Wkono

Hvordan finne din ideelle huset

Kjøpe et hus er det dyreste kjøpet du vil sannsynligvis aldri gjøre og det er mange hensyn du må tenke på før du faktisk kjøpe den. Tenk mot fremtiden. Alt bør være nøye gjennomtenkt når man skal avgjøre hva din "ideelle huset" vil være. Kanskje noen av de følgende ideer vil hjelpe deg å gjøre vedtak.

Trinn

Hvordan finne din ideelle huset. Se gjennom internett og forskning hvilke typer boliger som er tilgjengelige.
Hvordan finne din ideelle huset. Se gjennom internett og forskning hvilke typer boliger som er tilgjengelige.
 1. 1
  Se gjennom internett og forskning hvilke typer boliger som er tilgjengelige.
  • Vil du ha en liten hytte, koselig og behagelig for nå med to bad og et land kjøkken?
  • Vil du ha et større hus, med en hyggelig bakgård for når du har barn? Hvor mange bad er det du vil? Kanskje du foretrekker 2 1/2 bad, spisestue og stort kjøkken med en øy i midten.
  • Hva med et townhouse, to historier, med soverom oppe, to bad og stue og kjøkken nede?
  • Kanskje du vil ha en leilighet, der du aldri trenger å ta vare på eiendommen. De har betalt en vedlikeholdsavgift og har strenge regler, så ta det i betraktning før du kjøper den. Noen av dem tillater ikke dyr, og noen tillater et kjæledyr under en bestemt vekt.
  • Ønsker du å kjøpe noe for nå som en investering, og deretter beveger seg når du har en familie?
  • Vil du ha et hus som vil vokse med deg, en som har mange rom, og mange bad?
 2. 2
  Registrer deg for en MLS (flere oppføringen tjeneste) varslingstjenesten for å søke på eiendommer i området, slik at du kan få en følelse for hva som er på markedet i din prisklasse. (Dersom du registrerer deg gjennom en eiendomsmegler, er det dårlige formen å ringe oppføringen agent direkte for å se et hus Ikke spør en agent til å gjøre ting for deg med mindre du planlegger å ha dem representere deg -. De får ikke betalt før en klient kjøper et hus, og det er ikke rettferdig å be dem om å jobbe gratis, og vite at du ikke kommer til å bruke dem til å kjøpe ditt hjem!)
 3. 3
  Finn en god eiendomsmegler til å representere deg i søket og forhandlingsprosessen. Eiendomsmegler skal være: elskverdig, åpen, interessert, avslappet, trygg og kvalifisert. Lær agentens priser, metoder, erfaring og opplæring. Gå inn uttømmende detalj når de beskriver hva du ønsker i et hjem: antall bad og soverom, vedlagt garasje, land og alt annet som kan være viktig, som godt lys eller en stor nok verksted for barna. Les mer i Hvordan velge en eiendomsmegler.
 4. 4
  Definere området du ønsker å bo i. Scout ut hva som er tilgjengelig i nærheten. Se på priser, hjem design, nærhet til shopping, skoler og andre fasiliteter. Les byen papir, hvis det er en, og chatte med lokalbefolkningen. Se utover hjem til nabolaget og tilstanden til nærliggende boliger å sikre at du ikke kjøper den eneste perle i sikte. Området der hjemme ligger er noen ganger en større hensyn enn hjemme selv, siden det har en stor innvirkning på din hjemme bruktverdi. Kjøpe en fixer-øvre i riktig nabolag kan være en god investering, og være i stand til å identifisere up-and-coming samfunn - der flere mennesker ønsker å leve - kan lede deg til et røverkjøp eiendom som bare vil sette pris på i verdi.
 5. 5
  Besøke noen åpent hus for å måle hva som skjer på markedet og se førstehånds hva du vil, for eksempel generelle layout, antall soverom og bad, kjøkken fasiliteter, og lagring. Besøk egenskapene du er seriøst interessert i på ulike tider av dagen for å sjekke trafikk og lunger, tilgjengelig parkering, støynivå og generelle aktiviteter. Hva kan virke som et fredelig nabolag til lunsj kan bli en høyt snarvei i rushtiden, og du vil aldri vite det hvis du kjørte med bare én gang.

Tips

 • Hvis du er usikker på om prisen, har hjemmet avgrenset av en lokal takstmann. Aldri kjøpe det dyreste huset i nabolaget! Når vurderende et hjem, vil takstmenn se etter "comparables" eller "comps", boliger i området som har lignende funksjoner, størrelse, osv. Hvis din hjemme er dyrere enn de comps, eller takstmann må finne comps i en annen regionale eller mer enn 1/2 mil unna, pass opp! Banken din kan reagere sterkt på å finansiere hjemme, og du vil sannsynligvis ikke se ditt hjem verdsette i verdi veldig mye. Hvis du kan, kjøpe den minst kostbare hjemme i nabolaget - som hjem rundt du selger for mer penger enn du har betalt, hjemme verdi øker.