Wkono

Hvordan kjøpe en skatt lien sertifikat

Hvis du er villig til å gjøre lekser, kan du tjene en god avkastning på pengene dine uten mye risiko.

Trinn

Hvordan kjøpe en skatt lien sertifikat. Lag en liste over alle de fylkeskommunale courthouses du er villig til å gå.
Hvordan kjøpe en skatt lien sertifikat. Lag en liste over alle de fylkeskommunale courthouses du er villig til å gå.
 1. 1
  Lag en liste over alle de fylkeskommunale courthouses du er villig til å gå. Få adresse, telefonnummer og nettside. En ressurs du kan bruke er National Association of Fylker (NACO) nettstedet er Finn et fylke "kart. NACO er den eneste nasjonal organisasjon som representerer fylke regjeringer i Europa.
 2. 2
  Ring eller gå til hver domstol hus og spør kasserer hvordan foreclosures og skatt mislighold håndteres. Det varierer per fylke. Noen fylker selger ikke skatt lien sertifikater, i stedet de selger skatt gjerninger. Noen ganger prosessen er meget komplekse.
  • Hvis retten huset har et bibliotek, spør kasserer hva delen loven er funnet i, og studere loven bøker å få detaljene hvordan skatt heftelser håndteres i det fylket. Du kan være i stand til å finne den delen online.
  • Alternativt ansette en lokal advokat som har håndtert skatt lien saker å forklare prosessen til deg for et par timer.
 3. 3
  Preregister for skatt lien salg av ditt valg. Salget er vanligvis en gang i året. Som regel at du må møte personlig. Noen stater nå holder sine skatt lien auksjoner på nettet, for eksempel Arizona.
 4. 4
  Finn ut betalingsmåten for heftelser. Enten du byr ned renten, by opp beløpet, eller har en round robin eller lotteri type salg. Finn ut på forhånd hva slags salg fylket holder.
 5. 5
  Gjør leksene dine:
  • Se på registreringer av eiendommen du byr for og kjøre med den for å se hva det er, i noen stater kan du noen ganger ende opp med eiendommen hvis eieren ikke betaler skatt.
  • Vurdere risiko som kan skade avkastningen på investeringen. Det er mange ting som kan gjøre eiendomsmegling som sikkerhetskopierer investeringen verdiløs eller en forpliktelse. Hjemmet på eiendommen kan brenne ned, den nåværende innehaver kunne ødelegge det, kan det være miljøforurensning, kan det bli beslaglagt på grunn av kriminell aktivitet på eiendommen, etc. (Det kan være en IRS lien på eiendommen, men fylke skatt heftelser supercede selv IRS heftelser) Det er også de potensielle kostnadene ved foreclosing og evicting etterlevning i besittelse;. du kan også møte en innledende kamp i skifteretten.
 6. 6
  Delta på skatt lien salg, og dobbelt sjekke nøyaktigheten av fylket lister.
 7. 7
  Sørg for å finne ut hvilke lover og timing av skatt lien innløsning.
 8. 8
  Kjøpe skatteattester over-the-counter: Den beste måten å unngå anbudskonkurranse på den årlige skatten salg, noe som kan ødelegge enten det maksimale potensialet avkastning eller ekstraordinær sikkerhet at en investor kan få når du kjøper en ligningsattest, er å kjøpe en slik sertifikat over-the-counter. I stater anses som "ren sertifikat stater" (med visse unntak som Missouri), kan disse skatteattester ikke selges på den årlige skatten salg kjøpes over-the-counter. Det finnes unntak, men dette er vanligvis gjort på fylkesnivå. Investorer kjøper dem fra samme tjenestemann som gjennomførte den årlige skatten salg, og unntakene gjelder også i enkelte stater.

Tips

 • Ikke vær sjenert. Snakk med så mange av de andre budgiverne som du kan ved salg for å lære mer.
 • Merk at påstander om at 18% fullt sikret renter på store lån er i stor grad, men ikke helt, falsk. Stort sett det du vil finne er smallish 40€ 0,00 misligholder kloakk regninger som skal betales neste fakturering syklus. Er det verdt å kjøre en time for en sjanse på 18% på 40€ 0,00 for tre måneder?

Advarsler

 • Din investering er ikke flytende.
 • Mange kjøper skatt heftelser og boliglån notater forventer å få et hus dersom skatten aldri blir betalt. Sjelden går eiendommen til foreclosure, som betyr ikke lien er en dårlig investering, bare ikke gå i å tro at du får et hus fra det.