Wkono

Hvordan du registrerer en kul signatur

Enten du har planer om å bli berømt eller bare ønsker å fordrive tiden, eksperimentere med signaturen din kan bli mye moro. For å gjøre signaturen din ser kul, kan du prøve følgende tips og teknikker.

Trinn

Hvordan du registrerer en kul signatur. Få et stykke papir og skriv din vanlige signatur.
Hvordan du registrerer en kul signatur. Få et stykke papir og skriv din vanlige signatur.
 1. 1
  Få et stykke papir og skriv din vanlige signatur. Hva liker du om det? Hva trenger arbeid? Har du mange interessante bokstaver (som inneholder looper, kors, punktum, etc.) eller en masse vanlig brev (spesielt de som ligner / den samme i store og små bokstaver)? Gjøre oppmerksom på eventuelle områder som har potensial til å bli knutepunkter.
 2. 2
  Omskrive signatur og eksperimentere med forskjellige stiler og blomstrer. Se hva som ser passende for ditt navn, føles godt i hånden, og er ikke så tungvint å skrive flere ganger. For eksempel kan du:
  • Slå en av dine brev til en understreking. Selv om dette er ofte gjort med det siste brevet, må du gjerne gjøre det med en bokstav som gir seg til en understreking blomstre.
  • Understrek din signatur med sløyfer. Dette er en veldig flytende, utsmykkede måte å krydre opp en signatur.
  • Tillat store bokstaver for å omringe de små bokstaver. Dette er en nyttig måte å sprite opp et navn som ikke har noen lavere sløyfer (g, j, etc.) du kan leke med.
  • Bruk repeterende elementer. De tre store ovaler i denne signaturen skape eit ekko effekt og bidra til å binde hele konstruksjonen sammen.
  • Overdrive en enkelt bokstav. Dette kan gi din underskrift en komplisert utseende uten å bremse tegn tid til en gjennomgang.
  • Understrek din signatur med sikksakk. Dette er en klassisk måte for å lage et enkelt signatur mer interessant.
  • Legg symbolene til signaturen din. Hvis du ønsker å gå denne ruten, er det best å holde resten av signaturen din grei å spare tid og unngå overveldende design.
  • Omringe signaturen med sløyfer. Dette skaper en veldig kongelig, offisielt utseende signatur.
  • Større bunnen av brevene. Dette er en av de enkleste og mest vanlige måter å gran opp en signatur.
  • Bruk gamle timey bokstaver. Dobbelt opp på horisontale kors, avslutte loopet bokstaver i kroker og blomstrer, og bruke en fyllepenn hvis mulig.
 3. 3
  Se på kjente signaturer for inspirasjon. Walt Disney, Queen Elizabeth I, Salvadore Dali, Mae West, og John Hancock er alle kjent for sin unike signatur stiler. Føl deg fri til å låne elementer fra disse signaturer og legge dem til din egen.
 4. 4
  Ikke glem å personliggjøre din signatur. Selv om innlån fra andre folks stiler kan være nyttig, sørg for å uttrykke din egen personlighet i signaturen også.
 5. 5
  Eksperimenter med en meisel-edged penn. Dette legger teft til enda en enkel signatur.
 6. 6
  Tenk to ganger før du går rotete. Selv om det er gøy å strekke grensene for din signatur stil, nøye vurdere hvorvidt det er praktisk for deg å ha en uleselig en.
 7. 7
  Praktisere alle stiler som du beundrer. I tillegg til å legge spesielle blomstrer, prøve forskjellige størrelser, kombinasjoner, og slants.
 8. 8
  Finn enkeltelementer som du liker. Hva som fungerer? Hva som ikke virker? Hva som passer din personlighet?
 9. 9
  Kombiner din favoritt elementer inn i en signatur.
 10. 10
  Praktisere denne nye signaturen over og over før du skriver det føles naturlig. Og husk, du kan alltid endre skrivespråk.

Advarsler

 • Vær forsiktig med hvor ofte du endre signaturen, da det kan føre til identitet forvirring hvis det ikke samsvarer med din ID, førerkort, slik du har registrert deg i banken, eller til og med lånekort.
 • Hold offisielle signatur ganske enkel. Å måtte gjenskape en forseggjort, tidkrevende uhyrlighet hver gang du kjøper dagligvarer vil bli gamle fort.