Wkono

Hvordan å skape en positiv klasserom atmosfære

En positiv atmosfære kan gjøre et klasserom et mer behagelig sted å være, og i sin tur til en mer effektiv, motiverende sted å lære. Det er enkelt å gjøre, og det kan ha positive resultater på oppnåelse av studenter.

Trinn

Hvordan å skape en positiv klasserom atmosfære. Endre hvordan du samhandler så mye som nødvendig - å snakke, lære og kommunisere positivt - med hver studenter, som starter i dag.
Hvordan å skape en positiv klasserom atmosfære. Endre hvordan du samhandler så mye som nødvendig - å snakke, lære og kommunisere positivt - med hver studenter, som starter i dag.
 1. 1
  Endre hvordan du samhandler så mye som nødvendig - å snakke, lære og kommunisere positivt - med hver studenter, som starter i dag. Kroppsspråk og tonefall utgjør majoriteten din generelle kommunikasjon, så ta den med i endringene.
  ~ Vis at du har uavhengige, full tillit til hver elevs individuelle, potensialet for fremgang. Selv om du behandler dem som individer i henhold til faglige behov og ferdigheter, til hver og en må føle den varme gløden fra inspirerende tillit til at du vil vise for henne eller ham.
 2. 2
  Begynn hver klasse med å hilse klasse full av studenter med smil, og mens du står på døren din i begynnelsen av klassen, forlenge en personlig velkomst, med øyekontakt -, også.
 3. 3
  Oppmuntre elevene med positive tilbakemeldinger når det er mulig. Ros for suksesser er en langt sterkere motivasjon enn kritikk.
 4. 4
  Dekker veggene i klasserommet med positive meldinger: plakater med motiverende bilder og ord, inspirerende sitater fra flotte mennesker, positive malerier, tegninger, prosa, dikt, gjort av elevene.
 5. 5
  Lag stereograms som har gjemt positive ord. For eksempel gå til www.school-teacher-student-motivation-resources-courses.com/teaching metoder og sjekk ut subliminal kommunikasjon.
 6. 6
  Bygge inn mer positive ord i alt du skriver og snakker om.
 7. 7
  Lag et positivt ord for dagen og starte en diskusjon om det. Bruk den til positive case studies, rollemodeller. For eksempel - "Winning '- Lance Armstrong vant mot kreft, vant Tour de France Race 7 ganger, og vant hjertene og sinnene til veldedige og unge med hans farget gummi håndleddet band.
 8. 8
  Lag en klasse ordbok av positive ord. Starter med en A - Z mal og få elevene til å legge positive ord til malen. Gjøre det stort og sette den på veggen.
 9. 9
  Bruk lyse, varme farger i dekorasjoner. De fleste klasserom begynne med standard-utgaven møbler, alt det samme. Velplasserte veggdekorasjoner kan gjøre et klasserom mer hjemmekoselig og noen ganger også formidle kunnskap til dem som oppmerksomhet har fått avslag.
 10. 10
  Gjør veggen viser lærerikt. Gjør dem slik at elevene lett kan lære av dem.

Tips

 • Gi korreksjoner i en positiv tone. Si ting som "Prøv igjen" eller "Har du en annen idé?" i stedet for "nei". Spør eleven om han / hun er på rett spor: "Og hva er det som kalles når det skjer?"

Advarsler

 • Ikke spille favoritter. Om nødvendig oppretter en kortstokk med kartotekkort med hver studentens navn for å sikre at elevene får tilkalt like mye av tiden. Bland dem opp, med jevne mellomrom.