Wkono

Hvordan å være en all around good student

Lytte og delta gjør en stor student. Hvis ditt formål i skolen er å utmerke seg og få gode karakterer, kan følgende tips bare gjøre det enklere for deg å nå dine mål.

Trinn

Hvordan å være en all around good student. For å være en god student, er en av de viktigste områdene du må jobbe på å bli organisert.
Hvordan å være en all around good student. For å være en god student, er en av de viktigste områdene du må jobbe på å bli organisert.

Være organisert

 1. 1
  For å være en god student, er en av de viktigste områdene du må jobbe på å bli organisert. Uten organisasjon, vil du ha problemer med å finne dine skolemateriell og notater!
 2. 2
  Kjøp et bindemiddel for å lagre dine notater, lekser, og tester / quizer i den. Å skille forskjellen mellom hver klasse, kjøpe faner eller gjøre noen av dine egne. Et annet alternativ er å kjøpe mapper for å enten erstatte bindemiddel eller hjelpe den.
 3. 3
  Kjøp et pennal og legge alle dine skrivesaker der inne. Pass på at du alltid har en ekstra blyant der i tilfelle noe skjer med blyanten du bruker. Hvis du foretrekker mekaniske blyanter, sørg for at du har ekstra bly i blyanten tilfellet også.
  • I tilfelle du ikke har tilgang til en blyantspisser i klasserommet, ta med egen liten en. Den typen som fanger spon er anbefalt, og sørge for at det ikke gjør for mye støy!
  • For å være forberedt for matematikk, anbefales det at du slip en liten kalkulator i pennalet også. Hvis pennal er stor nok, legger en linjal i tillegg.
 4. 4
  Kjøp en planlegger eller en agenda for å gjøre oppmerksom på forfallsdatoer av oppgaver, tester, og store prosjekter. På den måten når du ankommer hjemme i kveld, vil du være i stand til å organisere lekser tidsplan og finne ut hvilke oppdrag skyldes først, og når du skal arbeide med den. God prioritering er nødvendig i dette området.
 5. 5
  Sørg for at skap er ren og organisert. Holde den fri for tilfeldige papirer - holde alle papirer i din perm eller mappe (r) - og ikke roter den med unødvendige dekorasjoner, som de er meningsløs, og du må ta dem ned på slutten av året.
  • Det anbefales at du stable bøkene dine i skapet ditt i den rekkefølgen av klassene. På den måten kan du enkelt hente boken fra toppen stabelen, og senere putt den under haugen for i morgen!

Kle seg sømmelig

 1. 1
  Dress hensiktsmessig og pent, som det viser respekt. Unngå iført klær som er for små eller for store. Hvis du har en uniform, bærer det pent, og lettvint i skjorta og gjør at det ser fint.
 2. 2
  Følg skolens kleskode, og tatt innenfor grensene. Vær takknemlig for at skolestyret var villig til å tillate deg å bære dine egne klær, og vet at de kunne ha gjort du bære en uniform i stedet.
 3. 3
  Hvis du legger til tilbehør til klær, følger regelen: se i speilet før du forlater og fjerne ett element.

Gode ​​resultater i klasserommet

 1. 1
  Sørg for at du har gjort leksene dine og ta gode og klare notater som du vil kunne lese senere. Forlater før senere hva som kunne gjøres i dag er å be om trøbbel og proppfull resultater. Hvis en rapport skyldes innen mandag og du har hatt tre uker å gjøre det, ikke vente til søndag. Prøv å jobbe med det daglig en stund til du er ferdig med rapporten.
 2. 2
  Vis at du er en villig deltaker og at du er ivrig etter å lære. Hvis du ikke forstår ikke vær redd for å spørre læreren. Når du har noe å dele, rekk opp hånden.
 3. 3
  Les lenger enn kapittel i klassen. Hvis du ønsker å ta ledelsen i klassen din må du jobbe hardt (noen ganger, trenger lærere ikke vil at du skal lese videre, så dette er ikke alltid en god idé). Fyll ut studien guider om de er levert, eller lage dine egne guider.
 4. 4
  Følelsen uthvilt og våken er perfekte studerer forhold. Distraksjoner under studietiden vil gjøre din studere mindre effektive. Dette inkluderer TV, folk snakker, radioen, og litt musikk etc. - noe som tar tankene bort fra oppgaven.
 5. 5
  Gå til skolen med holdning å lære! Hvis du tenker at du vil totalt mislykkes i testen, tro om igjen! Når du lærer noe nytt, vil du bli smartere hver dag.

