Wkono

Hvordan komme på ære roll

Komme på ære roll er en stor, men oppnåelige mål. Det ser bra ut på college programmer og øker din tillit til din arbeidsevne. Den ære roll er en av de viktigste utmerkelser for å få. Så hvis din sønn / datter får en, gi dem en klapp på skulderen og si at jeg er stolt av deg. Selv tilsynelatende mye arbeid, er det bare å komme seg på ære roll ved å bruke deg selv og følge forslagene i denne artikkelen.

Trinn

Hvordan komme på ære roll. Finn ut din nåværende karakterer.
Hvordan komme på ære roll. Finn ut din nåværende karakterer.
 1. 1
  Finn ut din nåværende karakterer, slik at du kan holde styr på hvilke områder du trenger å fokusere på og hvor mye. Vanligvis fokuserer på lavere karakterer, men fungerer ikke så hardt på dem at du lar de andre karakterene å slippe.
 2. 2
  Vær oppmerksom i klassen, slik at du kan forstå hva som blir undervist og stille spørsmål hvis behovet være.
 3. 3
  Sette av tid til arbeid være det på skolen i en studie hall eller hjemme. Alltid gjøre alle leksene hvis mulig. En savnet oppdrag vanligvis ikke vil skade en klasse grade betydelig, men mange tapte oppdrag på rad vil. Husk-leksene er ment å øke din forståelse og hjelpe deg å finne det du trenger å lære. Dra nytte av det, og kommer til klassen med om det hvis du ikke forstår.
 4. 4
  Hold styr på kommende tester, quizer og eksamener, slik at du kan planlegge å studere dem. Vanligvis er disse oppdragene verdt en meget stor mengde karakteren din så får gode karakterer på dem er viktig. Aldri være oppe sent før et slikt oppdrag, slik at du kan være godt uthvilt og våken.
 5. 5
  Studere og vurdere hver kveld. Dette gjør det lettere å studere for tester og holder alle notatene friskt i tankene dine i tilfelle av en pop-quiz og selv bare deltagelse i klassen. Alltid har avsett tid til å studere og søke etter teknikker som fungerer for deg.
 6. 6
  Ta gode notater om det gjelder deg. Pass på at de er lett lesbar og inneholder alt du trenger slik at de er enkle å studere fra. Tenk på hva du skriver på dem slik at de tjener sin hensikt.
 7. 7
  Skriv oppdrag vel slik at de ikke har stavefeil eller grammatiske feil. Sørg for å gjøre det interessant å lese og aldri gjenta deg selv. Hvis læreren gir en spesifikk essay format, sørg for å følge det for å unngå å miste poeng som kunne vært reddet enkelt.
 8. 8
  Ikke stress over det da dette vil gjøre deg ulykkelig og til slutt rett og slett føre til at karakterene dine til å slippe. Nyt livet, bare husk å holde tritt med ditt arbeid og din anmeldelse.

Tips

 • - Alltid har notater
 • Snakk med lærerne og få hjelp med fag du ikke forstår.
 • Fokusere på arbeidet og ikke bli revet med.
 • Sett realistiske mål som du vet du kan oppnå.
 • Aldri forlate oppdrag og studietid for det siste minuttet.
 • Få venner involvert. Det er alltid nyttig å ha andre som er involvert med målet ditt, fordi det gjør det mye mer sannsynlig å følge gjennom med det.

Advarsler

 • Ikke fokuser på skolen så hardt at den bruker livet ditt. Mens skolen er alltid prioritet, sørg for å bli involvert i andre ting også.
 • Aldri blir over-stresset med arbeid.

Ting du trenger

 • Lærebøker, papir, og studere materiale
 • Papirer og en blyant for å gjøre lekser og skrive ned spørsmål
 • En god arbeidsmoral
 • En studie kompis
 • En lærer