Wkono

Hvordan du kan forbedre karakterene dine

Er karakterene dine ganske lav? Kanskje det er begynnelsen på skolen, og du ikke får en god start. Vel, vil dette lett å forstå guide viser deg hvordan du kan forbedre dem!

Trinn

Hvordan du kan forbedre karakterene dine. Bygge gode vaner i begynnelsen av skoleåret.
Hvordan du kan forbedre karakterene dine. Bygge gode vaner i begynnelsen av skoleåret.
 1. 1
  Bygge gode vaner i begynnelsen av skoleåret. Dette gjør at det føles lettere å gjøre jobben fordi du føler at det er litt av en rutine som du er vant til. er en viktig del av å være en god student. Les alle lærebøker.
 2. 2
  Ikke jukse!. Juks på en prøve er ikke en del av å være en god student, å være en god student betyr å holde øynene på din egen test. Mange studenter får høye karakterer på tester og quizer fordi de jukser, så på deres avsluttende eksamen de gjør en lav score. Bare gjør ditt beste, og du vil. De fleste tester gjør opp mye av karakteren din.
 3. 3
  Jobbe hardere på dine oppdrag, studere for tester, ta noen ekstra kreditt muligheter, og være sikker på å levere alt i tide. Gjør dette uavhengig av hva en lærer sier sjansene dine er. Også delta mer i klassen.
 4. 4
  Prioriter. Du trenger tid og engasjement for å få disse resultatene opp. Avslutt utsette ting og gjøre jobben.
 5. 5
  Snakk med lærerne dine om karakteren din. Spør hvis det er noe som mangler, eller noe annet du kan gjøre for å forbedre den.
  • Få ekstra kreditt. Dette gjelder for vanlige oppgaver i tillegg. Hvis du må skrive minst åtte dømt avsnitt, prøv å skrive ni eller ti. Hvis du kan legge farge til et oppdrag, (dette ofte går for vitenskap oppdrag) gjøre det! Noen lærere vil gi deg minst 1 poeng ekstra kreditt.
 6. 6
  Ikke bli distrahert. Fokuser på å forbedre karakteren. Ikke for å si at du ikke kan være sammen med venner, eller gå ut noe sted før din klasse bedre, men sørg for å fokusere. Dette betyr, hvis du har et papir for å skrive for fredag, kanskje få det gjort på mandag eller i det minste innen onsdag. Eller hvis du har lekser, ikke gå noe sted før den er ferdig. Som de alltid sier, jobbe først, spille senere.
 7. 7
  Bygge positive relasjoner med klassekamerater. Forming sterke studiegrupper har to dyptgripende fordeler. Den første er at du kan få hjelp fra studenter som forstår materialet bedre enn deg. Det andre er at du kan også spille rollen som en veileder, og svare på spørsmål som dine klassekamerater måtte ha. Undervise andre er en god måte å øke minnet oppbevaring og forbedre læring. Tross alt, to hoder tenker bedre enn ett!
 8. 8
  Være ansvarlig. Dette betyr ofte rense ut bindemidler, kaster bort det du ikke trenger og organisering. Prøv å lage en mappe for hver klasse som du kan sette dine oppgaver i. Eller, lage en lekser mappe som du bærer med deg til hver klasse. På denne måten kan du enkelt holde styr på lekser, og se hva som er gjort og hva som ikke er det.

Tips

 • Hvis det er matte du arbeider på, prøve å sjekke svarene dine på baksiden av læreboka. Gjøre jobben, så sjekk svarene dine. Hvis du ser at du har et svar galt, så gå tilbake og bearbeide problemet til du får det rette svaret.
 • Forstå begreper ved å lese, som vil danne en base, og praksis spørsmål grundig og huske områder av vanlige feil. Forbedre konsekvent på nøyaktighet for å oppnå høyere karakterer.
 • Det lønner seg helt av hvis du jobber hardt på skolen, ikke bare fordi det er for din utdannelse, men du vil snart innse at utdanning er det eneste ingen kan stjele fra deg.
 • Prøver alltid å delta i klassen, på den måten hvis du får noe galt læreren din kan korrigere deg, og du vil sannsynligvis ikke gjøre det feilen igjen.
 • Gå til ekstra hjelp. Hvis foreldrene dine er for opptatt til å hjelpe deg og din har problemer, ikke gjør det vanskeligere for deg selv. Lærerne har ekstra hjelp begynnelsen av skolen og etter. Gå til dem.
 • Ha god håndskrift så notatene er lettere å studere med.
 • Snakk med læreren din, de er der for å hjelpe.
 • Ikke vær for hard mot deg selv.
 • Med matte, bør du prøve å bruke en kalkulator når du er ferdig alle dine problemer for å sjekke om du forstå det meste av arbeidet ditt.
 • Start en kollokviegruppe med klassekameratene dine.
 • Se en rådgiver for ekstra hjelp om nødvendig.
 • Det kan være en god idé å spille inn notater og spille dem for deg selv, og prøv å skrive alt du husket. Dette vil hjelpe deg å se hvor mye mer du trenger å lære, og du vil også føle deg mye bedre å se hvor mye du husker.

Advarsler

 • Ikke kast bort ting du trenger. Det er best å snakke med læreren din om hva du bør eller ikke bør holde.
 • Ikke ta lekser og skolearbeidet lett. Selv om du gjør det bra på testene, kan lekser klasse bringe deg ned mye. Avhengig av noen klasser kan du oppbevare får gode karakterer på testene, men likevel mislykkes klassen.