Wkono

Hvordan finne en jobb ved hjelp søkesider

Din jobb søk er ikke komplett med mindre du bruker Internett til din fordel.

Trinn

Hvordan finne en jobb ved hjelp søkesider. Internett er din venn, søk populære jobbsider.
Hvordan finne en jobb ved hjelp søkesider. Internett er din venn, søk populære jobbsider.
 1. 1
  Internett er din venn, søk populære jobbsider.
 2. 2
  Det finnes en rekke nettsteder som lar deg søke etter jobber, noen av dem er spesialisert på visse geografiske regionen som nettsteder for "jobber i Europa", "jobber i Canada"... etc, andre er for visse kategorier av arbeidsplasser "Bygging jobber", "IT-arbeidsplasser"... osv.
 3. 3
  Dette gjør det vanskelig å si hvilket nettsted er best for deg siden dette avhenger av dine kvalifikasjoner og også på dine behov.
 4. 4
  Nedenfor er en liste over online jobbsøking nettsteder:
 5. 5
  Finn jobb søkesider spesifikke for din bransje, som agcareers. Com hvis du er i oppdrett eller jobsinthemoney.com hvis du er i finans.
 6. 6
  Gå til en standard søkemotor og skriv inn:
  + [Posisjon søkt] + [by eller region av valget] + lønn
  Type i selve ordet "lønn" ikke den lønnen. Dette bør gi stillingsannonser spredt over hele Internett.
 7. 7
  Legg inn din CV på de store jobben styrene og nisje jobbsider spesifikke for din bransje eller rolle. Hvis du er for tiden ansatt og din jobb søk er i "stealth mode", anonymisere din kontaktinfo og kanskje arbeidsgiver navn - du kan bruke "en mid-size forbrukerprodukter produsenten" eller noe lignende i stedet for selskapets navn.

Tips

 • Rydd opp dine sosiale nettverk profiler! Arbeidsgivere MÅ sjekke dette, og hvis de ser bilder av deg beruset på Facebook-profilen din, kan det koste deg jobben du trenger ikke engang ennå.
 • Hvis du virkelig ønsker å få en jobb, sørg for å få kontakt med en person i selskapet eller organisasjonen hvor du håper å være yrkesaktiv. Telefonsamtaler er best, men e-post er også en god måte. LinkedIn og andre nettsamfunn kan være en svært nyttig måte å få kontakt med folk på målet selskaper.
 • Der det er mulig, lage jobbsøking "agenter" med søkeord som er spesifikke for den jobben du leter etter, og på det stedet du ønsker å jobbe. Mange jobb styrene har denne funksjonen, og det kan spare deg for mye tid ved å ha jobber sendt til deg i stedet du tilbringer timer og timer trolling gjennom jobben boards.
 • Sørg for å følge opp søknader.
 • Mange selskaper som godtar søknader online krever at du registrerer deg for å sende inn din søknad. Sørg for at du er fokusert bare på selskaper du virkelig ønsker å jobbe for så registrering kan ta lang tid.

Advarsler

 • Bare sende din CV til selskaper via deres online innsending sidene vil ikke hjelpe mye hvis du ikke følger opp ved å ringe eller sende e-post Human Resources som har ansvar for å se på gjenopptas. Mange gjenopptar innsendte nettet er rett og slett arkivert og sjelden referert.
 • Les instruksjonene! Hvis en stillingsannonse sier "ingen samtaler", ikke følger opp med en telefonsamtale. Hvis en stillingsannonse sier til e-post din CV med "XYZ stillingsannonse" i emnefeltet på e-posten din, for all del gjør at emnefeltet i e-posten.