Wkono

Hvordan å holde deg informert om aktuelle hendelser

Dagens verden blir stadig mer volatile enn noen gang før. Med så mye på spill, er det en god idé å holde seg informert om hva som skjer i ditt land og hele verden.

Trinn

Hvordan å holde deg informert om aktuelle hendelser. Sørg for at du får et papir.
Hvordan å holde deg informert om aktuelle hendelser. Sørg for at du får et papir.
 1. 1
  Se på nyhetene. Dette virker enkelt, men det er ofte ikke. Nyheter blir mer og mer partisk til alle forskjellige interesser. Den sikreste måten å sikre at du får hele historien er å se flere forskjellige stasjoner. Ikke begrens deg til nattlig nyheter, se 24 timers nyheter stasjoner så ofte du kan.
 2. 2
  Sørg for at du får et papir. Leser lokalavisen er stor for å holde deg oppdatert om saker nær deg. Prøv også å få et papir fra din nærmeste metro-området, som de ofte rapportere om tilstanden din. Til slutt, abonnere på nasjonalt sirkulert papir som The New York Times. Med disse kan du få oppdateringer på hva som skjer over hele landet og ofte rundt om i verden.
 3. 3
  Abonner på nyheter og mening magasiner. Når du er oppe på alle problemer, er det fint å få et bredere inntrykk av dem. En flott måte å gjøre dette på er ved å lese nyhetsmagasiner, som Time, The Nation eller Newsweek. Disse har mange meningsmålinger essays og artikler som går inn spørsmål i mer dybde.
 4. 4
  Bli balansert. Prøv ikke å lukke tankene til andre kilder. Selv om du tror den informasjonen du får er skjev, ta hensyn til spinn for å forstå mer.
 5. 5
  Les bøker av topp tjenestemenn, lærde, og de ​​i vet. Nå mer enn noen gang tallene du ser på nyhetene og i politikken er å skrive bøker. Disse er flott å få sin side av historien og en innvendig visning av hva de gjør. De kan ikke alltid være medrivende, men de er stor for å holde informert.
 6. 6
  Sjekk nyhetssider så ofte du kan. Nyhetssider er i stadig utvikling og har som regel mange flere historier enn du får på TV eller i en avis. Igjen, prøv og bli balansert med disse. Du kan også registrere deg for tickere som dukker opp på dataskjermen som viser deg de beste historiene. E-varsler er også bra.
 7. 7
  Snakk med andre informerte mennesker. Debatt er en fin måte å teste ut dine meninger. Du kan alltid lære noe fra en god debatt, selv om motstanderen er utsikten er helt forskjellig fra din. Hvis du ikke finner folk rundt deg, bli et forum for å diskutere problemstillinger. De fleste nyhetssider tilbyr fora eller blogger som du kan delta og diskutere med andre brukere. Leser blogger av vanlige borgere er også en fin måte å se andre sider av problemene.

Tips

 • Kontroller at du har en god Internett-leverandøren. Sjekking av nyhetene kan være veldig frustrerende på en treg nettleser med mindre du.
 • Hvis du ikke har råd til å abonnere på aviser eller magasiner, vil ditt lokale bibliotek har sannsynligvis alle de siste spørsmålene. Hvis ikke, bokhandlere ofte la deg lese i lokalene.
 • Få en god TV-pakken. De fleste tilbyr flere nyheter stasjoner som spiller hele dagen og hele natten.

Advarsler

 • Ikke lat som om du vet alt når du er informert.
 • Ta alt du ser i media med en klype salt. Husk at de fleste nyheter stasjoner har en bias og hva de rapporterer ikke nødvendigvis være faktum.
 • Pass på at du faktisk er interessert i å bo informert. Hvis det er kjedelig du, du kaster bort tiden din og sannsynligvis ikke får alt du kan ut av det.

Ting du trenger

 • Et åpent sinn
 • Sense intakt.