Wkono

Hvordan skrive en investor forslaget brev

Selve innholdet av en investor forslaget brevet er noe uklart for mange forbrukere. Bruken av begrepet er forholdsvis uklar, og det alternative "investering forslag bokstaven" er mer vanlig. Det kan være forvirrende å forstå målene for en investor forslaget brev, for eksempel, som foreslår hva til hvem. Finans proffene kan bruke begrepet "investor forslaget brev" til å bety et brev å nå ut til potensielle investorer. Alternativt kan den "investor forslaget bokstaven" være et brev foreslår investeringer i mottakerens selskapet, og uttrykker interesse på den delen av brevet forfatter bedriften. Hvis du ønsker å skrive sistnevnte type brev utforske en mulighet til å investere pengene dine eller bedriftens penger i noen utenfor bedriften, her er de vanligste fremgangsmåten for denne type brevskriving.

Trinn

Hvordan skrive en investor forslaget brev. Begynn med klart kontaktinformasjon.
Hvordan skrive en investor forslaget brev. Begynn med klart kontaktinformasjon.

Skrive din egen forslaget brev

 1. 1
  Begynn med klart kontaktinformasjon. Kontroller at navn og annen kontaktinformasjon for brevet mottakerne er riktig, og sørg for at ditt eget navn, bedriftens navn og nøyaktige detaljer om hvordan å nå du er også fremtredende inkludert i brevet.
 2. 2
  Identifisere bedriftens mål klart. Tidlig i brevet, beskrive hva du ønsker å gjøre, din "forslaget", i meget klart språk, slik at brevet leserne forstår.
 3. 3
  Ta med relevante fakta. Uansett hvilken ende av en virksomhet forslaget du er på, hjelper det å inkludere fremtredende faktainformasjon til å orientere leserne og la dem vite at du forstår de spesielle økonomiske fakta i et forslag.
  • Inkluder tall på dagens fortjeneste for din bedrift, mottakeren selskapet eller andre parter i et forslag. Profitt, samt prediktiv finansiell informasjon, er svært nyttig på denne type forslag brevet. Disse tallene hjelpe alle til å være på samme side om nøyaktig hvordan et forslag ville ha nytte hver av partene.
  • Inkluder noen kontaktinformasjon for tredjeparter. Det kan være nyttig å referere til relevante myndigheter eller andre agenturer, samt tredjeparts bedrifter som kan være involvert i forslaget. Sørg for å source denne informasjonen korrekt inkludere relevante kontaktopplysninger.
 4. 4
  Avslutt med en omarbeidelse av forslaget. Sørg for at det er klart helt hva du foreslår til brevet lesere, og ta med alle dine bemerkninger til en omfattende tett med en konklusjon som fornuftig og appellerer til de forretningsmessige prioriteringer av lesere.
  • Prøv for en menneskelig appell. Mange eksperter anbefaler å legge språket til den konklusjon av en investering brev som går utover bare en teknisk vurdering av tall. Det er viktig å ikke slippe inn altfor uformell kommunikasjon, men å inkludere levende, business-aktuelle motiverende språk som vil hjelpe deg å lukke en idé gjennom et brev.

Tips

 • Søke ytterligere innspill på forslaget brev fra en lederteamet. Andre vil ofte ha spesifikke detaljer at de vil vil ha med i kommunikasjonen. Hvis det er nødvendig, holde møter på nøyaktig hva som bør gå ut til utenforstående om investeringsplanene forslag.