Wkono

Hvordan gjøre lekser

Er du alltid stresset om leksene? Har du funnet deg selv dagdrømmer under studietiden? Har du ofte finne deg selv i en posisjon hvor du kan enten gjøre alle leksene eller ha et sosialt liv? Sannheten er, gjør lekser ikke å være så vanskelig. Arbeider effektivt er halve arbeidet og halvparten psykologi. Her er en guide for å få deg på rett spor.

Trinn

Hvordan gjøre lekser. Skriv ned lekser, og sørg for at du vet hva du skal gjøre.
Hvordan gjøre lekser. Skriv ned lekser, og sørg for at du vet hva du skal gjøre.
 1. 1
  Skriv ned lekser, og sørg for at du vet hva du skal gjøre. Bruk en dag planlegger eller en kalender for å holde orden. Dette gjør alt mye enklere. Skriv så mange detaljer som mulig om oppdraget. Du må ta med når oppdraget skyldes, eventuelle nødvendige lærebok sider, og ting læreren din sier at du må ta med. Det er en god idé å skrive omtrent hvor lenge du tror oppdraget vil ta. Det høres vanskelig, men er ganske effektiv for planlegging.
 2. 2
  Skape en komfortabel lekser spot. Før du velger en bestemt arbeidsplass, tenk på et rolig sted hvor du kan jobbe i lang tid og samtidig ha tilgang til ressurser som lærebøker, datamaskiner, bøker, ordbøker, leksika, osv. - alt som er nødvendig. Gode ​​plasseringer inkluderer din by eller skolebibliotek. Du kan gjøre det hjemme, men sørg for å spørre foreldrene dine til å hjelpe deg ved å holde andre søsken stille eller planlegging av store oppgaver i helgene.
 3. 3
  Konsentrere seg om en oppgave av gangen. Mange ganger er det veldig nyttig å starte med det vanskeligste lekser først, fordi når du er ferdig med det, er alt du har forlatt den enkle lekser. Hvis du gjør dine enkleste oppgavene først, kan du bli fristet til å hoppe over den andre lekser, og det er viktig å gjøre alt sammen. Hvis du sliter med én ting, ikke gi opp ennå! Prøv et par ganger, men hvis du fortsatt ikke får det, spør læreren om det neste dag. Du kunne fullføre resten av leksene dine før du prøver det vanskelig oppgave du ikke kunne gjøre tidligere. Hvis det er absolutt ingen måte at du forstår det, ikke bruk for mye tid. Minst du har sett på materialet og har en idé om hva det handler om, som er bedre enn å være god på en ting og ikke har en anelse for resten. Når du har fullført et oppdrag, må du huske å sjekke det ut.
 4. 4
  Ta en studie pause. Angi en bestemt mengde tid du vil tilbringe hver time å gjøre noe annet enn lekser og hold deg til den. Pass på at du angir hvor lenge etter starten av timen og hvor lenge du vil ta. Tar en femten minutters pause når du kommer hjem fra skolen før du starter lekser kan også hjelpe deg.
 5. 5
  Hvis du har en masse problemer med lekser, belønne deg selv når du er ferdig. Hold deg unna sukker, men da dette vil gjøre det vanskeligere for deg å fokusere på lekser. Du kan også gi deg selv et incitament til å fullføre arbeidet, som å gå til din favoritt restaurant, ser på din favoritt show, osv. i stedet for å bruke studie pauser.
 6. 6
  Tilbring tid rett etter at studiet bryter med omhu. Disse er de gangene du vil være i stand til å fungere best. Tankene dine vil være ryddet og klar til å jobbe. Alt du putter i det andre dokumentet, gjør nå. Når du er ferdig med å studere og har virkelig forsøkt de peskier oppgaver minst tre eller fire ganger, kan du vurdere selv ferdig. Noe du ikke har ferdig, kan vente til neste dag når du vil være i stand til å spørre læreren din eller medstudenter.
 7. 7
  Bruk tiden godt. Bruk fritiden under / mellom klasser å starte lekser, og sørg for at du starter tidligere fordi hvis du begynner å gjøre arbeid for sent på kvelden, vil du begynne å bli lei lettere, og det vil være vanskeligere å fokusere på arbeidet. Starter tidligere sørger for at hjernen din er mer våken og aktiv. Ikke bruk for lite tid på lekser, men ikke begrave deg i det. Ikke vent til siste minutt for å komme i gang. Hvis du starter tidligere på dagen kan du ringe en venn hvis du står fast før det blir for sent. Gi deg selv tid til å vurdere arbeidet ditt og sørge for at det blir gjort riktig. Arbeidet med den tøffe lekser på skolen, så hvis du har problemer med noe du kan få hjelp fra en lærer.
 8. 8
  Hvis du har et etterslep av arbeid og har problemer, forklare til lærerne at du har falt bak og be om en forlengelse. Du ønsker kanskje å ta i noe av arbeidet som bevis på at du arbeider, dvs. den første utkast.
 9. 9
  P. S. Denne anmeldelsen hjulpet meg mye på et prosjekt. Andre store nettsteder er:
 10. 10
  http:/ / www.google.com / Focus-on-Lekser og
 11. 11
  http:/ / www.google.com / Konsentrer-on-Your-Lekser

