideelt, spesielt når du har mer enn én eksamen å sjonglere.
 • Før alt dette utarbeide en tidsplan som møter dine behov.
 • Det er også en god idé å ha litt ekstra papir ved siden av deg mens du studerer, så hvis du tenker på noe du trenger å gjøre senere kan du skrive det ned og sette det ut av tankene dine, og deretter komme videre med å studere