Wkono

Hvordan gjøre lekser uten å bli distrahert

Distraksjon er vanlig når vi ikke føler for å gjøre ting - som lekser. Komme motivert er en nøkkel til å unngå distraksjoner, men selv om vi kanskje ønsker å holde på noe det vil være vanskelig hvis vi ikke er i stand til å holde fokus. Hvordan å konsentrere seg er en ferdighet som kan læres.

Trinn

Hvordan gjøre lekser uten å bli distrahert. Slå av datamaskinen (hvis du ikke trenger å bruke internett), T. V.
Hvordan gjøre lekser uten å bli distrahert. Slå av datamaskinen (hvis du ikke trenger å bruke internett), T. V.
 1. 1
  Slå av datamaskinen (hvis du ikke trenger å bruke internett), T. V. og alle elektroniske enheter (ja, telefoner også!). Du er ett skritt nærmere en enkel lekser økt.
 2. 2
  Hvis du er frustrert eller sint bare fordi du ikke vet hva du gjør, ikke bare gi opp. Spør en forelder, søsken eller venn til å hjelpe deg gjøre lekser så det vil være raskere og enklere.
 3. 3
  Skriv en sjekkliste over hva du ønsker å oppnå i en sittende. Ikke sitt oppe for sent, spesielt hvis det er en skole natt. Pass på at du starter tidlig på dagen slik at du vil være godt uthvilt.
 4. 4
  Ta fem eller ti minutters pauser hver så ofte for å oppdatere deg selv.
 5. 5
  Sett et tidspunkt for når du vil utelukkende fokusere på arbeidet. Ikke bruk Internett, og ikke bruke telefonen til de tildelte friminuttene. Ikke "bare sjekke noe" - skriv det ned for å gjøre senere hvis du har en trang til å gjøre noe, og lover deg selv at hvis du er ferdig med arbeidet, vil du gjøre de morsomme tingene.
 6. 6
  Ikke glem å tømme arbeidsplass for andre distraksjoner. Bli kvitt dataspill, blader, søppel, kruseduller, osv.
 7. 7
  Noen ganger vil du ikke skjønner når du er å bli distrahert. For eksempel, i det øyeblikk at du leser dette er du distrahert. Så få til å fungere!

Tips

 • Prøv å gå til et stille sted som parken eller et tomt rom, så du kan fokusere bedre.
 • Prøv nærmer seg temaet på en annen måte. Skrive notater, gjøre et diagram, eller skrive ned noen spørsmål å fokusere på, eller se på en annen del av stykke arbeid.
 • Ikke gi opp. Noen ganger din energi og motivasjon vil "flo og fjære" (kommer og går), presse gjennom det og du vil oppnå noe til slutt.
 • Hvis du ikke kan unngå å gjøre lekser i en mindre enn rolig sted (for eksempel hvis du deler et soverom og dine søsken vil ikke være stille,) bruke ørepropper for å stenge ute støy.
 • Prøv å lytte til musikk og slappe av før og etter arbeid.
 • Tren deg selv ved å forsøke å studere i et veldig opptatt sted, som en kafeteria. Utfordre deg selv i 20 minutter. Med praksis, kan du lære å ignorere mindre distraksjoner.
 • Alle blir distrahert i personlige måter - bli kjent med deg selv og hva som hjelper deg å fokusere på leksene og få det gjort.
 • Hold stirrer på bøkene dine selv om du ikke får noe gjort. Det faktum at du sitter ned er en god vane å dyrke i første omgang.

Advarsler

 • Hvis du ikke har fått et godt sted å jobbe, utvikle dine ferdigheter til å skape din egen plass og ro blant støy eller distraksjoner. Prøv å bruke hodetelefoner, øreplugger, iført en lue som dekker ørene, etc.
 • Hvis hjemmet er et reelt problem for deg, la noen på skolen vet fordi det kan påvirke dine karakterer eller karakterer. Dette er ikke en ideell situasjon, men noen ganger livet er livet, og hvis du lærer å takle det det kan gjøre deg til en mer bestemt person.

Ting du trenger

 • Utholdenhet (prøv, prøv igjen)
 • En rolig plass å jobbe
 • Skriveredskap (s)