Wkono

Hvordan lage et essay ser lengre enn det er

Blir bedt om å skrive et essay om et emne du gjør eller ikke vet så mye om kan være tøff, så det å finne de rette ordene for å fylle ut essayet kunne føle at du fatte på strå å prøve og bygge noe, noe som vagt ligner et essay. Når alt synes tapt, bør denne guiden hjelpe deg ut.

Trinn

Hvordan lage et essay ser lengre enn det er. Være fornuftig og bli informert.
Hvordan lage et essay ser lengre enn det er. Være fornuftig og bli informert.

Gjør et essay ser lenger

 1. 1
  Være fornuftig og bli informert. Mengden vil aldri erstatte kvalitet i visshet om øynene til noen lærer. Det er alltid bedre å skrive en kort, men god papir enn en som er lang fordi den har blitt fylt med lo og tullet. Husk før du prøver ut disse metodene! I tillegg kan noen av metodene som er oppført på denne siden anses for å være utro eller intellektuell latskap av institusjonen, og kan få deg i trøbbel med læreren din eller professor. I noen skoler, høyskoler og universiteter, kan dette være nok til å ha deg fjernet, selv permanent. Kjenner reglene som gjelder for din institusjon og ense dem.
  • Det er ikke tilrådelig å bruke alle trinnene foreslått nedenfor. Det vil skrike "åpenbart forsøk på padding ut" og du får en fail. Hvis papiret ender opp med å bli for lenge (en mulighet hvis du over gjøre ting), og deretter fjerne noen av trinnene. Faktisk, hvis du har det motsatte problemet med å skrive for mye, sjekk at du ikke har gjort noen av de tingene som foreslås her!
  • Innse at hvis du kan lese dette, så kan læreren din eller professor.
  • Prøver mange av disse (skriftstørrelse og margin seg, spesielt) på et universitet eller college kurset vil mest sannsynlig føre til en mislykkes.

Formateringsalternativer

 1. 1
  Formatere overskriften. I øvre høyre hjørne, skriv inn navnet ditt, dato, oppdraget navn, klasse, og pedagog etternavn. Gi hvert element sin egen linje.
 2. 2
  Formatere tittelen. Når du velger din essay tittelen, skriv det på toppen av siden. Velg en stor skriftstørrelse - du kan til og med gjøre den fet og understreket. Det hjelper hvis du velger en fancy stor skrift. Hvis tittelen er lang, bryte den i midten slik at det tar opp to linjer i stedet for én. Men vær forsiktig, fordi hvis det er for stort vil det være åpenbart at du prøver å gjøre essayet virke større.
 3. 3
  Benytt deg av linjeskift. Hver gang du må treffe retur-tasten, traff den to ganger. Siden det er sannsynlig at papiret er plassert, vil du få to ekstra linjer - to færre linjer som du må skrive! Dette kan gjøres etter overskriften, etter tittelen, og mellom hvert avsnitt.
 4. 4
  Ta hensyn til font og skriftstørrelse. Din pedagog vil mest sannsynlig gjøre deg bruke Times New Roman font på 12pt. Hvis du bare snu i en papirkopi, gjør det 12.5 (eller 12.3) pt i stedet. Selvfølgelig, overstyrer deres preferanser er med stor risiko for resultatene dine. Dessuten gjør en finne / erstatte (KOMMANDO + F) og erstatte alle punktum og komma med en 14 pt skrift. Det er ikke merkbar mens du leser, men det gjør papiret ser lenger.
  • Hvis du har lov til å bruke den, bruker Lucida Sans Typewriter. Dette er en stor font på 12pt. Hvis du trenger en enklere skrift, bruke Arial Eller Euphemia SO, som er nesten like stor. Prøv å ikke bruke "light skrifter", som Gill Sans lys, som de vil gjøre din essay kortere.
 5. 5
  Bruk linjeavstand. I Word 2007 og 2010, merke all tekst i papir, og deretter klikker du Hjem → Avsnitt → og finne det lille ikonet som ser ut som det strekker seg ut teksten. Du kan tilpasse linjeavstand å være alt du vil. 2.25 ser ikke åpenbart forskjellig fra 2.0.
 6. 6
  Spill med marginene. Endre margene på papiret akkurat nok slik at det er ikke så opplagt. Margin ved bunnen av siden som vanligvis er lettest å manipulere.
 7. 7
  Fokus på tegnmellomrom. Denne er litt mindre vanlig, så det fungerer godt. Klikk på Format → Skrift, gå til Tegnavstand, og velg utvidet avstand. Dette gjør at avstanden mellom bokstavene litt større og er ikke meget merkbar.
 8. 8
  Fet viktige ord og uttrykk. Fet skrift tar opp mer plass. Etter at du har skrive opp papiret gjøre noen av den fet. Bare markere noe av teksten, for eksempel et bestemt punkt og ikke gjøre det for åpenbart.
  • Vær forsiktig her, som noen lærere ikke ønsker noe i avisen understreket eller uthevet.
 9. 9
  Gjøre bruk av bunntekst. Disse kan flytte bunnmarginer opp, noe som betyr mindre på en side, så du må skrive mindre.
  • Legg info som sidetall og ditt navn nederst, som legger til funksjonalitet og du kan ta den nederste margin opp til å sette mindre på en side. Har ikke ord rett på bunnen, har en linje eller to etter dem for å gi litt plass og gi deg en grunn til å flytte margin opp.
  • Sørg for ikke å ha navnet ditt to ganger på den første siden.

