Wkono

Hvordan få en perfekt score på SAT

SATS kan være en av de viktigste testene du noensinne vil ta som student. En sterk SAT score er en stor våpen i arsenalet ditt når du prøver å komme inn i en god høyskole. Og av den grunn, kan SAT begynne å virke som en overveldende og stressende oppgave. Problemet mange studenter har er at de ikke har en organisert plan for acing testen og i stedet enten prøve å gjøre for mye eller ende opp stapper i siste øyeblikk. Men å få en perfekt score trenger ikke å være så skremmende. Ved å følge denne guiden, kan du komme opp med en gjennomførbar plan for å hjelpe deg bris gjennom denne testen med tillit og klarhet.

Trinn

Hvordan få en perfekt score på SAT. Lag en liste over hva du trenger å jobbe med.
Hvordan få en perfekt score på SAT. Lag en liste over hva du trenger å jobbe med.

Del én: egenvurdering

 1. 1
  Lag en liste over hva du trenger å jobbe med. Strever du med kvadratiske likninger? Har du blir sittende fast på grammatikk spørsmål? Tenk over hva du trenger for å forbedre og sette av mer tid til det i studieplanen. Ikke bare vil dette hjelpe deg på det aktuelle faget, vil det også hjelpe deg å føle deg mindre stresset overall.
 2. 2
  Ikke glem dine sterke sider. Dette kan virke bakvendt, men samtidig er det godt å gi oppmerksomhet til svake punkter, om du ikke ønsker å miste av syne hva du kan gjøre det bra. Bruker all din energi til at unnvikende perfekt score i skriveprosessen delen kan gjøre deg glemme noen av de grunnleggende matematiske ferdigheter du hadde under beltet. Det er også viktig å minne deg selv at du er en intelligent person med mange sterke og slo deg opp over den harde ting er bare kommer til å føle deg stresset ut og inkompetente når det gjelder tid til å ta testen.
 3. 3
  Bestem hva slags lærling du er. Noen lærer bedre når de leser problemet, andre gjør det bedre når de lytter til den. Noen mennesker trenger å visualisere det i hodet. Tenk på hvordan du lærer informasjon og bruke den til studiet. Hvis du lærer best ved å lytte, så lytt til noen leksjoner på CD mens du kjører. Hvis du lærer best ved å se på de ordene, så gå videre og gjøre pakker med flashcards.

Del to: planlegger studie økter

 1. 1
  Sett til side tretti minutter til en time hver dag for å studere. Tiden for dyp, fokusert studere er i måneden (eller måneder) før eksamen, ikke på natten før. Studier viser at det å studere for lengre perioder av gangen øke kunnskapen mer enn korte stapper økter.
 2. 2
  Sette mål for hver studie økt. Når vi prøver å utrette noe langsiktig, det være seg å studere eller trener eller skrive en roman, kan det være svært lett å si: "Å, dette er for mye, jeg skal gjøre det i morgen." Problemet med å sette ting på er at å finne motivasjon til å starte dem igjen blir dobbelt så hardt. Gi deg selv en kort, tilgjengelig mål for hver økt. For eksempel: "Jeg vil få en 75% på denne praksisen quiz," eller "Jeg vil skrive ferdig en kort essay i kveld."
 3. 3
  Belønn deg selv. Når du nå målene dine, gå videre og behandle deg selv. Går du få en iskrem. Spille en time av ditt favorittspill. Gå vindu shopping på en nærliggende butikk. Dette vil holde motivasjonen høy.

