Wkono

Hvordan skrive bekreftelser

For alle som har sluttført et vellykket prosjekt, enten det er en musikalsk album, en bok eller avhandling, en vellykket offentlig arrangement, eller noen annen form for positivt utfall, skriver erkjennelsene er en av de mulige løse tråder å knytte etter at prosjektet er ferdig. Hvis du står overfor penning passende bekreftelser eller anerkjennelse for sentrale aktører i en gruppe innsats, vil noen enkle retningslinjer hjelper deg med å skrive kvitteringer som passer regningen for det formatet som de vil til slutt bli skrevet ut eller kommunisert.

Trinn

Hvordan skrive bekreftelser. Se på ditt ord teller.
Hvordan skrive bekreftelser. Se på ditt ord teller.
 1. 1
  Se på ditt ord teller. En av de viktigste utfordringene i å skrive kvitteringer eller lignende er å vite om den ledige plassen og matchende dine bemerkninger til den avsatte ord teller. Spør redaktører eller andre om hvor mye plass du har til riktig gjenkjenne alles innsats.
 2. 2
  Tenk om en passende tone. Alt som er skrevet vil generelt være mer formell enn bemerkninger som ropte ut av mansjetten foran en mikrofon. Det betyr ikke at dine kvitteringer trenger å høres prippen eller oppstyltet, bare at det kan være fornuftig å utelate noen av særegenhetene til det talte ord.
  • Vurdere elementer som slang og sammentrekninger. Sjansen er din skriftlige bekreftelse vil lide fra bruk av "ikke", "ĺ" og andre slike ord oversettes direkte til den skrevne siden. Vurder dine ordvalg nøye, siden skriftlige bekreftelser vanligvis bli en fast post i enkelte prosjekter.
 3. 3
  Se om noen er utelatt av dine kvitteringer. En viktig idé i oppgaven med å skrive kvitteringer innebærer å sørge for at alle er takket eller anerkjent. Denne delen av skriveprosessen kan holde deg våken om natten, men med litt forsiktig forskning, bør du være i stand til å dekke de fleste av dine baser.
  • Alltid tenker inkludert grupper, snarere enn enkeltpersoner, i bekreftelser, spesielt hvis det var svært mange mennesker involvert i et prosjekt. Å gjøre en gruppe anerkjennelse bidrar til å redusere sjansene for å forbigå noen bestemt person, og hjelper deg å møte dine ord teller som nevnt ovenfor.
 4. 4
  Utkast korte setninger. Se på alle notatene for opphavspersoner og begynne å sette dem inn i riktig setning skjemaet. Dette er din sjanse til å sette inn eller utelate spesifikke fakta, navn og ideer. Få dine kvitteringer i en grov form som flyter logisk og formidler alt du ønsket å kommunisere.
 5. 5
  Korrekturlese bemerkninger. En endelige redigeringen kan utgjøre forskjellen mellom en godt utformet sett av bekreftelser og en clunky, feilaktig eller skrivefeil-ridd essay. Gå gjennom teksten så mye som du trenger for å for å fange opp eventuelle feil.

Tips

 • Se på prøvene. Vurderer andres eksisterende erkjennelsene kan hjelpe, spesielt hvis du skriver en bestemt type anerkjennelse som en avhandling bekreftelse eller annen faglig element.