Tekst og innhold alternativer

 1. 1
  Gjøre bruk av tema og konkluderende setninger. Omformulere din mening i en setning på slutten av hvert avsnitt. Ikke bruk samme setning ord for ord, men omarbeide den første setningen på slutten av avsnittet kan ha effekt av å gjøre ditt essay lyd vurdert, profesjonell og godt tenkt gjennom, i tillegg til å gjøre det lenger. Men det kan også irritere en informasjon-orientert markør som bemerker en vane som blir gjentatt gjennom. Bruk på eget ansvar!
 2. 2
  Unngå å bruke noen sammentrekninger. Bruk så få sammentrekninger som mulig. I stedet for "det" bruke "det er". I akademisk skriving, har denne fordelen av å gjøre papir høres mer formelt. Hvis du er i videregående skole, vil det gi god praksis for øverste nivå papirer, hvor du ikke har lov til å bruke sammentrekninger uansett, så det er god trening.
 3. 3
  Stave ut alle tall lavere enn ti. Bør alltid stave tall under ti allikevel (i stedet for ved anvendelse av 1, 2, 3 osv.). Ettersom dette er et krav i formell skriftlig, ikke bare vil det gjøre essay litt lenger, vil det også gjøre ditt essay se litt bedre.
 4. 4
  Minimer pronomen. I stedet for å si "vi gikk svømming" prøve å bruke "min bror, min søster og jeg svømme". Vær forsiktig her, men da dette har en tendens til å gjøre din essay svært ordrike svært raskt og det kan forringe kvaliteten og lesbarheten hvis det brukes for mye.
 5. 5
  Benytt deg av en rekke sitater. I stedet for bare å gi et tekstutdrag, inkludere hele sitatet før du fortsetter å forklare det. Pass på å finne en måte å koble den tilbake til den opprinnelige oppgaven, men vil som ikke gjør så har leseren kommenterer venstre felt tillegg.
 6. 6
  Være en wordsmith. I stedet for å si "Dette maleriet er rød", si "Dette praktfulle kunstverk er full av levende varme farger som rød, brun og mahogni". I tillegg til å forlenge din essay, kan du gi inntrykk av at du er virkelig lidenskapelig om emnet, som er dobbelt nyttig! Som med andre metoden, ikke overforbruk dette, du ønsker ikke papiret for å høres altfor ordrik eller pyntet.
  • Bruk lengre ord i stedet for kortere ord.
  • Hvis du har problemer med å tenke på måter å gjøre dine ord lenger, kan du bruke datamaskinens synonym verktøy for å finne en lengre ord for å forlenge linjen.
 7. 7
  Trekke ut din konklusjon. Konklusjoner trenger ikke å være begrenset til ett ledd. En god teknikk for å klemme ut en halv eller en side, avhengig av lengden av resten av papiret, er å legge en konklusjon ledd som bare oppsummerer resten av papiret. Deretter legge til en annen konklusjon som trekker på sammendraget og gjør et siste punkt om oppgaven.

Tips

 • Hvis den siste setning i et avsnitt ender nær kanten av papiret, legge til et ord eller to før den utvider til neste linje. (Adjektiver er din beste venn!)
 • Bruk masse beskrivende synonymer som gjør essay ser lengre og bedre
 • Ikke bruk forkortelser. Bruk for eksempel "Europa" i stedet for "US"
 • De fleste marginene er ett ". Øke dem til 1.15", 1.2 ", eller til og med 1,25". Bruk på egen risiko, skjønt. 1.25 "marginene kommer til å bli mer merkbar.
 • Double plass etter hver periode. Dette er en nå gammeldags skriveteknikk som nå er opphevet, men så mye forvirring fortsetter å herske over det at du kan bli tilgitt for "ikke vite".
 • Legge ting i høyre hjørne for eksempel navn, kurset, perioden, læreren, dato, etc.
 • Bryt opp store avsnitt i to eller flere mindre avsnitt. Dette vil også gjøre teksten mer lesbar for læreren.
 • Øke skriftstørrelsen perioder og tegnsetting med ett trinn, som legger overraskende mengde tekst. Ikke gjør det for merkbar!
 • Lag en forside. Det hjelper å legge bulk og finishen.
 • Legg en lang introduksjon og en lang konklusjon, men ikke gjør noen av dem overdreven.
 • Legge til bilder, og formatere disse sammen med teksten.

Advarsler

 • Avgjør om å lage din essay utseende lenger er verdt potensialet for problemer eller mangel på respekt fra professor din. I stedet for å finne måter å lure din instruktør, kan det ta mindre tid og krefter på å bare fullføre essays i en ærlig og grei måte.
 • Mange av disse forslagene er vurdert juks, spesielt sett under ett, så ikke prøv disse tipsene overdrevet.
 • På dette notatet, hvis instruktøren ønsker å motta elektroniske innleveringer, ikke bry. Formatere essay - eller få ord teller, for den saks skyld - er bare et klikk unna.
 • Pass på at du ikke bryter din lærerens instruksjoner om marginer, skriftstørrelse, linjeavstand, osv. Hvis disse er spesifisert (og on-the-ball lærerne ofte vil), kan bryte dem føre til en lavere klasse eller umiddelbar svikt.
 • Hvis læreren din eller professor har jobbet som, eller er fremdeles, en redaktør, glemmer disse tingene. De vil bli lagt merke til, alle sammen. Faktisk vil din lærer eller professor sannsynligvis legge merke til alle disse tingene hvis de var stadig en student seg.
 • Som sagt ovenfor, kan disse tipsene anses som juks av enkelte lærere, så ikke bruk alle tipsene, bare bruke noen av dem