Del tre: å finne og bruke studie ressurser

 1. 1
  Bruk studere bøker. The College Board, de offisielle skaperne av SAT har gitt ut The Official SAT Study Guide, som er et godt utgangspunkt for SAT ressurser. Men det er også en mengde studere bøker der ute for studenter å velge mellom. Din lokale og skolebibliotek er sannsynlig å ha et godt utvalg så bla gjennom dem og se hvilke appellerer til deg.
 2. 2
  Bruk den offisielle SAT nettsiden. The College Board nettsted ( http://www.collegeboard.org ) omfatter studie tips, praksis tester, en ny SAT spørsmålet om dagen, og testdagen simulatorer. De gir også en funksjon for å hjelpe deg med å planlegge din egen personlige studie guide, skreddersydd til dine behov.
 3. 3
  Finne en god veileder. Privatlærere kan være en stor ressurs, spesielt for studenter som ikke vet hvordan de skal praktisere gode studievaner. Det er mange selskaper som tilbyr private SAT veiledning, inkludert The Princeton Review, Kaplan, og TestMasters. Du kan også spørre rådgiver på skolen som lokal veiledning tjenesten de anbefaler.
 4. 4
  Bruk praksis tester. Det er en grunn til at bøker og nettsteder holde tilby praksis tester. Det er fordi det er ingen bedre måte å finne ut hva som kommer til å være på testen. Når du tar et teoriprøven, late som om det er den virkelige testen. Sitt i et stille rom hvor det ikke er noen distraksjoner og tid selv. Ikke se fremover til svarene på baksiden av boken. På slutten av testen, vurdere hva du gjorde rett og galt.
 5. 5
  Les magasin og avis artikler. Øv å lese lange, omfattende passasjer på et emne som vil teste din forståelse. Prøv å strekke deg selv ved å lese opp om emner som du ikke synes er interessant eller ikke vet mye om. Så har noen test på deg hva du har lært eller skrive ned en kort analyse. Dette vil tvinge deg til å øke din oppmerksomhet span, analysere et emne, og praksis nære leseferdigheter.
 6. 6
  Spill læring spill. Studerer ikke alltid trenger å føle seg som et ork. Kjøl ned på slutten av en lang økt ved å spille en matte eller ordforråd spill på datamaskinen. Dette vil ikke bare hjelpe dine ferdigheter, men vil også hjelpe deg å slappe av.

Del fire: natten før testen

 1. 1
  Ikke studere natten før testen. Ta en frikveld. Det er slike ting som utbrenthet. Hvis du brenner deg ut for mye, kan du bli deprimert, og begynner å se store dråper i din score. Les en bok, se en film. Ta en spasertur rundt kvartalet.
 2. 2
  Få en god natt søvn før testen. Få en god åtte eller ni timers søvn er viktig for følelsen våken og sunn neste dag.

Del V: morgenen på test

 1. 1
  Spis en næringsrik frokost med mye fiber og protein. Havregryn, yoghurt, müsli, og egg er alle gode valg. Peanøttsmør er en god kilde til protein. Frisk frukt er et fint supplement og gir mye naturlig sukker. Unngå bearbeidet sukker og raffinerte karbohydrater som de finner i donuts, muffins, og andre bakverk, de er sannsynligvis å gi deg en kort energi surge og en dyp "crash" senere på dagen.
 2. 2
  Vet nøyaktig hvor testsenteret er og hvor lang tid det tar å komme dit. Det siste du trenger er å være bekymret over hvorvidt du vil bli sent til eksamen. Har din destinasjon planlagt ut på forhånd slik at du kan fokusere på å holde ro og huske fakta.
 3. 3
  Ikke drikk for mye vann eller kaffe. Uønskede bad pauser vil ta tid bort fra testen så bare drikke nok til å holde deg hydrert.

Del seks: ta testen

 1. 1
  Svar på enkle spørsmål først. Få de spørsmålene du kjenner ut av veien først, slik at du får mer tid til å fokusere på de utfordrende.
 2. 2
  Ikke vær redd for å hoppe over spørsmål. Noen ganger kan du kjøre inn i en spesielt vanskelig spørsmål, og før du vet ordet av det, har du bare brukt femten minutter å skrape ut svar på det ett problem. Dersom et spørsmål er bare utover din evne til å gjette, så gå videre og hoppe over det.
 3. 3
  Alltid være klar over tid. Selv mens du arbeider på testen, være oppmerksom på klokken. Vet hvor mye tid du har igjen og hvor mange spørsmål du har å gjøre. Dette vil hjelpe deg å unngå å gi for mye tid til en bestemt del eller problem.

Tips

 • Hold alltid en tilførsel av skarpe blyanter.
 • Ikke andre gjette deg selv. Din første svaret er statistisk mer sannsynlig å være korrekt.
 • Tror ikke det vil ta en uke. det vil ta om et par måneder. Også dette studere vil gjøre deg bedre på skolen.
 • Lær å stille ut distraksjoner. Lyden av noen som nynner, en klokke tikker, eller en bråkete klimaanlegg kan alle begynne å få på nervene og distraherer deg fra testen. Pust dypt, ser ned på papiret, og refokusere.
 • Verve dine venner og familie i at du har en rolig studie plass, enten det er på rommet ditt, på biblioteket, eller utenfor.
 • Alltid tempoet selv under praksis tester som du tar hjemme eller andre steder. Det vil hjelpe deg mye når det kommer til å ta den faktiske ett.
 • Slå av mobiltelefonen når du studerer. Det er bare en annen distraksjon.
 • Holde en positiv holdning. En feil Svaret er ikke slutten på verden.
 • Prøv deg hardest, uansett scorer du få dine venner og familie vil være stolte.