Ditt sosiale liv

 1. 1
  Det er bevist at mennesker med 3-5 utenomfaglige aktiviteter gjør det bedre på skolen, så ikke over-laste tidsplanen, men ikke være anti-sosial. Bli med klubber og utenomfaglige aktiviteter som skolen idrettslag, drama klubber og andre ting som kan sette på forestillinger for lokalsamfunnet, eller har konkurranser mot andre skoler. Bli med klubber og utenomfaglige aktiviteter som skolen idrettslag, drama klubber og andre ting som kan sette på forestillinger for lokalsamfunnet, eller har konkurranser mot andre skoler.
 2. 2
  Hvis du ser at noen blir bety for en nybegynner, stå opp for dem. Få deg kjent som en god venn og hjelpsom person, og folk vil respektere deg. Dessuten, hvis de kan stole på deg til å hjelpe dem, er sjansen stor for at du kan stole på dem når du trenger hjelp.
 3. 3
  Hvis noen ser lei seg og er på egen hånd, gå og se på dem. Oppfordre dem til å henge med deg. Hvis noen sitter alene til lunsj, invitere dem til å sitte sammen med deg, eller gå til å sitte med dem. Kanskje de er veldig usikre, eller har ingen venner. Hvis du bli venner med dem, kan du hjelpe dem å få tillit til seg selv. Hvis de er på egen hånd fordi de ikke har noen venner, prate med dem, invitere dem til å shoppe med vennene dine eller til en film.
 4. 4
  Når du er i en samtale, ikke dominere det ved å gå på og om deg selv. Husk: nesten alles favoritt tema er seg selv. Folk vil føle at de hører hjemme, og de vil føle deg gladere og mer komfortabel foran mennesker, heller enn en trist liten einstøing.
 5. 5
  Kjør for klassen president og / eller skolestyret - Gå et sted langs disse linjene.
 6. 6
  Slapp av! Når du er ferdig med lekser, ha det litt gøy. Kanskje ta opp på TiVo eller starte den boken som du har vært døende å lese.

