Wkono

Hvordan dyrke en forkjærlighet for ord

Som vi alle vet, er det over en million ord i det engelske språket. Og når du tenker på "ord", ofte hele ditt sinn vil generere vil være banale, enkle ord som "hund" og "telefon". Men det er så utrolig mange, varierte, sære, uvanlige og fryktinngytende ord at den menneskelige rase har konstruert, med så mange fantastiske uttale og definisjoner, som det er verdt å forlenge ord kunnskap og en virkelig omfavnende ord som en lidenskap. Her er hvordan å vokse din kjærlighet til verden av ord!

Trinn

Hvordan dyrke en forkjærlighet for ord. Når du snakker eller skriver, prøve og tenke på flere interessante forhold i stedet for de over-brukes, grunnleggende seg.
Hvordan dyrke en forkjærlighet for ord. Når du snakker eller skriver, prøve og tenke på flere interessante forhold i stedet for de over-brukes, grunnleggende seg.
 1. 1
  Når du snakker eller skriver, prøve og tenke på flere interessante forhold i stedet for de over-brukes, grunnleggende seg. Et eksempel på en irriterende forslitt ord er "amazing", som brukes av hundretusener av mennesker bare for å bety "god". Men i stedet for "amazing", kan du bruke slike ord som: kjempefint, utrolig, vidunderlig, overveldende, ekstraordinære, bemerkelsesverdig, enorm, eksepsjonell og så videre, prøve og tenke på mer! Skifte dagligdagse ord vil bidra til å øke meaningfulness av meldingen du setter over til andre, og vil bidra til å gjøre dine tanker virke mye mer unik og gjennomtenkt.
  • Finne erstatninger for en annen grunnleggende ord: Rotten. I stedet for dette ordet kan du ha syke, forurenset, infisert, forgiftet, råtnende, eller plaget, og så videre.
  • See? Du har funnet så mange flotte ord allerede, og alle av dem kom ut av bare to vanlige ord! Nå er det din tur. Hvis du leter etter synonymer for din favoritt ord, bare lese en synonymordbok. Det er nok av intrikate, uvanlig substitutter der ute som du kanskje som har hørt om, substantiver spesielt!
 2. 2
  Tenk på ordene i hodet med øynene lukket og se dem male et bilde i hodet ditt. Når du tenker på en grunnleggende ord som «stol», er alt som kommer inn i hodet... en stol. Men når du tenker på en mer uvanlig ordet "tåken" vil du se en stjernehimmel univers. De beste ordene som har en tendens til å tillate oss å male et bilde i tankene våre inkluderer utenlandsk opprinnelse ord, fantasy ord, ord, geografiske ord, og ord som ikke er mye i bruk lenger, men høres strålende når snakket, osv.
 3. 3
  Beef opp ord kunnskap ved å lære nye ord. Det er mange måter å forbedre dine kunnskaper om ord, slik som å besøke lister over ord på Internett, lese ordboken, og leter etter ordforråd spesifikke for interesser eller tidsfordriv som du er ivrig på. Gjøre noen undersøkelser for å finne de ordene du liker best og lage en liste over dem for å lære av. De beste ordene er de med uvanlige bokstaver, morsomme lyder, eller de som har virkelig bisarre definisjoner rettet mot boggling hodet av de som hører eller leser dem!
  • Les hvordan du kan bygge ditt vokabular for flere ideer om å bygge opp ordforrådet.
  • Wikipedia har en meget god artikkel som heter "Liste over engelske ord med uvanlige egenskaper". Dette er en fascinerende artikkel som inneholder en stor liste over rare, unike og nysgjerrig ord som har spesielle quirks av interesse, for eksempel ord som start eller slutt med sjeldne bokstaver, ord med uvanlige mengder av samme bokstav, ord som har gimmicky kvaliteter, arbeider med mange konsonanter, isograms osv.
  • Vurdere å gjenopplive gamle ord som ikke har vært brukt i middelalderen. Flummox dine venner!
 4. 4
  Leke med ord. Dette er en stor del av å være et ord lover. På hvilke måter kan du presse ord til sine absolutte grenser og la dem arbeide hardt for sin verdi? Det er ganske mange morsomme måter å gjøre dette på, fra puslespill til spill og bare noen få av dem er nevnt her:
  • Oppfinne nye ord. Hvor ofte har du sagt noe som du tror burde være et ord fordi det så treffende beskriver det du trenger å si? Tenk om du spiller dine ord oppfinnelser og prøve å snike dem inn i samtalen med venner. Du vet aldri hva som kan bare bli plukket opp! Les Hvordan å oppfinne et ord for flere detaljer.
