Wkono

Hvordan ta online fjernundervisning klasser

Online klasser tilbyr en praktisk måte å gjennomføre mange fullt akkreditert klasser, sertifikater og grader, men de er ikke en enkel vei ut. Hvis du er ny til online klasser, stille spørsmål og vurdere dine mål før du prøver kurs på nettet. Informasjon for high school og college studenter.

Trinn

Hvordan ta online fjernundervisning klasser. Sørg for nettbasert læring passer din læringsstil.
Hvordan ta online fjernundervisning klasser. Sørg for nettbasert læring passer din læringsstil.
 1. 1
  Sørg for nettbasert læring passer din læringsstil. Online klasser vanligvis innebære masse lesing og skriving. Hvis du ikke lærer så vel fra lesing eller misliker skriving, vil du ha en vanskeligere tid på å lære online. Everything "sa" i den elektroniske klasserommet er skrevet i form av meldinger. En fordel med dette er at det eliminerer ta notater. Hvert ord er fanget i en online klasserom og kan vanligvis referert til gjennom hele kvartalet for å hjelpe på tester, papirer og prosjekter.
 2. 2
  Vær realistisk om dine dataferdigheter og datatilgang. I de fleste klasserom på nettet du vil bli forventet å bruke standard Internett-verktøy som for eksempel en nettleser og e-post, og kan være nødvendig å laste ned og installere ekstra programvare på datamaskinen din. Du kan trenge jevnlig (ofte daglig) pålitelig tilgang til en datamaskin og Internett. Du trenger grunnleggende datakunnskaper, for å være i stand til å lagre, endre navn og organisere filer og kopiere og lime inn tekst.
 3. 3
  Nøye velge en høyskole eller universitet eller virtuelle videregående skole. Kontroller at programmet er akkreditert eller anbefalt av rådgiver på skolen din, og at de grader, sertifikater eller klasser tilbys møte dine pedagogiske mål. Se etter en moden online program med et rikt utvalg av kurs som fører til fullstendig grader eller sertifikater. Sørg for at skolen gir pedagogisk verdi som tilfredsstiller dine økonomiske krav. Tilbring tid på å gå gjennom nettstedet for å finne ut hva andre tjenester er tilgjengelig på nettet. Dette er viktig for studenter som kan sjelden (eller aldri!) Satte foten på campus. Se etter online teknisk støtte og rådgivning, økonomisk støtte, registrering og en online bokhandel og bibliotek.
 4. 4
  Du kan oppdage mange samfunnet høgskoler har gått inn internett læring på en ny måte... men vær klar over undervisning og avgifter. Community colleges kan kreve høyere gebyrer for "ut av distriktet" studenter. Det er noen (for eksempel Oakton Community College i DesPlaines, IL) som ikke diskriminerer mellom "i distriktet" og "ut av distriktet" studenter på internettkurs. "Out of District" studenter belastes det samme som "I District" studenter. Dette kan være en stor besparelse for mange som ønsker å ta flere Internett-baserte klasser fra et akkreditert institusjon.
 5. 5
  Forvente å jobbe og delta. Online klasser vanligvis krever samme mengde arbeid og samhandling som en tradisjonell høyskole kurs. Planlegger å bruke 5-12 timer hver uke på klassen avhengig av vanskelighetsgrad og dine evner. Gode ​​online kurs skape aktive virtuelle klasserom og studentene forventes å delta i ukentlige diskusjoner og oppgaver og online gruppeaktiviteter. Mange klasser forventer at du skal være i stand til å sjekke e-post og logger inn i klasserommet en rekke ganger hver uke.
 6. 6
  Sette realistiske forventninger til nettbaserte kurs. Planlegge tid for personlige kriser og problemer med maskinen. Gi beskjed til instruktøren så snart du innser at du har et problem som kan resultere i at du mangler fristen for et oppdrag eller test.

Råd

 1. Arbeid med en college rådgiver eller rådgiver på skolen for å finne ut hva online kurs du kan ta og hvilke grader eller sertifikater du kan fullføre online.
 2. Spør om stipend.

Advarsler

 1. Ikke utsette: Fordi elektroniske klasserom tilby mer fleksibilitet, elevene må ha sterke selvledelse ferdigheter. Det er best å lage en fast tid gjennom hele uken, fri fra distraksjoner, for å konsentrere seg om online klasse.