Wkono

Hvordan bli rik ved å kjøpe og bla eiendomsmegling

La oss innse det, det er så mange bli-rik-raskt ordninger der ute at det gjør hodet spinn. Dette er en praktisk måte å oppnå millionær status og bli rik for alltid - på samme måte som utallige andre har fått rike.

Tidsrammen vil trolig ta minst 36 måneder. Men det kan være kortere hvis du har tid og engasjement for å arbeide denne planen heltid.

Trinn

Hvordan bli rik ved å kjøpe og bla eiendomsmegling. Forstår at rikdom er generert av å eie "inntekt produserende eiendeler".
Hvordan bli rik ved å kjøpe og bla eiendomsmegling. Forstår at rikdom er generert av å eie "inntekt produserende eiendeler".
 1. 1
  Forstår at rikdom er generert av å eie "inntekt produserende eiendeler". Eiendeler er ting som: leie hus, leie leiligheter, bedrifter, varemerker, opphavsrettigheter, immaterielle rettigheter, land, næringseiendom, og listen fortsetter og fortsetter. Bare kjøre rundt. Alle virksomhetene du se og bruke, leiligheten du leier, etc etc... de er alle gjør en fyr eller gal rik. Hvem? Den som eier dem. Så legge det i tankene dine. Ingen lotto, ingen mlm, ingen bli rik raskt crap, kan få reell. Du får inntekt produserende felt og du vil få rik ren og enkel. Så nå som du har låst opp at å si kan få eiendeler, her er hvordan...
 2. 2
  Få deg et sted å bo, en datamaskin med internettilgang, en jobb, eller en kilde til grunnleggende inntekt for å få deg med på (for eksempel en jobb, en jobb!) Og om mulig en bil, er enda en Junker bra. Hvis du ikke er på dette punktet ennå, det er greit. Du kan fortsatt bruke denne planen. Men ideelt sett bør du være minst bor i din egen leilighet og ha grunnleggende fundamentet på plass.
 3. 3
  Sjekk din kreditt score. Gå online til noen av disse stedene som Equifax eller andre steder som kan gi kreditt score og finne ut hva det er på? Hvis det er dårlig, ta kontakt med et firma fra gule sider eller baksiden av avisen eller på dette nettstedet om hvordan du kan "reparere kreditt". Men aldri erklære konkurs. Hvis du ikke har mye kreditt i det hele tatt og trenger å etablere kreditt deretter begynne med å prøve å få et varehus kort. Få flere av dem. Bruk dem til å kjøpe dine shopping elementer fra den butikken for en stund, og så bare nedbetale varehuset kort. Ikke holde noen saldo på kortet. Deretter må du gjøre det samme for et kredittkort. Få et kredittkort, for eksempel fra Capital One, eller et annet kredittkortselskapet du ser der ute reklame-kort. Begynne å bruke den, men aldri maks ut kortet. For å best forbedre din kreditt score, prøve å opprettholde om en 30% balanse til enhver tid. Dette viser at du vet hvordan du skal bruke kreditt.
 4. 4
  Gå fra "leie" til "eie". Det er en mental barriere for noen som trenger å bli brutt, like mye som det er en praktisk trinn i denne formelen til å bli millionær. Så hvis du leier en bolig eller leilighet, er sjansen stor for at du gjør nok penger og har god nok kreditt til å kvalifisere seg til å flytte inn i et hjem. Ring opp noen realtors og la dem vite din situasjon. Fortell dem hvor mye du betaler i leie og fortelle dem at du nå ønsker å eie. Selv om du trenger å bygge ned til en mindre leilighet eller hva, bare gjør det. Nøkkelen er, må du eie.
  • Vit at du må ta det du kan få. Dette betyr ofte å kjøpe et hjem fra en selger som kanskje eier hjemmet gratis og klart, og vil tillate deg å gjøre kanskje en lease alternativet, eller bære boliglån for deg. Alternativt kan du få selgeren av hjemmet for å bære 25% av egenkapitalen i form av et sekund boliglån og deretter gå til banken din for å få den "første boliglån". Alternativt kan du sette ned 5%, får en forsikret boliglån og låne de resterende 95%. 5% kan lånes fra flere kilder som, en bank, eiendomsmegler, en venn, sjefen din, så du utforske alternativer før du forkaster det. Nå kan alt dette høres komplisert. Men en god eiendomsmegler som kjenner tauene vil "få deg inn i hjemmet eierskap". Hvis de ikke kan, er du bare snakker til feil eiendomsmegler. Retten verden vil ha alle tilkoblinger for å få deg inn i hjemmet.
  • Prøve og finne en god avtale. Det betyr at du får inn et hjem som selger er desperat etter å komme seg ut av det, og vil selge til deg på en rabatt, kanskje 10% av en rabatt på hva eiendommen er verdt.
 5. 5
  Umiddelbart relist ditt nye hjem på minst 10% til 25% høyere enn hva du betalte for den. Det er der å finne en avtale kommer i. Du skulle ha kjøpt huset eller leiligheten på 10% til 25% av en rabatt vel vitende om at du umiddelbart kunne relist det på så mye mer. Gjøre det hele fint, uten å bruke mye på det. Ikke gjør noen store renoveringer. Bare relist det høyere, men bare dekorere det pent som du ser på disse programmene som "snu dette huset". Du kan få gode ideer fra steder som: showhomes, magasiner, TV-programmer, Internett, etc. Husk må du gjøre alle dine beregninger. Faktor i alt, alle dine utgifter, slik at du er positiv til å gjøre som 10%. Så la oss si på en svært grunnleggende entry level, jeg er ikke kresen bare komme meg i døren, hjemme som koster deg 111 950€. Du umiddelbart re-liste det og gjøre 10% netto overskudd i 90 dager. Slik at du umiddelbart gjort si 11 200€. Nå trenger ikke du tør bruke de pengene! Her er hva du gjør....
 6. 6
  Begynne å lete etter en bedre og dyrere hjem å vende. Det har fortsatt å være en som du kan bli godkjent for et boliglån på, med mindre selgeren er villig til å bære boliglån, i så fall ville du ikke trenger å kvalifisere som er en annen god scenario skal se etter. Så la oss si at du finner en annen eiendom for 223 890€. Du setter ned 5% (11 200€) og resten er finansiert enten gjennom en bank, eller av selgeren selv. Nå gjør det samme om igjen. Gjør det pen, uten å bruke mye om noe. Relist og prøve å gjøre minst 10% netto fortjeneste.
 7. 7
  Gjenta prosessen et par ganger til. Sjansen er sterk at det meste du vil være i stand til å gjøre på en flip er ca 74 630€. Utover dette punktet kan det bli svært vanskelig å snu, som du ønsker å bo i 3 soverom, 2 bad boliger som majoritetsbefolkningen kjøper, slik at du kan flytte hjem raskt.
 8. 8
  Fortsett prosessen for andre år. Begynne å vende hjem kontinuerlig og prøve å gjøre mellom 37 320€ til 74 630€ per flip. Nå har 223 890€ å jobbe med. Nå som du har noen alvorlige kontanter til å jobbe med du er klar til å bli de store ligaene.
 9. 9
  Finn noen viktige egenskaper, for eksempel små walk-up boligblokker, eller næringseiendom som for eksempel detaljhandel bukter, eller bedrifter å kjøpe. Du må være svært forsiktig og gjøre lekser fordi dette er hva som vil bevege deg inn eie inntekt produserende felt som tar deg opp til og utover millionær status. Shop rundt og prøve å sikre eiendommene for så lite av at 223 890€ ned som du muligens kan. Gå til realtors og fortelle dem hvem du er, har et visittkort, et firmanavn, og kanskje til og med en nettside laget opp slik at du ser ut som en profesjonell. Fortell dem at du leter etter kommersielle eller boligeiendommer i form av små leiligheter, detaljhandel bukter, strip malls, etc å investere i, og at de skal sende deg noen tilbud som kommer tilgjengelig. Gi din visittkort med all din kontaktinfo, spesielt faks og e-post. Som oppføringer kommer inn fra dem og som du sjekke din lokale kommersielle MLS oppføringer vil du finne eiendommer.
 10. 10
  Begynn å plassere massevis av tilbud, tilbyr svært lite ned fra det 223 890€. Prøv å gå for massevis av tilbud og prøver å gjennomsnitt plassere bare 10% ned på hver eiendom med selgeren bærer en andre boliglån, pluss en første til å dekke resten. Det betyr at 223 890€ kan utnytte 2.238.810€ dollar verdt av leiligheter og næringseiendom. I gjennomsnitt, som skal generere for deg ca 7470€ til 11 200€ per måned i positiv kontantstrøm, pluss ytterligere 5980€ til 8960€ per måned i egenkapital bygge opp på disse egenskapene. Med så mye penger som kommer inn, kan du begynne å ha råd til å kjøpe flere bygninger. På dette stadiet kan du likevel vende hjem, men det er ganske valgfritt.

