Wkono

Hvordan å konsentrere seg om studier

Er du har problemer med å konsentrere seg om studiene? Her er noen måter å få deg tilbake på sporet! Vær rask, skarp, snap (for å pakke litt kunnskap - dyttet ned og kjører over, får fylt opp med ekte varer). Her er hvordan!

Trinn

Hvordan å konsentrere seg om studier. Gjøre læringen enklere.
Hvordan å konsentrere seg om studier. Gjøre læringen enklere.

Potensielle problemer med konsentrasjon

 1. 1
  Fokus. Fikse øynene på målet evne, å konsentrere seg om premien. Det er mer enn bare distraksjon, eller ikke planlegger (ingen studytime), (thi-mk riktig! Enig...).
  Gjøre læringen enklere - "enig med skolen"; kjærlighet / eller trenger det: det er behov for gode studenter (Hint: være en ____ [hva?]).
 2. 2
  Sove (hjemme!). Mangel på søvn gjør det vanskelig å konsentrere seg om vanskelige temaer for lange perioder av gangen. Få minst 7 timers søvn per natt (helst 8 +) for å lette din beste hjernekraft.
 3. 3
  Dumpe drivende av: smil, unngå sinne / bad-holdning ~ ~ bekymringsfull ~ ~ stresset ~ ~ dagdrømmer feilaktig: få hjelp, eller du løse dine relasjoner ("være en søt / Tuffy") gjør ditt beste med familie og / eller få (nådig) ​​venner (gode / gjennomtenkt seg)... få skarpere seg - hvis det er en vanskelig, bare du kan løse "dullards" (The Three Stooges - "ooo-OOW" / clonk) i vennskap, "grip den i øret eller nesen, kontrollere det!" Hvis behovet bli, få nye som lar deg fokusere på studiene, for å løse det personlig-personell problem...
  • Takle personlige problemer, hodet på - inkludert timeplanen din - hvis det er altfor lastet med sport (s), jobben, tekstil, netto, pluss "gruppepress", den "gjengen" - shredding din oppmerksomhet? Styre selv, og tjene, og gi deg selv en high-five, i ånd: make "esprit de corps" - smil, og vise personlig pep og blunk!
 4. 4
  Laste opp / komme ned: være som en "giant-wheel" (4-hjulstrekk) - ikke en racerbil eller 3 sylindret mini-øko-tur! Nyt en lastebil lass av "høy prioritet" i å få utdanning, oppført på timeplanen din, akseptere dette ansvaret, samtidig utvikle tillit til dine "givers" - forhold, som for eksempel jobben, men nixing-ut "takers", inkludert [konstant / kontinuerlig] texting, gaming, "ekstremsport" og hobbyer som kan og må vente på fall-/spring-break, juleferie, eller andre sesongmessige helligdager, "lærer hverdager", sommer (va-ca-tion!)...
 5. 5
  Spis din favoritt grønne og gule grønnsaker og "Whole Foods", nøtter (ikke fettete pommes frites / chips og fetende godteri), så spiser magert! Unngå hvite matvarer: hvitt brød / poteter, mel, fett og sukker, "død" mat / og drikke som får deg til å krasje i klassen og på studietid.
  Holde seg våken: bli i ditt bevisste sinn - og enda mindre å konsentrere seg - Snorking i klassen er problematisk.
  Flip side: koffein og søtsaker kan over-stress/stimulate dine systemer og føre til nervøse "ji-JIT-jitters" - og utagering (ikke fra "kjedsomhet" - bare "dead-heading" som et tomt kar eller lastebil ). Tomt skip må ta inn ballast, masse steiner eller vann slå seg ned, så, laste opp bedre / tenke klarere. Dumpe last av stein!
 6. 6
  Grave ut den dypere mening i skolefagene. Gjør dine studier interessant, eller i det minste skape gode belønninger for deg selv som vil gjøre deg mer motivert til slutt - som får en god bok, en salat eller te å feire lekser fullført.
  Unngå kjedsomhet - face-it "det er" et personlig problem, andre gjør! Så kan du!
  Gi aktivitet (matematikk, naturfag, lesing) mening - oh, ikke motiverende for deg - "så" selvsentrerte at bare du kan fikse det!
 7. 7
  Motivere, sublimere: være sprek og følelsesmessig å lykkes med sinne på, eller frykt for, gjør en C, eller enda verre, å motivere trene, for ferdigheter eller studere begreper (i matematikk, naturfag, litteratur...).
 8. 8
  Slutte å lage unnskyldninger... og bli inspirert:
  "Enjoying the Stars:
  Når vi grunner eller gi-fødsel, til blinkende stjerner,
  Når vi nå for våre glitrende drømmer,
  Vi er aldri plaget av hvor langt unna
  Forventningsfull stim sin bryte vannet virke.
  Vi er inspirert av glede i skjønnhet
  Av våre visjoner, våre drømmer - lysere enn noen stjerner,
  Mer strålende og permanent i våre sjeler enn solen! "(Lese det, igjen).