Tips

 • Studere for kommende tester som du vet etter hvert vil komme. Etter den tid læreren forteller deg at du har en test, vil du være fullt forberedt og ikke stresset.
 • Skrå. Gjennom årene har forskere observert hva god, godt avrundet elevene gjøre. S står for sitte opp. L står for se og lytte. A, står for svar på spørsmål. N står for nikk. T står for å snakke med læreren din. Forhåpentligvis, mens du forbedrer karakterene dette vil komme til deg naturlig.
 • Bruk huskeregler (enheter for utenatlæring) når du kan (ex. navnene på planetene i vårt solsystem: My Very Excellent Mother Just tjent opp Nachos).
 • Still spørsmål - det er derfor lærerne får betalt! De er der for å hjelpe deg, så ikke vær redd.
 • Det sivile til lærere og andre studenter så vel. De vil hjelpe deg mer hvis du er snill mot dem.
 • Sørg for at du spiser en god frokost hver morgen. Mat gir drivstoff for kroppen å hjelpe deg å konsentrere hele dagen. Unngå å lage en vane å hoppe over måltider.
 • Merknad for folk som tror skolen er det verste noensinne - Visste du at det å være smart får du en bedre jobb, og en bedre jobb tjener du mer penger?
 • Prøv å regne ut lekser selv, vil du lære mer på den måten, så spør dine foreldre / foresatte spørsmål hvis du finner noe du trenger hjelp med.
 • Når du tar en test, hvis du kommer til et spørsmål du blanking på, se på resten av testen. Vanligvis vil noen spørsmål har svaret på dem som et annet spørsmål som en annen del av testen.
 • Hvis du ikke jobber hardt nå, vil det fange opp på deg senere!
 • Følge opp forelesningsnotater med å lese fra lærebøkene. Gode ​​anmeldelser kan også hjelpe. Google Scholar kan hjelpe deg å finne gode gjennomgang papirer. Ved hjelp av skolens trådløse internett system eller bibliotekets datamaskiner (enten på et offentlig bibliotek eller på skolen), kan du få tilgang JSTOR, som er en stor database med vitenskapelige tidsskrifter som kan hjelpe deg i noen av studiene eller oppgaveskriving.
 • Bruk tiden din med omhu.
 • Å være en god student, må du være villig til å forstå alt som blir sagt til deg, og du må også være svært oppmerksomme og på vakt i klasserommet.
 • Husk å skrive tydelig og med riktig skriveverktøy under testene. Ved hjelp av rosa penner eller fargeblyanter kan føre til at du mister poeng.
 • Hvis læreren skjer for å stille deg et spørsmål, svare med selvtillit selv om svaret kan være feil.
 • Vurdere å arbeide med en studie kompis, slik at du kan stille hverandre spørsmål som du forventer å være på den kommende test. På denne måten kan du quiz hverandre. Gjør øve spørrekonkurranser og ta dem av deg selv, gjør praksis kryssord og spill for å hjelpe deg å studere. Vær på vakt om - å studere med en venn kan muligens distrahere dere begge.
 • Ikke bli skremt av noe, husk at du kan se folk, gjøre ting på din leksjon pauser og lunsj.
 • Å ta gode notater, holde dem ryddig og komplett. Skriv ned alt som du synes er viktig. Hold ulike notatblokker for hvert fag og tenke på å ha en innholdsfortegnelse i front slik at du kan gå tilbake og vurdere arbeidet ditt enkelt. Du kan også vurdere å holde to bærbare PCer, en på skolen og en hjemme, så hvis du mister en bærbar PC, har du fortsatt en annen.
 • Riktig planlegging hindrer dårlig ytelse. Bruke Googles kalender for å holde oversikt over hva du vil gjøre i de kommende dagene i din faglige og private liv. De "e-postvarsling" og "mobiltelefon (SMS) varsler" tjenester tilgjengelig vil minne deg bare i tilfelle du glemmer noe.
 • Noen skoler har online textbooks.Ask læreren din om påloggingsinformasjonen.
 • Hvis du kjenner en test kommer opp, studere for det. Selv 10 minutter om dagen kan være nyttig!

I tillegg, hvis du har en eksamen nærmer seg, sett deg et mål - f.eks jeg ønsker å få over 90% denne gangen. En litt press på deg selv er greit, men hvis du begynner å føle deg engstelig eller urolig, snakke med en lærer eller forelder.

 • Hold rundt godt selskap og hjelpe folk som er i nød.

Advarsler

 • Ikke snakk i klassen. Det er uhøflig å læreren og forstyrrer klassen generelt.
 • Sørg for at du tar vare på alle notater fra tidligere leksjoner. Dette vil gjøre deg i stand til å referere til dem, ved avsluttende eksamen eller nasjonale / statlige / regionale / regionale tester.
 • Ikke opphold i fronten av maskinen i lange perioder fordi det er en risiko for å få myopi i øynene. Når øynene får nærsynthet, briller må brukes. Det er ikke behagelig å bruke briller hele tiden.
  • Stå opp og ta en 10 minutters tur etter hvert 30. minutt med studier eller arbeid. Det kommer til å være sunt for øynene dine og din rygg.
 • Mange internasjonale studenter er under mye press for å få A er hele tiden fordi de er i stipendordninger. En advarsel for dem og for alle studenter generelt:

Ting du trenger

 • Skolemateriell
 • Vann
 • Blyanter
 • Viskelær