  • Spille ordspill. Flott ordspill inkluderer brettspill, kortspill, og online spill. For eksempel er det Scrabble, Hangman, Boggle, Upwords, epler å epler, BuyWord, vissvass, ordet søk, kryssord, chifferar, osv. Og det er mange flere! Gjør et søk på nettet etter "Ordspill" for å finne et stort utvalg du kan spille online eller på telefonen.
  • Fag-eller vitser som spiller på lydene og betydninger av ord. Disse typer vitser eller poetiske setninger er ganske smart og ta noen trodde, slik at du får en flott sjanse til å nyte din kjærlighet til ord samt å skape smarte ord tilkoblinger. Dette kalles også å være en "bakover poet", fordi du skriver inverse.For eksempel: En sykkel kan ikke stå alene, fordi det er to slitne. En kylling krysset veien er fjærfe i bevegelse. Med hennes nye ekteskap, fikk hun et nytt navn og en kjole. Local Area Network i Australia: LAN-down-under. Bakers handle brød oppskrifter på en kna å vite basis. Og: "Hvis du hopper av en Paris bro, er du i Seine" eller "Ta den bærbare datamaskinen for en joggetur og jogge hukommelsen." Du får drift!
  • Bruke ord til å begrense sine i dikt, ordspill,, haiku, og kreativ skriving. Gjøre arbeidet som originalt og spennende som mulig ved å erstatte de grunnleggende, dagligdagse ord med mye mer interessant seg.
  • Finn sang linjer som er et ordspill. For eksempel: «Hvis jeg sa at du hadde en vakker kropp, vil du holde det mot meg?"
  • Tenk på dine egne ordspill og dele dem med vennene dine.
 5. 5
  Dekorer hjemmet ditt med ord. Det er mange måter du innlemme ord i hverdagen og hjem innredning. Det er statue skilt laget fra enkle ord som sier vakre ting som "kjærlighet", "passion" og "velkommen". Du kan også finne bilder og malerier som inkluderer ord som en sentral del av bildet, med ord som danner en meningsfull setning eller grafikk. Så er det doodles, som ofte inkluderer ord som en del av den samlede doodle. For ditt kjøleskap eller andre magnetiske områder, kjøpe magnetisert ord som kan omorganiseres stadig på kjøleskapet, ikke begrense disse til engelsk alene, men legge til andre språk, og bland dem opp! Jo flere ord og jo flere tilkoblinger du gjør, jo bedre.
  • Hvis du er hendig med håndverk, hvorfor ikke vurdere å gjøre noen elementer som har ord? Du kan sy en pute med ord på den, en sampler med din favoritt ord, eller lage et lappeteppe av ord.
  • Hvis du liker å tegne eller male, lage din egen ord-tilført maleri eller tegning.
 6. 6
  Se etter språk / ord blogger og nettsteder. Det er mange mennesker viet til kjærligheten av ord og som deler mye av ordet kjærlighet på nettet. Det er topp ti, 100 topp, etc. lister over slike blogger og nettsteder, som du finner å gjøre et enkelt søk på "lexiophile", "lexiphile", eller "en forkjærlighet for ord". Det er sannsynlig at du vil ønske å tilbringe timer fordype meg i de fascinerende ting av informasjon om opprinnelsen, uttale, og betydninger av ord du har ennå å møte!
  • Hold en notatbok av dine favoritt ordet funn for ord funnet på nettet og andre steder.
 7. 7
  Gjør ord skyer. Det finnes flere elektroniske innretninger for å lage ord skyer, men er en svært populær en. Ved hjelp av dette kan du skrive inn alle dine favoritt ord og har en veldig fin samling av ord satt sammen i utallige måter og farger. Velg de du liker best og vise dem på dine bidragsyter sider eller nettsteder på nettet, eller skrive dem ut og bruke dem som pynt, utskrifter og kjøleskap inspirasjon.
 8. 8
  Dyrk din kjærlighet til ordene inn i en karriere. Hvis du elsker ord så mye at du ønsker å oppfylle denne lidenskapen gjennom hele livet ditt, og deretter vurdere en karriere som positivt omfavner ordet kjærlighet. Den perfekte karrierer for ord elskere inkluderer: Lærer (spesielt språklærer), journalist, skribent / forfatter,, sosiolog, advokat, kunstner, poet, tolk / oversetter, forlegger, redaktør, kritiker, filosof, akademisk, sign-forfatter, annonsør eller markedsfører, selger, ordbok kompilator, grammatikk bok forfatteren, regjeringens politikk rådgiver, taler, politiker, og så videre. Å være flink med ord kan ofte føre til lederroller fordi du er komfortabel med å bruke motiverende, apt, og interessant ord som inspirerer tilhørerne. Ord kan ta deg langt hvis du er flink med dem!

