Wkono

Hvordan å score gode karakterer i skolen

Skolen kan være en utfordring for mange studenter. Her er noen tips for å forbedre dine karakterer og gjør godt i school.These vil hjelpe deg

Trinn

Hvordan å score gode karakterer i skolen. Opprett en positiv holdning - Ok, kan du spørre hvordan skape en god holdning ment å øke opp min mark?
Hvordan å score gode karakterer i skolen. Opprett en positiv holdning - Ok, kan du spørre hvordan skape en god holdning ment å øke opp min mark?
 1. 1
  Opprett en positiv holdning - Ok, kan du spørre hvordan skape en god holdning ment å øke opp min mark? Vel, hvis du lager en god holdning i å studere og tenke positive ting om å studere, det sannsynlig at du vil begynne å like et emne som du var egentlig ikke glad i før. Du kan også få karakterer for god holdning og for ikke å forstyrre en klasse.
 2. 2
  Delta i en klasse regelmessig - Hvis du delta klasser daglig i stedet for å hoppe over dem, vil du være der for å lytte til alle leksjonene lærerne er undervisning, og vil ikke gå glipp av viktige dager. Det er sannsynlig at du vil huske eller lære mer hvis du er i klassen når læreren underviser enn om du hoppet klasse og deretter ta notater senere.
 3. 3
  Sett mål for deg selv - sette mål som "får gode karakterer i matematikk, naturfag etc" for deg selv og deretter prøve det vanskeligste å oppnå disse målene. Hvis du mislykkes en gang, ikke gi opp, fortsette å prøve.
 4. 4
  Gjøre lekser daglig - Når du får lekser, gjør det ikke lar det. Hvis du ønsker å se dine favoritt tv-show i stedet for å gjøre lekser, tenk på dette: Er din favoritt TV-show kommer til å hjelpe deg å få til et godt universitet og muligens hjelpe deg å oppnå den jobben du drømmer om? Hvis svaret er ja, så for all del se showet. Lekser er viktig fordi det gir deg øve om emnet som du lærer. ALLTID gjøre lekser.
 5. 5
  Be om hjelp når du trenger det - Hvis du har et spørsmål om noe, spør om hjelp, ikke bare la det bak. Du kan spørre hvem som helst som har kunnskap om emnet som du trenger hjelp med som dine foreldre, lærer, bror eller søster. Det vil mest definitivt hjelpe deg i tester og spørrekonkurranser.
 6. 6
  Styre tiden din effektivt - det vil hjelpe deg å redusere angst og fokusere på å studere. Hvis du har en test neste uke, begynne å studere nå. Prøv ikke å studere i siste øyeblikk og pugge kvelden før. Prøv å studere ett eller to timer daglig, og legge igjen en halv time for lekser. Hvis du studerer før du gjør lekser, vil det hjelpe deg å gjøre lekser raskere og hjelpe deg å forstå faget bedre.
 7. 7
  Alltid vurdere - Etter skolen, vurdere hva du har lært den dagen.
 8. 8
  Utvikle test Smarts - Det vil virkelig hjelpe og øke selvtilliten din skriftlig eksamen hvis du er kjent med den typiske eksamen format, til vanlige feil å unngå, og vet hvordan begrepene i et fagområde som regel testet.
 9. 9
  Kjenn din personlige læringsstil - Det vil hjelpe deg med å maksimere læring ved hjelp av effektive studieteknikk, utvikle meningsfulle notater, og få mest mulig effektiv bruk av studietiden.
  • Språklige Learner: lærer best ved å si, høre og se ord; er flinke til å memorere ting for eksempel datoer, steder, navn og fakta.
  • LOGICAL / MATEMATISKE Learner: lærer best ved å kategorisere, klassifisere og arbeider med abstrakte relasjoner, er god i matematikk, problemløsning og resonnement.
  • SPATIAL Learner: lærer best ved å visualisere, se, arbeide med bilder, er god på gåter, bildebehandling ting, og lese kart og diagrammer.
  • MUSICAL Learner: lærer best ved å høre, rytme, melodi og musikk, er flinke til å huske toner, rytmer og melodier, plukke opp lyder.
  • PERSONSKADE / KINESTETISK Learner: lærer best ved å berøre, flytte og behandle kunnskap gjennom kroppslige opplevelser, er god på fysisk aktivitet.
  • Mellommenneskelige Learner: lærer best ved å dele, sammenligne, knyttet, samarbeide, er flink til å organisere, kommunisere, lede og forstå andre.
  • Intrapersonal Learner: lærer best ved å arbeide alene, individualiserte prosjekter, og i eget tempo instruksjon.

Tips

 • Hvis du ikke forstår spør! Det er det lærere er der for tross alt. Så snart du oppdager noe som forvirrer deg, selv om du er bare litt uklart, gå og spørre læreren å hjelpe deg.
 • Selv om lærdommen er ekstremt kjedelig, prøv å betale oppmerksomhet. Stort sett alt du lærer på skolen er verdt.
 • Tar hjelp fra andre er fint, men hvis du selv prøve og forstå begrepene det vil forbedre din tenkning ferdigheter og vil gjøre deg mer selvstendig mot dine studier.....!.. Nysgjerrighet er den beste læreren!
 • ALLTID gjøre lekser, og alltid vurdere hva du har lært.
 • Vær tydelig med definisjoner og teoremer..
 • Din læringsstil passer kanskje ikke 'rent' i en bestemt kategori, men kan være en kombinasjon av to eller flere stiler.
 • Alltid ta notater av viktige ting, eller ting du vet du ikke vil huske senere.
 • Alltid forstår emnet, ikke bare lære det.