Wkono

Hvordan forbedre studie ferdigheter

Det er mange måter å forberede en test eller å gjøre et oppdrag. Gode ​​studievaner er et must for alle som ønsker å oppnå stor suksess i sine kurs.

Trinn

Hvordan forbedre studie ferdigheter. Få alt du trenger før du setter deg ned for å studere.
Hvordan forbedre studie ferdigheter. Få alt du trenger før du setter deg ned for å studere.
 1. 1
  Lag en passende studiemiljø. Du trenger begrenset støy, mye sollys, en ryddig overflate, og komfortable møbler. Finn et rolig sted å studere der du ikke vil bli plaget. Dette er svært viktig og bør gis stor forsiktighet i å gjøre.
 2. 2
  Få alt du trenger før du setter deg ned for å studere. Blyanter, penner, notatbøker, styrte college papir, din laptop, lærebøker, etc.
 3. 3
  Utvikle en tidsplan. Alle studenter bør holde en tidsplan for klasser, oppgaver og andre viktige datoer. Som en del av denne planen, bør de sette bestemt tid for å studere og prosjektarbeid. På den måten er det mindre sannsynlig å finne seg desperat å fullføre et prosjekt i siste minutt eller stapper natten før en stor test. Planen bør også sette av tid til ikke-skolens aktiviteter som sport. Faktisk, jo mer omfattende planen, vil de mer effektive de fleste studentene i å fullføre skolearbeidet.
 4. 4
  Utvikle en rolig holdning. Være rolig og tålmodig med deg selv. Ingen lærer noe med en gang.
 5. 5
  Ta notater i noen klasser som du har. Du kan selv ta notater på jobben. Det kan være enklere å bruke forkortelser for vanlige ord, bare ta opp viktig informasjon (og / eller stikkord), bruker klare hoder til å organisere informasjon og bruk bilder / diagrammer for å demonstrere. Marker eller understreke viktige punkter i ditt materiale.
 6. 6
  Starte med lekser som er vanskeligst for deg. For eksempel, hvis du tar kjemi, matematikk, engelsk og spansk. Begynn med kjemi og slutter med engelsk. Hvis du starter med det vanskeligste faget, vil hjernen din være frisk.
 7. 7
  Unngå distraksjoner. Hvis du har familiemedlemmer som distraherer deg, høflig be dem om å forlate slik at du kan fortsette med dine oppgaver. Hvis du har barn, kan dette ikke være mulig. Forsikre deg om at TV og radio er slått av. Hvis du trenger bakgrunnsstøy, kan klassisk musikk være av interesse.
 8. 8
  Ta hyppige pauser. Gå en tur, sykle, eller være sammen med familien. Når du tar hyppige pauser, finner du at du ikke er boggled med stress for lekser, og du kan ikke vente med å komme tilbake til dine oppgaver senere.
 9. 9
  Utvikle effektive memorization teknikker - Du kan bruke lister når måtte huske flere ting f.eks. (Formler). Flash-kort er bra for memorere store mengder gruppert informasjon.
 10. 10
  Utvikle kritiske leseferdigheter. Som studenter flytte inn i høyere karakterer, de er tildelt større og mer komplekse lesing oppdrag. Svake leseferdigheter eller en manglende evne til å lese for å få viktig informasjon vil gjøre disse oppgavene en byrde og undergrave generell akademisk suksess. Elevene trenger å bevisst lære å lese for viktig informasjon. Hvis leseferdigheter er svake, er det viktig for studenten å søke hjelp forbedre dem, ellers ytelse i mange fag vil bli påvirket.
 11. 11
  Fokusere på de områdene som krever mest oppmerksomhet. Studere ting mer hvis du har en hard tid på å gjøre dem.
 12. 12
  Forbedre eksamensteknikker strategier. Et dårlig testresultat betyr ikke alltid at studenten ikke har en god forståelse av fagstoff eller kompetansemangler. Det er mulig at studenten forstår materialet, men tar ikke tester også. En effektiv test-tar strategi inkluderer: lære å prioritere materiale når studerer for en test, forbereder en test over flere dager og ikke bare natten før, mestring av stress under testen, og administrerende tid under en test, slik at alle seksjoner eller områder er fullført.
 13. 13
  Utvikle en kollokviegruppe. På denne måten kan du quiz hverandre og lære ting av hverandre.
 14. 14
  Still spørsmål til deg selv. Stille spørsmål bør føre til vekt på hva, hvorfor, hvordan, når, hvem og hvor studiested innhold. Spør deg selv spørsmål mens du leser eller studere. Svare dem vil bidra til å gjøre følelse av materialet, og hjelpe deg med å huske det, fordi prosessen vil gjøre inntrykk på deg. De tingene som gjør inntrykk er mer meningsfylt, og derfor lettere husket.
 15. 15
  Pass på at du får nok søvn. Holde seg slutten studere er ikke en god idé. Mangel på søvn hindrer deg fra å konsentrere og reduserer din evne til å huske hva du har lært.

Tips

 • Når du er i rommet ditt, ikke la seg ned og studere. Du kan finne deg selv dosering av og ikke få noe arbeid gjort.
 • Spise en time før du setter deg ned for å studere. Hjernen din kan ikke fungere effektivt når du er sulten.
 • De enkleste ting å lære er ting som du er interessert i. Bli interessert i de tingene som du sliter mest med.
 • Få av datamaskinen og gå studere!
 • Ta studere på alvor, men husk å ta hyppige pauser, spesielt hvis du blir stresset.
  • For en time å studere tar ca 5-10 minutter pause.
 • Stretching under pauser kan bidra til å gi kroppen din og / eller tankene en boost av energi!
 • Gjør leksene dine før ekstra fritidsaktiviteter.
 • Mynte eller Spearmint tyggis kan hjelpe friske opp tankene.
  • Studier viser at tyggegummi mens han studerte kan også hjelpe med hukommelsen din!
 • Når du arbeider i grupper, ikke bli distrahert.
 • Se Neds nedgraderes skole Survival Guide med episoden med tittelen «Tester».

Advarsler

 • Hvis du får belastningen på øynene og hodepine, og satte inn lekser for en stund og gjøre noe annet.
 • Husk å ikke vente til siste minutt! Hvis du mislykkes, er det din egen feil. Men stapper kvelden før (har også studert før) er en god måte å lære utenat og sørg for at du vet alt grundig.