Wkono

Hvordan skrive en dagbok

Dagbøker er gode måter å holde styr på fortiden og tenke på fremtiden. Du kan gjøre spådommer om hva som vil skje, og se om de går i oppfyllelse, og du kan se hvordan du endret seg over tid, og lese over minner, ha noen ler. Hvem som helst kan skrive en dagbok.

Trinn

Hvordan skrive en dagbok. Forstå at til slutt dagboken vil bli din beste venn, stille skriftefar, eller vitne.
Hvordan skrive en dagbok. Forstå at til slutt dagboken vil bli din beste venn, stille skriftefar, eller vitne.

Skrive din egen dagbok

 1. 1
  Forstå at til slutt dagboken vil bli din beste venn, stille skriftefar, eller vitne. Du vil til slutt stole på din dagbok med noe, selv dine største hemmeligheter.
 2. 2
  Sett dato eller noen sekvensinformasjon i dagbok, kanskje på toppen av siden. (Eksempel: 12-11-2007) Andre måter kan være 12:11:07, dag nr. 123 av livet mitt, eller du kan sette året på hjørnet på siden for å vise at det hele foregår i år. Hvis alt annet mislykkes, bare skrive 12:11.
 3. 3
  bare bare. Ikke bare begynner å skrive fordi vennene dine skriver.
 4. 4
  Hvis du skriver en dagbok for første gang, må du alltid starte med en liten en. For de første dagene kan du elsker å skrive i den store dagbok, men etter uker tanken på å skrive kan daunt du. Hvis du allerede har skrevet en dagbok og er helt inn i det, så kjøpe en fetere en. Prøv å kjøpe dagbøker med låser fordi de er tryggere, men ikke miste nøkkelen!
 5. 5
  Prøv å skrive dagbok om natten fordi på den måten, kan du beskrive hele dagen og tidsplan. Det er ingen vits å skrive en dagbok når du våkner opp fordi det eneste du kan skrive om er dine drømmer.
 6. 6
  Hvis du vil, kan du feste klistremerker på ulike sider eller tegne noen kruseduller å uttrykke hvordan du føler om noe / noen.
 7. 7
  Begynner å skrive! Skriv om hva du føler og hvorfor du føler det slik. Du kan skrive om noen feiring eller katastrofe som skjedde den dagen. Eller du kan skrive fritt. Sett pennen til side og skrive hva du har på hjertet. Skriv kule fakta, viktig informasjon, råd, tips, ideer, håndverk, oppskrifter, noe du ønsker å holde hemmelig... listen fortsetter og fortsetter.
 8. 8
  Begynn med morgen. Beskriv hvordan det gikk, og ikke utelate noen detaljer. Hvis du ønsket dagen til å gå bedre, skrive hvordan og hvorfor. Hvis du har et spesielt nag til noen, har ingen frykt i å uttrykke det. Gå videre til ettermiddagen, så om kvelden og til slutt natten. Alltid si god natt til slutt og lover å fortelle mer senere.
 9. 9
  Hvis du ikke følger tips nummer 8 og 9, og bare skriver i et avsnitt om hendelsene som skjer i livet ditt, så kan du bruke en fancy bok mark (tilsvarende dagboken din) å holde en oversikt til der du har skrevet og du kan lese tilbake på dine skriverier hvis du skriver etter noen dager.
 10. 10
  Hvis du ikke har skrevet i dagbok for et par uker, så ikke bekymre deg for det. Du kan sikkert sette opp den nye datoen og gi grunn og be om unnskyldning for det. Tross alt, det er din venn! For eksempel - Beklager at jeg ikke kunne skrive til deg. Jeg var fryktelig travelt.
 11. 11
  Tenker alltid at dagboken er en ekte person og ikke en ikke-levende skapning.
 12. 12
  Legg noen kruseduller som en smiley face eller noe som viser hvordan du føler deg. Du bør kun gjøre dette hvis du vil. Det gjør det mer moro for noen mennesker. Et annet forslag kan være å tegne ditt eget portrett eller bilde. Du kan også være lurt å skrive litt mer om hvordan dagen gikk. Var det generelt positive eller negative?
 13. 13
  Ikke skriv bløff. Alltid skrive sannferdig. Denne dagboken vil alltid lytte, aldri glemme, aldri dommer og den vil heller aldri avsløre dine hemmeligheter. Så ikke bekymre deg om å skrive sannheten i det uansett hvor forferdelig det er.
 14. 14
  Skriv om hvordan du ønsker dagen gikk. Si hva du mener ville gjøre det bedre. (Eksempel: Du har en B på test i dag Du ønske du hadde en A +.)
 15. 15
  Lukk med ditt navn. Du kan også legge til din signatur. Hvis du vil, avslutte inntastingen med "Bye" eller "God natt." Husk at dette er helt valgfritt.
 16. 16
  Du kan også stikke noen souvenirer som bilder, kronblader eller noe i forbindelse med det som skjedde den dagen for å være mer kreativ. Hvis du gikk til en fornøyelsespark eller konsert, kan du selv ønsker å tape i din billett spire!
  • Stikker en konvolutt inn i dagboken din kan være en fin måte å trygt holde bilder, billetter, postkort, osv.
 17. 17
  Skriv sannferdig i dagboken din. Skriv om dine hemmeligheter som du ikke kan utsette foran andre. Det kan dreie seg om din ex-kjæreste (eller kjæresten), noe du så på TV, eller en gammel venn. Det bør være hva du er og hvordan det kan forholde seg tilbake til deg.
 18. 18
  Prøv noe av din egen. for eksempel, kan du skrive på slutten av hver dag "Lærdommen jeg har lært er at når livet gir deg sitroner..." og skrive en annerledes avslutning på setningen hver dag. Vær kreativ.
 19. 19
  Gratulerer! Du har skrevet en dagbok. Sørg for at du holder det skjult for sleipe søsken. Bedre ennå, ikke si at du har en dagbok. Husk at din dagbok er en del av deg, og poenget med å holde en dagbok er slik at du kan se tilbake på det i fremtiden.

