Wkono

Hvordan skrive et brev viser bostedsbevis for en leietaker

Enten leietakere flytter ut av din bolig eller trenger en bolig bekreftelse brev for å legge til en søknad om lån eller andre ting, bestemme hvilken informasjon som skal inkluderes og hva som ikke skal slippe er viktig. Hvis du ikke klarer å ta med nok informasjon, kan leietakers søknaden bli avslått. På den annen side, hvis du gir for mye informasjon, kan du bli beskyldt for å krenke deres privatliv. Du kan skrive et brev viser bostedsbevis for en leietaker ved å følge disse trinnene:

Trinn

Hvordan skrive et brev viser bostedsbevis for en leietaker. Kontroller at kontaktinformasjonen oppført på forespørsel matcher informasjonen offentlig tilgjengelig på ber leietaker;. E.
Hvordan skrive et brev viser bostedsbevis for en leietaker. Kontroller at kontaktinformasjonen oppført på forespørsel matcher informasjonen offentlig tilgjengelig på ber leietaker;. E.

Skrive din egen bostedsbevis bokstaver

 1. 1
  Kontroller at kontaktinformasjonen oppført på forespørsel matcher informasjonen offentlig tilgjengelig på ber leietaker;. E g. adresse, telefonnummer og nettside adresse. Det er ikke uhørt for skruppelløse mennesker å spørre utleiere om personlig informasjon under dekke av en referanse i et forsøk på å begå identitetssvindel på intetanende leietakere.
  • Kontrollere selskapsinformasjon kan oppnås ved å ringe telefonnummeret publisert i den lokale katalogen (ikke telefonnummeret som er oppgitt på bosted anmodning om verifisering) eller besøke deres offisielle selskapets hjemmeside.
  • Ved hjelp av telefonnummeret som er oppgitt på anmodningen om bosted verifisering er ikke anbefales med mindre det samsvarer med publiserte tall. Hvis forespørselen er et uautorisert forsøk på å oppnå personlig, telefonnummeret som brukes vil mest sannsynlig ring gjennom til en person som er i på svindel. Denne personen vil da være i stand til å feilaktig verifisere den informasjonen som gis uten at du realisere det er usanne.
 2. 2
  Bekreft med leietaker at du har deres tillatelse til å gi informasjonen til den parten som ber om det. De fleste profesjonelle forvaltningsselskaper krever en signert fullmakt eller release form før du slipper personlig informasjon.
 3. 3
  Hittil brevet med hel måned (e. G. November ikke november eller 11), dato og år. Dette vil gjøre brevet mer vanskelig å endre, og vil redusere muligheten for at det blir brukt til andre formål enn de som du mente da du skrev bostedsbevis brev.
 4. 4
  Sett ber partiets informasjonen i topp og hilsen for å sikre at den kun brukes til de formål som du har godtatt å forberede den (e. G. Verifikasjon for et billån). Forbereder en generalisert brev kan ta mindre innsats, men vil også tillate leietaker å bruke den som en referanse for å leie en annen bolig dermed utilsiktet hjelpe din leietaker hoppe på lease sin hvis de ønsker det.
 5. 5
  Begynn brevet ved å sette navnene på partene på leieavtalen etterfulgt av alle andre beboere og adressen til boligen i første linje.
  • Eksempel: John og Sue Smith ligge på 5678 S Blå Street, hvor som helst, Europe 67890 med sine to barn, Sammy og Kelly.
 6. 6
  Gi botid samt leieperioden, eventuelt være sikker på å inkludere året.
  • Eksempel: De har okkupert dette bolig for ca 3 år. De flyttet inn 1. januar 2006, og deres nåværende leieavtale frem til 31. desember 2009.
 7. 7
  Inviter den anmodende part til å kontakte deg for mer informasjon
  • Eksempel: Hvis jeg kan være til mer hjelp, kan du gjerne kontakte meg på nummeret nedenfor.
 8. 8
  Inkludere fullt navn, tittel, firmanavn og kontaktinformasjon på den avsluttende.
 9. 9
  Sammenlign brev til leietaker nåværende leieavtale for å sikre gyldigheten av informasjonen.
 10. 10
  Gjennomgå bevis på bosted brev med leietaker for å sikre at de er enige med informasjonen i brevet.
 11. 11
  Post eller faks til rekvirenten og beholde en kopi til eget bruk.

Tips

 • Når du skriver et brev viser bostedsbevis for en leietaker, du vil inkludere bare den informasjonen som etterspørres. Med mindre spesifikt inkluderes i forespørselen, og godkjent av leietaker, bør informasjon som leiebeløpet og betalingshistorikk ikke bli utlevert.
 • Forespørsler om bosted verifisering bør alltid gjøres skriftlig for å beskytte utleier fra påstander om unøyaktighet.

Advarsler

 • Slipp aldri noen informasjon, uansett hvor ufarlig det virker, på leietaker (e) uten deres tillatelse.