Skape et miljø for konsentrasjon

 1. 1
  Har alt du trenger for å studere. Blyanter og penner, highlighters og bøker bør være innen rekkevidde, slik at du ikke blir distrahert mens han studerte.
 2. 2
  Ha en snack i nærheten. Spis enkelt som en eller to kjeks eller tre mandler som vil hjelpe ditt sinn holde fokus (unngå sukkerholdig, lastet fett "stuffing" ansiktet). Ikke drikker mye kaffe, te, eller noen energidrikker. De uunngåelig føre til en krasj som gjør at du føler dødstrett - at klemming og slapping ikke vil fikse (søvn fungerer).
 3. 3
  Lag en tidsplan. Arbeide for 30-60 minutters perioder med 5-10 minutters pauser i mellom.
 4. 4
  Omfavne din læring: Studere eller trene i en time er som en fest av læring eller en treningsøkt. Fortell deg selv hvorfor du ønsker å gjøre det.
 5. 5
  Finn et rolig sted å studere. Du vil at rommet skal være stille og fri for distraksjoner for å konsentrere seg. For eksempel ikke studere rett foran en TV fordi du vil bare gjøre lekser når annonsene kommer opp. Gå for å få en "klipp" av TV eller radio bare som en rask pause - akkurat som om det er en liten stund å gå for å få et glass vann. Slik underholdning er ikke en festival, ikke som en piknik, holde det enkelt og raskt.
 6. 6
  Sørg for at din mobiltelefon og andre elektroniske enheter er slått av. Dette vil hjelpe deg å unngå fristelser til å være av oppgave og tillater deg å bo på planen.
 7. 7
  Vurdere å spille musikk sakte. For noen mennesker, hjelper musikken dem konsentrere seg. For noen gjør det ikke. Prøv det ut og se hva som fungerer best for deg.

Generelle tips for konsentrasjon

 1. 1
  Gjør de minst hyggelige oppgavene først. Mens frisk du kan freses med de høyeste konsentrasjonsevne til din disposisjon. "Gjør de mest kritiske forståelser og dype bakgrunn konsepter tidlig", før du går videre til enklere (mindre utfordrende), men nødvendig sliping av detaljer. Hvis du gjør de enklere oppgavene først, vil du tenke om / og "stresse-nerver" på de vanskeligere seg, hele tiden, og føler seg mer fristet til å unngå dem når du gjør nå det (på slutten av for mye opptatt- fungere).
 2. 2
  Unngå bogging ned når du leser, eller bli sittende fast og beseiret på vanskelige problemer eller essay spørsmål. Noen ganger den minst ønskelige del av et oppdrag kan være for tidkrevende: det kan renne / drepe all tilgjengelig tid. Så prøv å begrense din tid og selv-tilsyn for å gå videre til enklere saker.
 3. 3
  Forhåndsvisning for å fokusere og vet hva materialet handler om:
  "Skann over / gjennom hvert kapittel for å studere (som overdras eller som du vil) ved å lese for søkeord, definisjoner og overskrifter, i tillegg til følgende:
  Les litt på hver side og oversikt emnet.
  Se bilder; lese bildetekster, kart, diagrammer, fet skrift ordlyden.
  Les kapitlet spørsmål og fotnoter og sluttnoter.
  Les sammendraget, eller intro og konklusjon.
 4. 4
  Les materialet nærmere etter forhåndsvisningen. Re-lese deler som du regulert eller spredt på - som om det ikke gir mening eller ditt sinn hadde drev. Komme inn (læring) nytt vokabular. Lær trekkdyr: ideer, konsepter, ferdigheter og terminologi (klemme know-ledgy).
 5. 5
  Gjør et mål liste (mål). Et oppdrag kortet og blekk de faste deler, blyant skiftende sidetall, datoer grunn, etc., slik at du kan slette og gjenbruke kortet (før det er ødelagt) eller ark å skrive ned oppgaver; liste alt du trenger å gjøre - og å lære, og husk! Sjekk hvert element av når du er ferdig med det.
 6. 6
  Den "5 mer" regelen. Fortell deg selv å gjøre bare fem flere ting eller fem minutter før du avslutter. Når du er ferdig med dem, trenger ytterligere fem. Breaking oppgaver opp i mindre biter gjør ting enklere for de med kortere konsentrasjon spenn.
 7. 7
  Belønn deg selv. Tilby deg selv insentiver for når du har fullført en studie oppgave. Dette vil forbedre din motivasjon og derfor konsentrasjonen. Belønningen kan være å kjøre rundt kvartalet eller opp og ned trapper i et bibliotek eller sovesal, gjør yoga, tar en skikkelig søvn og kosthold belønninger for etterbehandling og ha tid til overs. Tar litt hvile hver time mens du studerer er en belønning. Pausene vil ikke kjede deg, og det vil også gjøre lesing kapitlene enkelt og self-rewarding/self-motivated.
 8. 8
  Sitte i en stol og forhåpentligvis på et bord eller pulten mens du studerer. Ikke noen gang studere i sengen, bortsett fra kanskje å lese på toppen av din dekker, støttet oppreist med en lys leselys bak deg, men ikke under et teppe eller dyne, med mindre du vil fryse på annen måte. Hvis det gjør du føler for avslappet, varm og altfor trøtt, holde seg / unngå soverommet, hvis mulig, for studien.
 9. 9
  Være i den virkelige verden. Ikke fører tankene mot fantasy, men når du får ideen om dagdrømmer, bare lukke øynene og tenke på din ultimate mål: fysiske, åndelige, finans / økonomi-og helse, utdanning og familie, og inkluderer noen ord om prioriteringer å leve for å gjøre muligheten bli virkelighet i alle disse områdene.

