Wkono

Hvordan å score fem på AP verdenshistorien eksamen

Gjør det bra på en AP eksamen kan du motta college kreditt i High School. En 5 er den høyeste karakteren som du kan få på testen.

Trinn

Hvordan å score fem på AP verdenshistorien eksamen. Registrer deg og begynne AP verdenshistorien kurs som tilbys av skolen din.
Hvordan å score fem på AP verdenshistorien eksamen. Registrer deg og begynne AP verdenshistorien kurs som tilbys av skolen din.
 1. 1
  Registrer deg og begynne AP verdenshistorien kurs som tilbys av skolen din. Hvis kurset ikke tilbys, kan du likevel ta testen, tar det bare mye mer innsats.
 2. 2
  Få er interessert i faget! Les bøker om historiske tall, tidsperioder, osv. Selv leser historisk fiksjon bøker hjelper! Sørg for å lese om alle områder, ikke bare europeisk eller europeisk historie.
 3. 3
  Gjøre det bra i klassen. Delta så mye som mulig, og satt skikkelig innsats i alt arbeidet ditt. Ta notater, og være forsiktig med å fokusere på viktig informasjon-lærebøker inneholder overflødig informasjon som ikke vil hjelpe deg på testen.
 4. 4
  Øv skriftlig dokument-baserte essay spørsmål (dbqs) og ta hensyn til tilbakemeldingene du får. Siden du bare har 10 minutter til å lese dokumentene og 40 minutter å skrive svaret ditt, er det viktig å øve slik at du kan skrive en DBQ innenfor 50 minutters frist.
 5. 5
  Registrer for testen. Noen skoler vil automatisk registrere deg hvis du tar kurset. Hvis du ikke tar kurset eller skolen din ikke gjør dette, finne ut hvor og når du registrerer deg for testen. Hvis du fortsatt er usikker, spør din rådgiver for å få hjelp.
 6. 6
  Kjøp en AP verdenshistorien studie guide så snart som mulig, minst en hel måned før testen. Les den kapittel for kapittel, og ta kapittelet spørrekonkurranser. Hvis du finner noen problematiske områder, betaler spesiell oppmerksomhet til dem og lese dem opp.
 7. 7
  Begynn å ta praksis tester, inkludert essays. Ta så mange som mulig ved å samarbeide med dine venner og bruke sine gjennomgang bøker. For essays, bruke tipsene gitt til deg i gjennomgangen boken.
 8. 8
  Gå inn og ta testen på den angitte dagen (vanligvis i midten av mai). Ikke vær nervøs fordi det er veldig lett å rote opp, og ikke stress eller stappe. Du skal motta måleresultatene juli.

Tips

 • Se etter underliggende temaer i historien, og vier spesiell oppmerksomhet til dem hele året. Vanligvis er de essay spørsmål formulert rundt en av disse temaene.
 • Alltid prøve på essays, selv om du har nesten ingen anelse om emnet. De klassinger ønsker å gi deg poeng, så bare stappe inn massevis av informasjon som er nesten koblet til. BS-ing er din venn på denne testen.
 • Slå opp og huske Essay rubrikkene før du fullt ut forstår Kontinuitet og endring over tid, DBQ, og sammenliknende Essays.
 • The Princeton Review og Barron er er begge gode valg for din vurdering bok. De har god praksis tester og fortelle deg hvordan du skal skrive essays. Sparknotes er ikke anbefalt dersom du bare bruker det og boken. Hvis du velger å gjennomgå hjelp Sparknotes, bruk en anmeldelse område / boken også.
 • Det er tre essays du trenger å skrive: Dokumentet baserte spørsmål (DBQ), kontinuitet og endring over tid (CCOT), og sammenligne og kontrast. Hver av disse essayene har en unik karaktersystem, og hvis du vet det så kan du få poeng uten egentlig å vite noe. Dette er spesielt sant for DBQ.
 • Hvis du ikke har råd til en gjennomgang bok, prøve å kjøpe en secondhand eller låne en bok fra biblioteket. De virkelig er avgjørende for suksess på test.
 • Ikke bli for bekymret hvis du får en 60 eller 70 prosent på alle dine praksis flervalgsoppgaver. Du kan bli vant til å få en 100 prosent i klassen, men AP spørsmålene er mye vanskeligere. Også, hvis du får en 60 eller 70 prosent, er du i området for å få en 5 fortsatt.

Advarsler

 • Ikke stress ut. Dette vil skade din prestasjon på testen, spesielt i essays. Prøv å studere nok slik at du er trygg på dine evner.
 • Aldri stappe dagen eller helgen før som du ikke kan muligens huske alt. I stedet spacet studere ut. Vurdere hva du har lest med jevne mellomrom.
 • Alltid vet hva du skriver om. Instruktørene vet når du gjør ting opp.

Ting du trenger

 • En AP World History gjennomgang bok
 • 90 dollar å bruke på testen (Hvis skolen din ikke betale for eksamen for deg)
 • En arbeidsmoral for å gjøre mange sider av Cornell notater og kapitler.
 • En forståelse av hvordan kompliserte og hyppige essays er.