Wkono

Hvordan lage din egen hemmelige språk

Det kan være så mye ting du ønsker å si til noen, men kanskje det er noe som holder deg tilbake. Ved hjelp av en hemmelig språk kan hjelpe deg å komme rundt det.

Trinn

Hvordan lage din egen hemmelige språk. Dette er en lang prosess, så ha tålmodighet.
Hvordan lage din egen hemmelige språk. Dette er en lang prosess, så ha tålmodighet.
 1. 1
  Dette er en lang prosess, så ha tålmodighet. Start med å spørre deg selv hvorfor du ønsker et hemmelig språk, og lage en liste over mange ord for å se om du er klar for utfordringen.
 2. 2
  Bruk ord av din egen kreasjon. Lag ord opp i tankene dine mens du går, og tilordne dem med sine virkelige ord kolleger. Prøv å ikke bruke likelydende ord, som de er litt lett å finne ut. (Eks. Ikke gjør ordet for "ketchup" være "catsup".)
 3. 3
  Skriv en ordbok og lagre den et trygt sted. Denne ordboken bør være beslektet med en faktisk ordboken, som holder ordene på ditt språk, og deres betydninger i morsmålet ditt. Denne ordlisten trenger ikke å inkludere hvert eneste ord i en ekte ordbok, så mange av dem betyr det samme, men det bør inneholde noen få hundre ord som du vil være sikker å bruke.
 4. 4
  Lag et alfabet av symboler. Helst ikke symboler som allerede eksisterer. Bruk disse symbolene for å skrive ordene i ordlisten.
 5. 5
  Fortell de som du skal bruke dette språket med hvordan å snakke det i privat. Å gi dem en kopi av alfabetet og ordbok ville være enda bedre.
 6. 6
  Sørg for at du har din alfabetet og ordbok slik du vil ha dem før du gir kopier til noen. På denne måten trenger du ikke å be om at de som endrer den har et bestemt ord eller en bokstav.
 7. 7
  Øv hvordan å skrive og lese på ditt språk daglig. På denne måten kan du ha det lagret nær i samme grad har du for ditt eget / første språk. Fortsette å øve og bruke den ofte, eller du vil glemme hvordan.

Tips

 • Styr klar av vanlige språkspill, for eksempel "Pig Latin". Hvis mange vet hva det er, er det egentlig ikke et hemmelig språk.
 • Vurdere å lage nye symboler for å erstatte ting som punktum, komma, stjernetegn, antall tegn, utropstegn, osv.
 • Ikke bruk ord fra andre eksisterende språk / døde språk. Bruk Google Oversett på "detect language" for å se om din potensielle ordet er allerede brukt på et annet språk.
 • Ikke bruk de samme suffikser og prefikser i altfor mange ord. (Dvs. Alopnia, Cortofia, Shirotia, Lopikia, etc.)
 • Legg i symboler som ikke er bokstaver i språket for å gjøre det vanskeligere å finne ut.Når du lese språket, ignorere de falske brevene.

Advarsler

 • Utviklingen av et språk kan ta år. Etterhvert vil du finne ord som du ikke virkelig tror du trengte å legge på ditt språk, men det viser seg at du bruker dem mer enn du trodde. Prøv å holde dette i bakhodet.

Ting du trenger

 • Paper
 • Blyant / penn
 • Internettilgang (Google Translate)
 • Noen å snakke med i det nye språket