Tips

 • Gjør det godt å lese når du ser tilbake vil du liker å lese det. Prøv å starte oppføringen med noe fengende eller spennende. Som "Oh my gosh! eller "Du ville aldri gjette hva! ' eller "noe forferdelig skjedde i dag. ' og deretter ende med kanskje skrive din følelse så langt i denne dagen eller gjør et ansikt å vise hvordan du føler.
 • Du kan sette anførselstegn i den hvis du vil, for eksempel: «Til den velorganiserte sinn, er døden, men den neste store eventyret". Albus Humlesnurr-
 • Hvis du slutte å skrive på en stund, forteller dagboken din hva som er skjer. Det er ingenting verre enn å lese en dagbok oppføring og har ingen anelse om hva det handler om.
 • Ikke bekymre deg hvis du ikke kan skrive inni den hver dag
 • Husk at dette er din dagbok, og du kan skrive inn den hvor du vil. Denne siden er bare ideer, du kan følge dem hvis du vil, men til slutt er det ditt valg hvordan du vil gjøre det.
 • Skriv alle dine dype tanker. Hvis du holde ting inne i deg, er det ingen vits i å holde en dagbok.
 • Skriv hva som kommer til tankene. La oss si at du bare tenkte på en historie eller sang, stoppe, sette tre prikker, og bare skrive det i. Så hoppe over en linje og fortsette å skrive. Du vet aldri hva som kan skje!
 • Plukk en cover design som du synes er fin eller passer din stil. For eksempel hvis du er snill av en kunstner, bare trekke på omslaget eller hvis du er mye av en skater fyr / jente, kan du stikke et bilde av deg å gjøre en stunt på skateboard eller et bilde av skateboard. Noen ganger kan det være så enkelt som en skole notebook, som kan bli forvandlet med tegninger, klistremerker, og selv piperensere!
 • Hold det ryddig! Når du ser tilbake på dagbok om tjue år fra nå, du minst ønsker å være i stand til å lese din egen skriving!
 • Et format du kan bruke er å skrive din oppføring på den ene siden av siden og på den andre siden sette et bilde av hva du gjorde. For eksempel hvis du gikk til Florida med dine venner du kan sette et bilde av deg og vennene dine der. Og selv om du ikke har bilder du kan alltid sette en suvenir som en pose med popcorn du fikk på første date. Små ting som det. Men du bør prøve og finne en moderat stor bok for dette.
 • Harry Potter og De Vises Stein. Du kan skrive et tilbud på en side og deretter dekorere det også. Dens mye mer moro og dette uttrykker dine følelser.
 • Prøv å ikke skrive i det mer enn en gang om dagen. Hvis noe drastisk skjer at du må skrive om sette "Senere" under den delen som du allerede har skrevet.

Advarsler

 • Hold dagbok på et hemmelig sted. Vær forsiktig så det ikke kommer i hendene på uønskede mennesker, for eksempel søsken, eller til dine foreldre. Prøv å gjemme den i skapet, i en pose som ingen bruker, eller i ditt putetrekk.
 • Aldri skriv noe du ville hate å se når du ser tilbake på det... med mindre du tror at det kan hjelpe deg å gjenopprette fra "hva du ville hate å huske '.
 • Husk at hvis du er arbeidsufør eller verre, blir din dagbok et dokument som vil ha noen rettslig status. Dette er ikke en dårlig ting - men husk at hvis du gjør et notat til deg selv som "Ring advokaten om George [og bilen, hans flytter inn i huset, sender barna til mors), kan slike notater tas for å uttrykke dine intensjoner når du ikke lenger kan gjøre det. Hvis du ombestemmer deg om en dagbok notat, slett den.
 • Hvis du skriver veldig personlige oppføringer, sørg for at ingen andre kan lese dem. Hvis du er veldig bekymret for dette, får en bærbar PC med en lås, eller overføre din dagbok på nettet til datamaskinen, og sette et passord på den.
 • Hvis det er funnet, er det kanskje alle dine hemmeligheter blir lekket til verden. Sørge for at det aldri skjer ved å skjule det godt, ikke å fortelle noen du har en dagbok, og bare skriver i det når ingen andre er rundt.