Tips

 • Ikke over stress over lekser, men ikke presse ting av. Komme stresset gjør ting vanskeligere å gjøre, så husk å ta et dypt pust og slappe av.
 • Sørg for at din lille Study Space er godt opplyst, rolig og behagelig. Dette vil gjøre det mye enklere å gjøre lekser på riktig måte.
 • Ta gode notater i klassen, og være aktiv. Du vil lære mer, og notatene kan virkelig hjelpe deg etterpå.
 • Ikke bli distrahert! Opprettholde fokus og ikke la tankene vandre mot mer interessante temaer som TV, spillkonsoller, musikk, iPod og særlig telefoner og spill nettsteder. Alltid, alltid holde seg borte fra sosiale nettverkssider. Disse vil mest definitivt distrahere deg.
 • Hvis du gikk glipp av skolen den dagen så bør du ringe en venn for å få notene og / eller lekser fra den dagen.
 • Gå tidlig til sengs og få en god natts søvn, og spise sunt. Dette vil hjelpe deg til å bli mye mer fokusert, og du vil ikke være så sliten.
 • Opplyser søkeordene er også en god strategi slik at du kan forstå spørsmålet bedre.
 • Bare prøv å fokusere på arbeidet.
 • Spille litt musikk fra en radiostasjon du vil, hvis musikk ikke bry deg. Musikk kan faktisk bidra til å forbedre dine ferdigheter.
 • Hvis du ikke er ferdig med leksene, slå den på noen måte. Læreren din vil foretrekke å se noe som er ufullstendig enn ingen lekser.
 • Stå opp tidlig i helgene. Du har full konsentrasjon om morgenen, og hvis du begynner å arbeide på seks eller syv om morgenen, vil du bli gjort før midt på dagen, og du vil ha resten av dagen til deg selv.
 • Hvis går gjennom lekser spørsmål som er repeterende, kan du sannsynligvis komme unna med å hoppe over noen av dem for moro skyld å tilbringe litt mer tid på tøffere spørsmål. Hvis du tror du kanskje trenger ekstra praksis, gjøre mer repetitive spørsmål. Noen ganger kan det være de enkle de som får deg med på en test.

Advarsler

 • Ikke si "jeg har gjort det, men jeg forlot det hjemme", hvis du ikke engang har startet det. Hvis du da har problemer, kan du ikke be om hjelp.
 • Ikke delta i distraherende aktiviteter mens du arbeider. Du vil ende opp med å jobbe for en lengre periode, eller ikke i det hele tatt.
 • Ikke snakk i telefonen, se på TV, eller direktemelding, vil du ikke få noe gjort. Igjen, holde seg borte fra sosiale nettverkssider.
 • Ikke med vilje la den på skolen og si at du glemte å ta den med hjem, det fungerer aldri! Læreren vil bare si at du bør ha husket eller gjort det til lunsj eller før klassen.
 • Ikke bli sint hvis læreren ikke gir deg en forlengelse hvis du ikke var fraværende, tross alt, du var ment for å få det gjort.
 • Gjøre lekser på bussen er ikke anbefalt fordi det er to faktorer - bråkete folk, som ikke lar deg konsentrere deg, og det faktum at bussen beveger seg for mye, og du vil at lekser å være pent skrevet. Så ikke gjør lekser på bussen, med mindre du ikke bryr seg om slurvete håndskrift og mangel på konsentrasjon.
 • Ikke gjøre lekser på sengen - er kanskje sovner!

Ting du trenger

 • Et skrivebord.
 • Skrive utstyr som blyanter, linjaler og viskelær.
 • En god arbeidsplass som er fredelig nok for deg å konsentrere seg.
 • Ressurser som kan hjelpe deg å arbeide raskere.