Advarsler

 • Å sitte rundt og ikke gjøre dette betyr: Du kan jobbe 9-5 for resten av livet ditt bare for å få av. Være død blakk eller døde i en alder av 65 år. Med ingen egenkapital å hjelpe barna i livet. Og du blir sittende fast i at en roms leilighet for alltid. Så ikke bli sittende fast i formen. Bryte fri fra det ved å bygge opp inntekt produserende eiendeler starter i dag ved å få inn i et hjem og bruke den som et springbrett til kjøp og salg, og så til slutt å kjøpe og holde fast eiendom eiendeler.
 • Tenk boligmarkedet der du befinner deg FØR du begynner denne planen. Foreløpig boligmarkedet avtar (til en nær stillstand) i mange steder og eiendommer er oppført i dem sitter på markedet i mange måneder. Hvis plasseringen er en av disse bremse markeder du får en flott mulighet til å kjøpe et hus på et røverkjøp, men du har en tøff tid på å prøve å selge den i det hele tatt og glemme å gjøre en rask 74 630€. på den.
 • Lese og studere alle kursene du kan på bla hjem og kjøpe leiligheter med lite eller ingen penger ned. Kanskje du kan få start på selv å kjøpe utleieboliger raskere enn du tror.
 • Høyt belånte eiendommer er noen av de høyere risiko egenskaper. Gjøre alle målinger du kan for å avgjøre om å utnytte dine egenskaper er den beste strategien for deg.

Ting du trenger

 • Ønske om å ha mer i livet
 • En grunnleggende fundament laid: IE: jobb, bil, leilighet, datamaskin
 • En time om dagen for å jobbe med dette
 • Begynne å forbedre din kreditt hvis det ikke er veldig bra.
 • Carlton Ark har et flott kurs som heter "No Money Down Real Estate". Også Dolf Deros har et kurs så vel som er veldig bra som du kan plukke opp på kapittel eller noen online bøker butikken.
 • En flott nettside med lavest eiendomsmegling avtaler: Ukentlig topp ti liste over de beste leiligheten og luksus eiendomsmegling avtaler