Wkono

Hvordan å elske ditt land

Det er alltid godt til ditt land. Tross alt, det er der du bor. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å oppdage hvor stor virkelig og virkelig er!

Trinn

Hvordan å elske ditt land. Være en aktiv samfunnsborger.
Hvordan å elske ditt land. Være en aktiv samfunnsborger.
 1. 1
  Være en aktiv samfunnsborger. Aktivt demonstrere din kjærlighet for landet ditt ved å være en del av sin politiske prosessen. Kontinuerlig arbeide for et bedre land for alle!
 2. 2
  Studere historien til landet ditt. Hva er noen av de store tingene folk har gjort og hvordan de viste sin kjærlighet til landet sitt? Hva er noen av de tingene folk har gjort med gode intensjoner, men dårlige resultater? Lær av ditt lands historie - både gode tider og dårlige tider.
 3. 3
  Fokus på aktuelle hendelser. For eksempel fokusere på hva som også skjer i verden som helhet og hvordan landet er involvert i det også.
 4. 4
  Les historier, skrøner og patriotiske legender i ditt land. Du vil bli overrasket med slike kreativitet og fantasi av dem som skrev eller tenkt opp dem.
 5. 5
  Har du en helt. Noen som representerer landet ditt og er en god rollemodell for at du vil gjøre deg stolt av å være der du ringe hjem.
 6. 6
  Bruk patriotiske farger. Ingenting viser du elsker landet ditt mer enn å vise det gjennom klær eller tilbehør!
 7. 7
  Fly et flagg. Du kan kjøpe flagg, klistremerker eller andre emblemer på en lokal butikk. Henge dem på bilen, front plenen, eller hvor som helst som kan utad vise deg respektere ditt land. Husk å behandle flagget med den ytterste respekt.
 8. 8
  Feire helligdager. Hva har skjedd i ditt land på denne dagen i historien? Gjorde de vinne en krig? Hadde de få uavhengighet? Erkjenne at ferien er mye mer enn bare anledninger for partier eller, i noen land, salg til varehus. Erkjenne høytidelighet iboende til visse helligdager, spesielt de som minnes en seier som er involvert blodsutgytelse.

Tips

 • Misbruker ditt land eller dra nytte av noen av dets systemer eller programmer er ikke en god måte å vise din kjærlighet. Slik korrupt handling går mot goodwill som bør være i kjernen av patriotisme din.
 • Oppmuntre barn til å elske landet sitt slik at de vil ha respekt dag som borger. Dette er den beste måte for å angi en positiv eksempel. Som barn blir eldre, forklare dem hvorfor du mener de bør holde sitt land i høy aktelse. Husk at blind patriotisme kan være farlig. Oppfordre barna til å bruke deres sinn.
 • Du absolutt ikke trenger å være enig med hver hendelse og vedtak i landets historie å elske ditt land. Betrakt hvordan landet utvinnes fra feil, så vel som dens ideologi som beskrevet i noen førende dokument (for eksempel en konstitusjon). Selv om slike prinsipper er ikke absolutte, reflektere over om disse forskriftene er bidrar til en regjering du tror ville handle med sine innbyggere - og menneskehetens - beste interesser på hjertet.
 • Ikke være forutinntatt eller partisk. Hvert land, religion, eller rasemessig gruppe har sine egne overbevisninger. Som dem har du dine egne så respekterer ditt og respektere dem for deres.

Advarsler

 • For folk til å tro du elsker landet ditt, sørg for at du vet versene til nasjonalsangen, har noen triviell kunnskap om sentrale politiske skikkelser, nasjonal historie, aktuelle hendelser, og kulturelle helter.
 • Ikke elsker landet ditt så mye at det gjør du hater andre land. Hver eneste land på denne planeten er flott i seg selv.
 • Ikke gi etter for blind patriotisme.