Wkono

Hvordan bli en eiendomsmegler i Washington

Eiendomsmeglere nyte en karriere som gir uavhengighet, en fleksibel arbeidsordning, og ubegrenset inntjeningspotensialet. En vellykket eiendomsmegler karriere krever forberedelse, engasjement og hardt arbeid, men prosessen for å få en eiendomsmegler lisens er faktisk ganske rett frem.

Trinn

Hvordan bli en eiendomsmegler i Washington. Meld deg på og bestå en 60-timers eiendomsmegling grunnleggende kurs og en 30-timers washington eiendomsmegling treningsbane.
Hvordan bli en eiendomsmegler i Washington. Meld deg på og bestå en 60-timers eiendomsmegling grunnleggende kurs og en 30-timers washington eiendomsmegling treningsbane.
 1. 1
  Meld deg på og bestå en 60-timers eiendomsmegling grunnleggende kurs og en 30-timers washington eiendomsmegling treningsbane. Den 30 timers praksis Kurset er et krav nytt fra 1. juli 2010. Når du passerer, får du et sertifikat og veibeskrivelse på neste trinn.
 2. 2
  Ta en eksamensforberedelser / gjennomgang kurset. Staten eksamen er vanskelig, og de fleste agenter trenger en fokusert anmeldelse for å passere den første gangen de tar det.
 3. 3
  Meld deg på washington eiendomsmegler selger eksamen. Du må ha informasjon fra Candidate Examination Document gitt til deg av fast eiendom skolen der du har fått Fundamentals kurset. Du vil bli gitt en eksamen bekreftelse nummer.
 4. 4
  Ta med 105€ 0,25 eksamen avgift til eksamen testing området, og ta eksamen. Du trenger også din eksamen bekreftelse nummer, Candidate Eksamen Document, to stykker av signatur-bærende ID (en med et bilde), og en vanlig (ikke-solar) kalkulator.
 5. 5
  Når du har bestått eksamen, vil undersøkelsen rapporten inneholde informasjon om hvordan du søker om lisens, inkludert den endelige søknaden om lisens. Du må fylle ut søknaden og returnere det sammen med de riktige avgifter til Institutt for lisensiering (DOL).
 6. 6
  Være forberedt på å betale avgifter for å melde i MLS, betale feil og utelatelser forsikring, skrivebord avgifter, lock-boks avgifter, lokale styrehonorar, nasjonale styrehonorar, og en god del av hvert salg til megleren din.

Tips

 • Ta en lisens kurs som vil hjelpe deg å beholde mest mulig kunnskap. I enkelte kurs vil du bare lese en lærebok og ta tester, andre du lærer i et klasserom, og det finnes også online kurs du kan gjøre hjemmefra. Tenk på hvordan du lærer best, og søker et kurs som passer.
 • Ikke hopp over eksamensforberedelser / gjennomgang kurset. I 2006 vedtok 77% av folk som tar Washington eiendomsmegler selger sin eksamen første gang de tok det, og mange tok en gjennomgang kurset.
 • Snakk med eiendomsmeglere og meglere. De har gått gjennom konsesjonsprosessen, og ikke bare kan de hjelpe deg å avgjøre om en karriere i fast eiendom er for deg, kan de hjelpe henvise deg en god eiendomsmegler skolen.