Wkono

Hvordan overbevise din arbeidsgiver du er egnet for arbeid

Når et marked er konkurransedyktig, skal du overbevise din at du er den beste kandidaten for jobben. Men hvordan vil du oppnå dette? Det er ikke kjernekraft! Det er enkelt, lett og hvis du følger det du vil ha resultater. Derfor, i stedet for å sende din søknad og venter på at "telefonsamtale" (noe som mange av oss gjør) tror bedre og følger disse trinnene som vil hjelpe deg å finne arbeid raskere.

Trinn

Hvordan overbevise din arbeidsgiver du er egnet for arbeid. Skriv bokstavene i salg, ikke konstituerende bokstaver.
Hvordan overbevise din arbeidsgiver du er egnet for arbeid. Skriv bokstavene i salg, ikke konstituerende bokstaver.
 1. 1
  Skriv bokstavene i salg, ikke konstituerende bokstaver. Du bør vite hvordan du selger deg selv til en sannsynlig arbeidsgiver og søknaden bør gi et godt førsteinntrykk. Arbeidsgiverne vil bare ta 20-30 sekunder for å lese søknaden din, så du bør gjøre din skiller seg ut. Et brev skal få oppmerksomhet fra leseren i første ledd for å gi ham en grunn for å kalle et intervju. Som et eksempel: «Hvis du søker etter en regissør med en utmerket, kraftig nettverk av bekjente og med ferdigheter til å øke fortjenesten med 20%, ikke til å nøle med å kontakte meg."
 2. 2
  Tilpasse din CV. Hvis du bruker samme CV for alle arbeidsgivere, er det på tide å endre strategi. Denne metoden presser arbeidsgivere bort fordi din CV blir upersonlig, og passer ikke de vilkår som kreves av arbeidsplassen. Tilpass din CV og viser at din erfaring og dine ferdigheter passer til den aktuelle jobben. Som et eksempel, hvis du sender din CV til et magasin selskap, sørg for å nevne din erfaring i magasinet design, programmer, etc.
 3. 3
  Følge opp. Ikke vent for arbeidsgiver å svare på søknaden din. Handle på forhånd ved å ringe eller sende mail til sitt kontor (s) og prøver å ha personlig kontakt. Dermed vil de gi deg prioritet, og hvis i punkt faktisk de har besluttet å fremme din CV vil du ha anledning til å svare på noen sjanse skrupler som de har.
 4. 4
  Bruk internett. Du kan allerede være å bruke internett, men spørsmålet er om du bruker det for din fortjeneste. Legg inn din CV på nettet, i en åpen konto hos selskaper som annonserer kunngjøringer som er relatert til søket ditt og rapportere dine personlige elementer for å finne de arbeidsgivere som vil være interessert.
 5. 5
  Få informert om de skjulte jobbene. Ofte er det sagt at den personlige grunnlov er den beste måten for publisitet og at 70% -80% av alle steder vil aldri bli annonsert. Så hvordan kan alle lære av disse skjulte jobbene? Skape et nettverk av bekjente. De venner og samarbeidspartnere (faktiske og fremtidige) som er funnet i samme bransje med du kan ha verdifull informasjon og konstitusjon om arbeidsplasser, en prosess som er tilrettelagt mye gjennom nettsteder som Facebook og LinkedIn.
 6. 6
  Gjør undersøkelser for potensielle kunder. Du tilbringer 70% av tiden din på din arbeidsplass, det er derfor det er svært viktig at du finner organismer, miljøer og arbeidskraft kulturer som du ville nyte. Mange sektorer er kombinert. Det betyr at du vil ha mye av anledninger til å lære første hånd hvordan virksomheten du ønsker å sende CV funksjoner. Så du vil ha også mening om emner som opptar bedriften, noe som du kan bruke i din favør for å foreslå løsninger under intervjuet.
 7. 7
  Kle deg for å imponere. Dette er det ikke et puslespill. Bare bli kledd riktig for det arbeidet som du vil, ikke for den du allerede har. Ditt utseende er den ytre inntrykk av din indre verden som tillater andre å trekke konklusjoner og å gjøre saker for personlighet og din oppførsel.
 8. 8
  Være pålitelig og effektiv. Tiden er dyrebar i bedrifter og når de fleste arbeidstakere passerer over 40 timer i arbeidet ukentlig, bør direktørene i oppdrag å gjøre intervjuer i sin plan, noe som etterlater liten margin for forsinket intervjuer. Planlegg din vei, prognose potensielle trafikken på gata og har tenkt å nå det minst 10 minutter før intervjuet begynner for å passe i. Så du kan også lese nyhetsbrevet i selskapet og bli informert om de siste utviklingen.
 9. 9
  Spør effektive spørsmål. Et intervju er en toveis prosess: arbeidsgiver forsøker å realisere dersom du er skikket for jobben og du bør se om arbeidet passer dine forventninger og krav. Utarbeide en liste med spørsmål som du ønsker å be med hensyn til selskapet og stedet. På denne måten vil du komme forberedt og din interesse vil være ekte.
 10. 10
  Νever gi opp. Hvis du mottar et brev svarer "Takk for din tid, men du er ikke egnet for jobben" og du har tenkt til å slutte å prøve, fortvil ikke. Du vil ikke finne en ny jobb i en natt og alle eksperter anslår at MO av etter arbeid svinger fra to til ti måneder. Jo mer "Nei" s jo nærmere du er til finalen "Ja". "Nei" s>

Tips

 • Svar med oppriktighet på følgende spørsmål:
  • Hva slags materielle goder ønsker jeg å kjøpe? (Skriv en liste, og inkluderer også kostnadene for de familiære utgifter inkludert kostnadene for studiet av barna).
  • Når jeg ønsker å kjøpe ovennevnte varer? (Skriv konkrete datoer for hver enkelt).
  • Hva er den årlige inntekten som jeg bør ha for å håndtere de ovennevnte utgifter?
  • Hvilket yrke (beskriv nettopp spesialitet, for eksempel Export Manager) vil være i stand til å tilby de ovennevnte inntekt?
  • Hvilke bestemte arbeidsgivere eller foretak tilby ovennevnte inntekt til dyktige fagfolk?
  • Hvilken type utdanning eller erfaring kreves av de ovennevnte arbeidsgivere for å ansette meg, minst, foreløpig?
 • Bedre kle mer offisielt enn informally.This er et must.
 • Som du ser, bør du svare på disse spørsmålene med ærlighet før du bestemmer hva du ønsker for din karriere. Dette er den eneste måten å få tilgang til kunnskap om det markedet du er adressert. Det er en tidkrevende prosess, men fortjener arbeidskraft. Hvis din forskning fører deg til ditt endelige valg, og være stolte av. Rushing med disse tingene kan føre til forferdelige forhold.
 • Gjør hva du kan for å møte dyktige fagfolk i din bransje. Denne erfaringen er uvurderlig. Jo bedre University of Ground.
 • Lea rn Hvis du ønsker å tjene... Deretter lære. Lea>
 • Begynne å studere de spesialiserte blader og bøker av din bransje. Mange av dem er gratis. Hvis det krever å betale, ser det som en investering... ikke som kostnader.