Tips

 • Når du føler for å studere - gjør det. Ikke kast bort inspirasjon, men løft den opp.
 • Det hjelper virkelig hvis du drikker vann fordi kroppen din trenger for å holde deg hydrert.
 • (Holde på den) er hemmeligheten i medium, langsiktige mål, få litt talent (forfølge hva du ønsker å bli god på et høyere nivå: start å gjøre utvikle din evne, ønske det og følge gjennom å forme din talent / eller ferdigheter ).
 • Sov fornøyd (med en nesten tom mage), å de-stress hormon og enzym system ikke trenger å fordøye og lagre mat [som fett], behandlet hele natten, så kan stress "visne bort" når du sover)! - få seks, helst syv eller flere timer med søvn for utvinning tid for nerver og alle andre systemer for å bosette og hvile.
  • Senk energi problemer, det vil si: kutt høyt blodsukker og fett nivåer [og forbedre din handlekraft], også, ved å spise riktig du stopper slip-lysbilde i rynker, hjerte problemer, fedme og kreft i så ung alder som du er nå!
 • Gjør oppgaver for hver dag for å se at du fullfører arbeidet ditt i din gitt tidsperiode.
 • Sulten etter kveldsmåltid, (!) Spiser saktere, og velg en snack - disse "gratis" mat har få, om noen, karbohydrater eller kalorier, så "en" av dem ikke vil føre til vektøkning - for å unngå en krasj fra skyter blodsukkeret med junk food.
  Velg en "gratis" mat for en godbit, før sengetid, for eksempel:
  • A "diett" brus,
  • "Sugar-free" gelatin,
  • Fem "baby" gulrøtter,
  • To "individ" saltine / eller smaksstoffer kjeks,
  • En vanilje wafer,
  • Tre mandler (eller 4 peanøtter, non-avskallede slag fire teller som 8),
  • En tyggegummi eller liten hard candy ~ "en enkelt enslig liten mint"...
 • Regne ut din studievaner, for eksempel re-lese tidligere notater eller sider i en lærebok.
 • Never back down eller freser. Slappe av i noen minutter, deretter komme tilbake på din studieplan.
 • Det hjelper å tenke på hva du skal gjøre hvis du stryker og får en "F" eller under 35 merker. Tenk på dette, og det vil tvinge (eller "lokke") du kan gjøre bedre.
 • Tenk at du kan score det høyeste, og du kan gjøre det. Forlate alt og bare se på boken din. Ikke bare stappe det. Du bør også forstå det.
 • Uthev viktige ord og setninger og vurdere dem om og om igjen for å få dem til å holde fast i tankene dine. Lukk bøkene dine og si det høyt eller skrive det ned.
 • Noen college bibliotekene gjør den ansatte snack området åpent for studenter under finalen og selv holde åpent ekstra timer / hele natten.
  • De kan ha en student media kafé / kaffe-bar (dyre godbiter), men bruker den sittende plass bare for noen få minutter - å bringe dine små snacks i en pakke eller bok-bag! Under enkelte timer må du logge inn på datasystemet til å sitte der, med mindre du kan dele en skjerm med andre, er det ofte ekstra stoler.
 • Alternativ nipping, snipping biter av frukt eller snapping off biter av mat, en slurk av kjølt juice (fra et spill bevis container / forseglet termos), beef jerky og vann, for å drepe sult, etc. - for å hjelpe deg å holde våken / våken, mett, men ønsker mer...
  • Stå opp, gå til vannet (fontene), strekke, gå utenfor og for et blunk og tilbake i, nippe til din juice utenfor, hvis det er biblioteket.
  • Hvordan kan du nappe, klipp, knipse godbit? Lag en bar av mørk sjokolade eller en peanøttsmør behandle siste hele dagen av vekslende som snack til klipp / nappe.

Advarsler

 • Ikke studere for lenge fordi hjernen ikke kan konsentrere seg over lengre tid. Etterhvert vil du begynne å tenke på andre ting, og vil ikke være i stand til å tenke på det materialet du studerer.

Ting du trenger

 • Flaske med vann
 • Mini-snack (lys, lav cal)
 • Notatene og bøker
 • Systemet for å holde oppdrag, dateres grunn,...
 • Papir, penner og blyanter
 • Et rolig sted