Wkono

Hvordan å motivere elevene

Undervisning elevene er ikke akkurat lett.

Motiverende studenter er enda vanskeligere.

I en skole eller høyskole miljø du må hele tiden forholde seg til barn som misliker tanken på å være påvirket. Her er ting skjønt, er dette harme bare på grunn av feiltolkning på den delen av læreren og eleven. Det finnes måter å bygge bro over generasjonskløften, slik at du kan komme til barna, og slik at de kan få deg.

Trinn

Hvordan å motivere elevene. Forstå hvorfor motivere elevene er en slik utfordring.
Hvordan å motivere elevene. Forstå hvorfor motivere elevene er en slik utfordring.
 1. 1
  Forstå hvorfor motivere elevene er en slik utfordring. Saken om studentene er at de er utsatt for så mange forskjellige mennesker opptrer som "lærere" i deres liv. Alt og alle er på dette punktet, prøver ekstremt hardt for å stimulere disse barna, gjøre dem tror, ​​gjør noe med dem og gjøre dem til mennesker verden kan være stolte av. På grunn av dette overveldende input av stimulans og innflytelse, barna sliter med å finne sin egen identitet. Når de har erkjent dette, har de en tendens til å forholde seg til den konstante belastningen på miljøet ved å vedta en viktig politikk: "Jeg vil bare tillate deg å påvirke meg hvis du bevise for meg at du er verdt det". Denne politikken er deres mekanisme for å sørge for at rett person får dem til rett tid, og det er en god måte å gjøre det. Den eneste gangen det blir et problem er når de blir imponert av en person som er en dårlig innflytelse, eller når en god person gjør ingen forsøk på å imponere dem.
 2. 2
  Skiller seg ut. Etter å ha lest ovenfor trinnet, bør du ha innsett at du trenger å bevise din verdi til elevene slik at de kan tillate deg å påvirke dem. Du kan ikke gjøre dette hvis du blande inn i den mørke bakgrunnen av livet. Du må skille seg ut, fange deres oppmerksomhet og holde den.
  • Vær Vocal. Har du en mening og sørg for at du sender den på et passende tidspunkt. Unngå å snakke for mye og / eller å være for sta. Du må komme over som å være informativ, intelligent og som en person som ikke er redd for å si sin mening, ikke noen som er arrogant og selvopptatt.
  • Være lidenskapelig om hva du lærer. Store øyne, et smil og knapt undertrykt entusiasme gjør underverker for en student. Selv om de ikke er interessert i ditt fag, vil din måte underholde dem. Mest av alt, fordi du er standhaftig uttrykke din kjærlighet til et emne, vil de pleier å markere deg som en ekte person.
  • Være energisk Entusiasme er smittsomt. Det er også mye vanskeligere for barna å sovne i klassen hvis læreren spretter av veggene (ikke at jeg anbefale sprette av veggene). Kontroller at du har energi til å markedsføre faget og deg selv godt.
  • Bøye noen regler. Dette krever litt omsorg, men har en tendens til å virkelig etablere tillit. Dersom en student har vært konsekvent ikke snu i arbeid og de ​​dukker opp og fortelle deg at de ikke har fullført oppdraget på nytt. Du må innse at noe er galt (selv om det bare er studentens holdning) og hjelpe. Diskret gi dem litt mer tid til å gjøre det og gjøre temaet litt enklere. Ja det er å tøye reglene, men hva du gjør er å eliminere årsakene til at dette skal gjenta seg. Pass på at det er klart at du ikke vil gi utvidelser som dette igjen.
  • Gå en ekstra mil... selv om det er bare en gang. Do mer enn gjennomsnittlig lærer forventes å gjøre. I tilfelle av studenten ovenfor for eksempel hvis de ikke klarer å gjøre arbeidet på tid, igjen. Ring dem etter klasse og gå gjennom hele oppdraget med dem. Hjelp dem skrive det, vise dem hvordan de skal gjøre forskning, vise dem noen papirer andre studenter har skrevet. Dette er flott fordi det eliminerer alle problemer: hvis det er studentens holdning du eliminere sine unnskyldninger, og hvis de virkelig slet med arbeidet, de vet nøyaktig hvordan de skal håndtere det nå. Være oppmerksomme, svare på alle spørsmål og sørge for at de har helt forstått dine handlinger. Sørg for at du forteller dem at du ikke vil samarbeide med dem som dette igjen. Spør dem om de har forstått og vente på sin bekreftende svar før du forkaster dem.
  • Sette en innsats i utseendet ditt. Du må gjøre et godt inntrykk, sørg for at du går inn i klassen ser bra ut. Prøv å kle seg litt bedre eller annerledes enn den gjennomsnittlige personen.
 3. 3
  Frivillig informasjon. Dette virker ikke like viktig, men de fleste lærere ikke gjør det eller ikke gjør det riktig. Holde elevene oppdatert med den siste utviklingen om sitt fag. Hvis du er en naturfaglærer for eksempel, kan du 1) Ta en artikkel fra Scientific European for studentene å lese i klassen eller 2) Gi studentene et sammendrag av artikkelen, vise dem bilder av artikkelen, spør dem spørsmål om konsepter i artikkelen og hva enkelte setninger mener og fortelle dem at du har kopier av artikkelen hvis noen ønsker å plukke dem opp etter klasse. Det andre alternativet er den bedre. Du må forstå at det er din jobb å få elevene interessert ikke jobben av materialet du presenterer for dem.
