Wkono

Hvordan bli en bedre person til andre

Når det føles som alt du gjør er å klage, sladder og finne den verste i andre, er det en god sjanse for at du ikke føler deg så bra om deg selv. Det er på tide å bli bedre og være bedre til andre, endringen vil gjøre deg godt, og andre vil elske den nye deg!

Trinn

Hvordan bli en bedre person til andre. Slutt å bruke skremmende taktikk.
Hvordan bli en bedre person til andre. Slutt å bruke skremmende taktikk.
 1. 1
  Slutt å bruke skremmende taktikk. Dette er den viktigste regelen. Mobberne normalt ikke har noen venner, og mange mennesker er redd for dem. Hvis du har vært en mobber på skolen, eller i en klasse, eller hjemme, be om unnskyldning til hver person som du mobbet individuelt. Har du ikke mot til å gjøre det? Deretter skrive fine notater uttrykker hvor lei du er. Sørg for å la folk vite at du vil prøve ditt beste for å bli bedre og vennligere i fremtiden.
 2. 2
  Ikke vær. Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for å være uhøflig. Noen ting er å kutte i kø, snakke med folk i en gjennomsnittlig tone i stemmen, mangel på respekt for partneren din, dine eldste, dine venner, dine lærere, eller til og med små brødre eller søstre, ignorerer folk, snakke ned til folk, og mange andre ting.
 3. 3
  Beklager. Dette er en svært viktig skritt. Hvis du skulle lage en unnskyldning, her er et eksempel: ". Cara, jeg beklager at jeg kopiert ugle marionett uten din tillatelse Jeg vet du har jobbet hardt på det, og jeg vil ikke gjøre det igjen." Alltid oppgi navnet på personen, hva du gjorde galt, en "Jeg beklager" og en forsikring om at du vil prøve ditt beste for ikke å gjøre det igjen.
 4. 4
  Ha en bedre på livet ditt. Hvis du innser at du har gjort noe galt, fikse det. Hvis du tror andre er det heldigere enn deg, eller er bedre enn deg, få et grep, du har falt i fellen med å sammenligne deg selv med andre uten noe grunnlag for å gjøre det. Hold opp!
 5. 5
  Jobb hardt på å være. hvis du har en fristelse for å gjøre noe betyr, stopp deg selv og gå rolig ned.
 6. 6
  Finn et utløp for følelsene dine. Det kan være alt fra dans til skriving.
 7. 7
  Har moral. Respekter deg selv og andre vil respektere deg tilbake.
 8. 8
  Snakk med nye mennesker. Ikke bare henge rundt med den samme vennekretsen - selvfølgelig, betyr ikke dette helt forlate dem. Bare å si hei og ha en generell prat med noen vil gjøre deg mer sympatisk!
 9. 9
  Være nyttig for andre, ofre deg selv og din tid. Folk vil sette pris på deg mer hvis du er mindre egoistisk.
 10. 10
  Koble til menneskene rundt deg, og husk at alle har problemer som de ikke sier høyt. Hvem vet, kan du muntre opp noens verste dag med bare et smil!
 11. 11
  Ikke fornærme noen.