Wkono

Hvordan avgjøre hva du vil bli når du blir stor

Er du en gutt eller tenåring som har absolutt ingen anelse om hva du ønsker å være, eller hvordan du kommer dit? Er du sjalu på hvordan vennene dine er absolutt satt i hva de skal gjøre? Hvis ja, så les videre.

Trinn

Hvordan avgjøre hva du vil bli når du blir stor. Velg noe som du virkelig liker å gjøre.
Hvordan avgjøre hva du vil bli når du blir stor. Velg noe som du virkelig liker å gjøre.
 1. 1
  Velg noe som du virkelig liker å gjøre: Tenk på ting du gjør på regelmessig basis, og vet noe om. Leser du, tegne, skrive, sykle, lage vitser, rotet med teknologi eller leke med kameraet ditt?
 2. 2
  Tenk om hvorvidt du kan forbedre på din hobby. Hvis du ikke kan så har du sannsynligvis ikke vil ende opp med å stikke med den jobben hvis du får det, fordi det morsomme i å få en jobb er ikke bare penger, men å lære.
 3. 3
  Forskning det, eller flere hvis du har egentlig smalere ned alternativer ennå. # * Du trenger ikke å bruke utallige timer på dette, men bare finne ut hva noen av de grunnleggende utdanning standarder er, hvor mye det lønner seg i de fleste steder, og hvis det er relatert til noen andre av dine hobbyer. Kanskje du ønsker å være flere ting, men en av dem kan du reise (som du elsker). Så ta en beslutning (eller innskrenke listen) som lar deg gjøre et par ting du virkelig liker.
 4. 4
  Det eneste som gjenstår å gjøre er (som du vokser opp) virkelig jage den drømmen av deg! Møt utdanning standarder, arbeid på utseendet ditt, og gjøre andre ting som vil hjelpe deg å nå målet ditt.

Tips

 • Ikke noen gang begrense deg, eller la andre fortelle deg hva du kan og ikke kan gjøre, hvis du har en lidenskap for noe så gå for det. Det eneste som noen gang ville stoppe deg er deg selv. Folk som forteller deg at du ikke kan er bare sjalu på din fremtidige suksess, når du starter, ikke se tilbake, ingen anger, ingen feil.
 • Ikke bli helt besatt av å finne din karriere fordi du og dine interesser vil endre seg, og du vil gå gjennom minst 20 forskjellige stadier av hva du ønsker å være. Ingenting er satt i stein, og du er nødt til å stole på at alt vil ordne seg.
 • Ikke bli sint fordi du holde endre din "karriere idé", for den rette karrieren vil bo hos deg for alltid.
 • Ikke si at du ønsker å være noe bare fordi vennene dine sier at samme "ide".
 • Ha det gøy!

Advarsler

 • Ikke la noen fortelle deg at du ikke kan gjøre noe, du kan begynne å tro det og begynne å mislykkes på hva du vil gjøre. Du kan gjøre det!
 • Noen ting er best som hobbyer. For eksempel, selv om du virkelig nyte baking, ville du virkelig ønsker å gjøre dette hele dagen lang for en levende?