 4. 4
  Våg å hoppe ut av boksen. Gjøre en omfattende klasse prosjekt som er ukonvensjonelle og moro. For eksempel kan klassen din sette på en science-relatert (eller hvilken som helst emne relatert) spiller som du kan utføre på et lokalt museum for yngre barn. Hele klassen kunne skrive en bok som du kan publisere ved hjelp av en selv-publisering tjeneste (disse er ganske billig) og donere den til et lokalt bibliotek. Saken om dette er at ideen er å være annerledes, må du gjøre det i løpet av klassen tid eller i løpet av litt tid i skolen (for å unngå transport og overskytende tiden problemer), og du må jobbe med alle hvert steg på veien.
 5. 5
  Se sarkasme. Sarkasme er faktisk en ganske god måte å komme sammen med elevene. Det gir dem et inntrykk av at du ikke kjemper for deres godkjennelse, kjenner reglene og har en god sans for humor. Din sarkasme har skjønt å være godt bevandret, godt plassert og sørg for at du smiler mens du er sarkastisk eller rett etter. Dette er ganske viktig. Studenter elsker sarkasme, men kroppsspråket har å følge den og gjøre du kommer over så hyggelig ikke mener.
 6. 6
  Skryte litt, men ikke for mye. Du prøver å overbevise elevene om at du er verdt å lytte til, spesielt hvis du prøver å motivere dem mot ditt fagområde. Du må vise dine talenter. Er du ikke bare en lærer, du er virkelig og virkelig god på det du gjør. Det er nesten som hvordan du ville presentere deg selv under et jobbintervju. Vær ydmyk om det, men ikke skjule det. Sørg for at din stolthet kommer gjennom når du snakker med elevene om dine opplevelser eller bidrag. Hvis du har imponerende kontakter invitere dem over. Prøv å ikke be dem om å holde en tale om, ville et intervju type samhandling være best.
 7. 7
  Betale oppmerksomhet. Dersom en student ser deprimert eller uvel. Ring dem ut etter klassen og bare spør dem om de er alright. Prøv å holde deg semi-okkuperte når du gjør dette. Se på dem når du spør, men ikke holde stirrer på dem før de svarer deg. Hvis de sier de er fine, ikke trykke dem. Bare si "Alright, tenkte bare at du så litt nedover ryggen der" og slippe det og fortsette å arbeide. Bare det faktum at du er bekymret er nok for dem.
 8. 8
  Ta ut student meninger. Spør dem hva deres meninger er på enkelte spørsmål. Unngå spørsmål som: "Hva synes du om presidentvalget", pleier dette å være litt irriterende. Bare kaste en one-liner som de ikke kan unngå å svare som "demokrat eller republikaner?". Hvis deres mening avviker fra dine, eller er det samme som deg, krangle med dem lett, som du ville uformelt med venner. Innrømme nederlag gang på en stund. Selv om du tror du har rett, kan du ende med: "Du er flink jeg vil komme tilbake til deg på den."
 9. 9
  Gjør en forskjell. Hvis du ser et problem eller spørsmål verdt taklinger, ta det opp. Fortell elevene at du ønsker å gjøre noe med det og spør dem hva de synes. Håndtere problemet sammen, og du vil gjøre en forskjell sammen.
 10. 10
  Gjør dine forventninger klart. Fortell hele klassen hva du forventer av dem. Hva du vil de skal bli. Hva slags bidrag du vil de skal gjøre i sitt felt, og i verden. Være lidenskapelig og være ekte. Den mest kritiske feil som lærere gjør med denne talen er dette: de levere den i begynnelsen av sin klasse med elevene. Dette bringer vanligvis om en motsatt motivasjon. Hvis du har en ny klasse og stå opp før dem og fortelle dem hvordan du vet de er alle fantastiske mennesker og i denne klassen vil de lære å forandre verden, vil de studentene ikke tro deg, og de vil miste respekt for deg. Hva de tenker er hvordan kan du vite hva slags mennesker de er uten å gjøre en innsats for å finne ut? Hvordan forventer du at de skal forandre verden når du ikke forteller dem hva verden er? Hvordan kan du ha nøyaktig samme forventning om alle? Og de har rett. For de fleste lærere alle elever er like og så de føler seg komfortabel å uttrykke seg i den slags tale, men til en god lærer, er hver student annerledes. Selv unngå "Some of You" tale ("Noen av dere vil bli advokater, noen av dere leger.. etc"). Lagre talen for en av de siste klassene du har med dem (ikke den siste klassen) og gjøre det personlig. For eksempel: "Ryan vil finne en kur for kreft, vil Kevin gi Bill Gates en løpe for sine penger, vil Wendy dekorere verden, vil Carol trolig gi Kevin en løpe for sine penger...". Legg til litt humor og sørge for at det er tydelig for elevene at du har fått vite noe om hver og en av dem. Dette er dine forventninger til disse barna, akkurat som du har vist deg selv til dem, har de vist seg for deg.
 11. 11
  Utsette dem for den stimulansen som de ble blokkering av før. Saker som omhandler mennesker, samfunnet, landet, verden. Noe som er viktig for deg. Noe du ønsker å motivere dem med. Nå som du har fått de er tillit, og de har bestemt du er verdt å lytte til... de vil. De vil prøve å forstå hvor du kommer fra og hvorfor du føler en viss måte. Selv om de ikke er enig, vil de være villige til å gjøre en innsats.

