Wkono

Hvordan lage en virtuell dagbok

Har du noen gang laget en dagbok som raskt ble stjålet av dine irriterende søsken? Bekymre deg ikke mer, fordi nå kan du lage en virtuell dagbok! Ingen vil noen gang vite om det fordi det vil bare se ut som du er på datamaskinen.

Trinn

Hvordan lage en virtuell dagbok. Åpne opp et Word-dokument.
Hvordan lage en virtuell dagbok. Åpne opp et Word-dokument.
 1. 1
  Åpne opp et Word-dokument. Før du starter, klikk på "File" og "Lagre som" og navngi filen noe sånt som "Science Project", eller "Flash Cards". På denne måten vil ingen være interessert hvis de måtte være snusing gjennom filene på datamaskinen. Sørg for at du gir den mest kjedelige navnet mulig slik at ingen er tilbøyelige til å klikke på den. Ikke legg noe sånt som "Nunya" eller "Keep Out".
 2. 2
  Lag en for din virtuelle dagbok Du trenger ikke engang et kamera! Du kan bare laste opp et bilde av en notatblokk på til datamaskinen og skriv inn navnet ditt der linjene er. De fleste maleri programmer har en "blanding"-funksjonen. Bare marker din skrevet på navn, og bland det i. Dette vil gjøre det virke som om du virkelig skrev det i. For eksempel, på bildet til høyre brukes bare være et bilde av en blank notatbok. Med litt blending, kan du gjøre det ser ut som du har skrevet navnet ditt i og farget i brevene. Du kan også vurdere å laste opp bilder av klistremerker og "stikker" dem videre til din virtuelle dagbok. Det vil gjøre det ser ut som en ekte dagbok!
 3. 3
  Velg en fin skrift for å skrive. Velg en skrifttype som vil gjøre det se ut som om du var å skrive og ikke skrive. "Bradley Hånd ITT-TT" fungerer godt for dette.
 4. 4
  Begynner å skrive! Hvis du fortsatt er redd for uønskede tilskuere, vurdere å opprette en falsk navn for deg og alle du skriver om. Du trenger ikke engang å bruke riktig by. Bare i tilfelle noen ikke åpne et uhell opp filen, vil de anta at det er bare en historie du skriver om. Ikke vær redd for å strekke sannheten en smule. Det er din dagbok, har du lov til å skrive hva du vil. Hvis du ønsker å sette i et bilde, last opp et bilde av bærbare bilde på datamaskinen, tegne hva du vil, og deretter blande den før den ser normal.
 5. 5
  Endre navnet på dokumentet hver så ofte. Hvis du har et søsken som jevnlig ser på din datamaskin, kan de begynne å lure på hvorfor du fortsatt har som "Science Project" dokument fra i fjor, noe som får dem til å se på det. Hvis du er kjent for å være organisert, vurdere å lage en mappe som sier "Documents 2005-2006", og setter din dagbok inn i mappen. Denne måten, vil folk anta at mappen er lastet med utdatert søppel at de ikke ville være interessert i å lese. Dette er også bra hvis du deler en datamaskin.
 6. 6
  Beskytte det med et passord. Du kan passordbeskytte dokumentet ved å klikke på "Verktøy"-knappen på toppen av et Word-dokument og trykke "alternativer", og deretter trykke på "sikkerhet" fanen. Skrive inn et passord for å bruke når du åpner filen. Og en hvis du trenger å endre filen. Trykk OK og bekreft passordet. Hver gang du åpner dokumentet må du skrive inn et passord.

Tips

 • Hvis du ønsker å gjøre din "dagbok" enda mer skjult, merke all tekst i det, og endre skriften til hvit. Nå er den eneste måten å lese teksten for å velge eller utheve det.
 • Hvis du glemmer passordet ditt kan du ikke åpne filen. Sørg for at du skriver ned passordet og legg den på et trygt sted.
 • Prøv å lagre den på et sted hvor ingen ville se etter det, som en av mappene i Programfiler. Bare sørg for at du ikke vil forstyrre programmets funksjonalitet ved å gjøre det!
 • Ikke la noen vite at du har en dagbok.
 • Kontroller at navnet er noe ingen vil være interessert i.

Advarsler

 • Sørg for at dine foreldre tillate deg å ha et passord. Noen foreldre elsker å sniffe å sikre at du ikke gjør upassende ting. Navnet noe nonchalant.
 • Sørg for at du har en anti-virus program slik at det er umulig for noen å banalisere i dagboken din.
 • Uansett hvor nøye du ta vare på den, kan det hende at dagboken bli lest. Sørg for at du er forberedt på det, fordi noen ganger kan det være vanskelig.
 • Hvis din dagbok blir lest, sørg for at du er høflig til den som leser det. Det er bedre å komme i trøbbel for det du skrev i en åpenbart privat dagbok, så å komme i trøbbel for det, og å være uhøflig.

Ting du trenger

 • En datamaskin
 • Word-dokument (eller et annet program som du kan sette tekst i)