Wkono

Hvordan Fake din egen død

Enten du løper fra politiet, kjører hjemmefra eller bare ønsker å starte livet igjen, noen ganger i livet må du kanskje å fake din egen død for å unnslippe. Her er noen tips om hvordan du kan prøve og forfalske din egen død uten å vekke for mye mistanke.

Trinn

Hvordan Fake din egen død. Avgjør om du virkelig ønsker å gjøre dette.
Hvordan Fake din egen død. Avgjør om du virkelig ønsker å gjøre dette.
 1. 1
  Avgjør om du virkelig ønsker å gjøre dette. Kanskje sitte på den en stund (forutsatt, det vil si at du ikke trenger å snarest fake death din så snart som mulig for å unngå å bli fanget eller drept på ordentlig!), Og mellow over om du virkelig trenger en helt ny start. Kan du bare bevege seg bort? Du blir melodramatisk? Er det noen alternativer? Du bør kun gjøre dette hvis du beholde følelsen at falsk din egen død er den eneste måten å starte på nytt eller flykte, og du har ingen gode alternativer.
 2. 2
  Innse tidlig på konsekvensene dette vil ha. Du må holde noen kontakt med noen venner eller slektninger, og hvis du bestemmer deg for å la dem inn på det, sjansene er de vil ringe politiet eller forråde deg til slutt. Hvis du må la noen vite, prøv en forståelse venn som vil, uansett grunn, aldri tyste deg til politiet, familien og allmennheten.
 3. 3
  Somehow bli kvitt alle personlige forbindelser med deg selv. Forstår du ikke kan bruke e-postkontoer, medlemskap eller andre personlige detaljer etter at du har forfalsket din egen død. Dette er trolig den vanskeligste av alle ting å få sortert før du faktisk gjøre den gjerning. Du vil ha litt penger til å starte ditt nye liv, så det kan være lurt å ta ut penger fra en konto: imidlertid fjerne denne helt kan vekke mistanke. Gradvis ta ut penger, eller, hvis du er i en hast, en massiv mengde: bare ikke klart det uansett hva du gjør.
 4. 4
  Se opp for små ting som kan gi deg bort. Ikke handle alle fishy på forhånd for en start. Husk også å ikke bruke personlige bærbare datamaskiner, datamaskiner eller mobiltelefoner (med mindre du kan endre sim-kort) etterpå: disse kan brukes til å spore deg når du er borte.
 5. 5
  Bestem deg for en død metode. Selvmord er trolig den enkleste alternativet, og mens det kan være vanskelig for kjære til magen, hvis det er åpenbart din "død" er et selvmord, vil uskyldige mennesker ikke bli anklaget for din "mord". Dessuten er selvmord en mer åpen og lukket sak: sjansene er, vil folk være mindre søking av opptak fra et overvåkningskamera og personlige rekorder etc hvis de vet du "drept" deg selv, snarere enn på mystisk vis forsvinner.
 6. 6
  Selvfølgelig, plukke en "metode" som betyr at det ikke kroppen å bli funnet, eller mangel av dette, der det ville være svært vanskelig å finne. En vanlig en er å hoppe fra en bro. "Kroppen" kan ikke være lett å finne, var det faktisk det, så politiet vil være mindre mistenkelig. Hvis du velger en knivstikking eller henger som "død"-metoden de vil forvente en kropp. Og med mindre du har en klone, vil det være umulig å gjenskape en kropp med nøyaktig tenner, benbygning osv. Så tenk fremover.
 7. 7
  Gjør det. Plant et notat for din "selvmord" og deretter forsvinne. Reise ut av byen. Starte på nytt, med en ny identitet. Være gratis.

Tips

 • Hvis du gjør dette som en tenåring er det mer vanskelig som du har flere familiebånd / mindre penger til å hjelpe deg.
 • Husk at du trenger for å få bolig, ellers vil du ende opp på gata.
 • Start nytt. Dette er en sjanse til å definitivt redefinere deg selv.
 • Husk å blokkere all kommunikasjon med tidligere kontakter. Selv om du har et helt nytt utseende, kan de likevel kjenne deg igjen på noen måte.
 • Det er lettere å gjøre dette hvis du har mindre familie og venner å stri med.
 • Hvis du angre på avgjørelsen, komme ren om det. Hvis du prøver og forklare kjære de kan klandre deg mindre, eller kan også være så glad for å se at de ikke bryr seg.
 • Prøv ikke å slå til kriminalitet. Politiet kan regne deg ut, og du vil være i enda mer trøbbel.
 • Ser annerledes kan hjelpe, men du trenger ikke plastisk kirurgi. Noe så enkelt som å endre frisyre eller farge kan hjelpe deg å se ugjenkjennelig.
 • Få en jobb kan være vanskelig, så hvis mulig (dvs. hvis forsvinning er lav nøkkel), lovlig endre navn og få ny dokumentasjon av din CV, etc.

Advarsler

 • Ikke gjør dette hvis det er for pengene fordi dette ikke fungerer. Du vil bli tatt til slutt, og vil ha satt din familie gjennom helvete for din egen personlig vinning.
 • Hvis du blir tatt, kan det være alvorlige konsekvenser, ikke minst av alt fra kjære eller familie, som vil sannsynligvis ikke forstår dine grunner for å bruke falsk din egen død.
 • Ikke skille seg ut.