Tips

 • Del din kjærlighet til ordene med andre mennesker. De kan ikke få din lidenskap i begynnelsen, men holde ut og hjelpe dem til å se hvor mye mer interessant det kan gjøre både samtale og kreativ skriving. Sørg for å dele med dem noen av dine favoritt ord!
 • En elsker av ord sies å bli kalt en "lexiophile" eller en "lexiphile".
 • Last nye ordlister på din iPod eller MP3-spilleren og lære dem mens du er på farten.
 • Leser mye bøker. Dette vil utvide ordforrådet ditt massivt og den gode tingen er at du får den sammenheng lett. Også lese bøker om opphavet til ord og grammatikk, slik at du har en eksepsjonell følelse for hvordan ordene har utviklet seg og etter måter som de kan bedre brukes i dine egne samtaler og skriftlig.
 • Vurdere å skaffe en synonymordbok. Dette er et sett av ord som er relatert på en eller annen måte med hverandre. Ofte kan du finne ord som er "skyggelagt" annerledes eller som mener det samme, men har forskjellige sammenhenger eller subtexts.
 • Ord er slike vakre underverk, bruke dem som magi spell på menneskene rundt deg.

Advarsler

 • Å ha en forkjærlighet for ord er ikke nerdete eller firkantet, så ikke føl deg ned hvis folk sier dette er sant. Å ha et større ordforråd ikke bare gjøre deg smart, det gjør du morsomme, eksentrisk og interessant. En samtale med en person som bruker et variert utvalg av uvanlige og kraftige ord er mye mer spennende og inspirerende enn en person som bruker enkle, hverdagslige ord.
 • Det er vanlig å ha folk som ikke anerkjenner "store ord" eller vanskelige ord å være nedlatende og å hevde at ordene enten ikke eksisterer eller at du blir altfor akademisk. Forklar dem at du elsker ord og bruke dem etter beste evne, og at du er glad for å hjelpe dem å lære nye ord også. Be om at de være åpne for mulighetene!
 • Bone opp på stavemåten din når du begynner å bruke uvanlige ord. Alle på kontoret eller andre sosiale situasjonen vil begynne å behandle deg som en vandrende ordbok, så du kan like godt være god til det. Det vil gjøre livet enklere når du skriver eller redigerer Google artikler!

Ting du trenger

 • Ordbok
 • Tilgang til ordet nettsteder og blogger
 • Notebook og markør for å samle inn dine favoritt-ord (eller bruk en bærbar elektronisk enhet for dette)
 • Ord puslespill, spill og vitser
 • Bøker - litteratur og poesi