Tips

 • Ikke vær over-oppmerksomme.
 • Gjør ditt engasjement synes uanstrengt. Enten du snakker, undervisning, lytte, rydde opp skrivebordet ditt, lese noe. Du må gjøre det ser helt uanstrengt.
 • Ikke snakk sakte og bevisst. Dette gir elevene et inntrykk av at du ikke tror de vil få det hvis du snakker på et normalt tempo.
 • Du kan ikke komme over som en som er "bare et menneske". Hvis du har en dårlig dag, ikke la den vise. Hvis du er opprørt eller sint, ikke la den vise. Du må være superhelt figur her. På dette tidspunkt i livet, er disse barnas rollemodeller snu menneske. De faller syk, skuffende alle, få skilt, får deprimert og lener seg på studenten. Studenten tolker dette som et tegn på at de ikke er sterke nok til å holde seg oppe og ikke lene tilbake. De trenger noen å lene seg på, bare i tilfelle. Din 'dødelighet' vil sette sjansene for at noen blir du. Ikke fortell dem dine problemer, ikke vis dem dine svakheter (med mindre det er noe trivielt som å tegne en rett linje). Hvis de kommer til deg med et problem, forholde seg ved å si "Det skjedde med meg en gang" i stedet for å si "Oh crap, jeg vet hva det er som".
 • Du har en lærer-elev forhold, ikke svekker det. Utsett ikke deg selv ut som "venn ikke lærer '. Du må respektere grensen her. Du er en lærer, bare en virkelig god og annerledes en.
 • Hvis du er en langsom høyttaler generelt, prøv å snakke fortere enn vanlig.
 • Ikke prøv å "forholde seg". Folk flest ikke gjør en svært god jobb, og det er lett å se gjennom.
 • Ikke smile for mye og ikke smile til hele klassen. Innimellom smil og til en bestemt person.

Advarsler

 • Du kan ikke komme gjennom til alle. Være forberedt på det.