Wkono

Hvordan kjøpe anime uten å bruke for mye penger

I løpet av de siste tiårene, har anime blitt en stadig mer populær sjanger av animasjon og underholdning. Men vet noen vifte som anime DVDer kan være ganske dyrt, og kan enkelt tomt noens lommebok. Denne guiden er å hjelpe dem med sans for anime som ønsker å kjøpe det, og også spare penger.

Trinn

Hvordan kjøpe anime uten å bruke for mye penger. Prøv å finne en anime serie som du vet du vil like.
Hvordan kjøpe anime uten å bruke for mye penger. Prøv å finne en anime serie som du vet du vil like.
 1. 1
  Prøv å finne en anime serie som du vet du vil like. Det er en god idé å slå opp en serie på et nettsted som Anime News Network, eller å lese andres meninger om det å sørge for at det vil være verdt å bruke penger på. Du kan også prøve prøvetaking noen episoder på nettet, det er mange nettsteder som lovlig stream anime.
 2. 2
  Vær på utkikk etter rabatter og salg. Du kan enkelt spare penger hvis du finner anime på salg, for eksempel en "kjøpe en få en" eller "rabatt på alle ______ merkevare anime".
 3. 3
  Brukt anime er alltid et godt kjøp. Når butikkene selger brukte anime, har det vanligvis en mye lavere pris enn en ubrukt versjon. Selv om noen andre kan ha hatt det før deg, de fleste brukte DVDer er i god kvalitet og er kontrollert av butikken arbeidere før de er solgt.
 4. 4
  Eske sett er vanligvis billigere. Visste du at en gjennomsnittlig volum på Inuyasha koster tjuefem dollar? Det betyr at hvis noen skulle kjøpe hver DVD opp til volum 52, ville de ha brukt over 975€ for deg! I dag er de fleste serien samles i eske sett. Disse inneholder vanligvis hver episode av en serie i stedet for fire eller sju som en vanlig volum. Selv om noen kan virke dyrt å kjøpe, med priser som spenner 20-5 dollar til hele veien til hundre, de vanligvis ender opp med å koste mindre enn å kjøpe hver enkelt volum av en serie.
 5. 5
  Handle på nettbutikker. Mange steder (for eksempel Amazon, eBay, RightStuf, og Roberts Anime Corner Store) selger brukte og / eller rabattert anime på mye lavere priser, og selv de nye DVD-er generelt billigere enn andre butikker.
 6. 6
  Kjenner en venn som har anime? Hvis du gjør det, se om du kan låne den fra dem. Denne måten, hvis du ser det, og du ikke liker det, trenger du ikke å se på det igjen, og du ikke kaste bort noen penger.

Tips

 • Hvis du velger å kjøpe brukt anime på internett, sørg for å spørre den personen som selger anime hva slags kvalitet det er i. Hvis du er en samler, ville du ikke ønsker å ende opp med å få en DVD som har riper og en rippede dekke.
 • Når du ber en person om hvilke anime å kjøpe, sørg for at personen vet hva de snakker om. Hvis de sier "OMG buy Eva becuz det haz teh robotszz" eller "KJØP NARUTOs den guyz er rly hot", så du bør ikke ta det som en alvorlig grunn til å samle serien. Men hvis noen sier "Du bør kjøpe Neon Genesis Evangelion fordi den har en veldig gripende og emosjonell historie med realistiske karakterer og mange forskjellige religiøse / mytologiske undertoner," eller "Naruto har utmerket struktur i kamper hvor detaljene for den enkeltes fortid og hva de har på spill i kampen er avslørt, "de er mest sannsynlig gi en detaljert visning på serien og kan stole på. Men du bør likevel alltid sørge for at du vil ha serien, og at du ikke bare ser på det fordi alle andre liker det.
 • Hvis du jobber på en butikk som selger DVDer, Anime og andre relaterte elementer, kan du være i stand til å få en rabatt på anime. Dette er en god måte å spare penger.
 • Noen ganger anime DVDer vil si ting som "engelsk tekst, japansk språk dub" og "valgfrie språk". Du vil kanskje sjekke disse når du kjøper anime, slik at du kan ha hvilket språk du vil høre serien i. De fleste anime kommer med en engelskspråklig dub og en mulighet til å se den på japansk med engelsk tekst, men andre som ingens Boy Remi kan bare være på japansk med engelsk tekst.
 • Kjenn dine sjangere! Dette er veldig viktig når du kjøper anime. Du bør vite hva enkelte begrepene betyr, slik som Shonen, shojo, Yuri, Yaoi, hentai, og seinen. Hvis du ikke gjør det, kan det resultere i uhell kjøpe en anime som du kan finne for å være svært upassende, rart, eller bare ikke hva du liker.
 • Du kan også spare penger på manga, anime grafiske roman motstykke. Mest lisensiering selskapene har rabatter som "buy tre, få en gratis". Det er også å merke seg at de fleste manga også har sterkt varierende priser, avhengig av hvilken gruppe de er utgitt av.

Advarsler

 • Anime kan bli svært vanedannende! Folk har vært kjent for å bruke tusenvis på anime og relaterte varer, så prøv å kontrollere hvor mye du bruker på det!
 • Mange mennesker på internett tyder på at de som liker både å se på anime og spare penger bør laste ned fansubs (fan-oversatt anime) fra internett (vanligvis som torrents). Selv om rettighetshaverne sjelden søker påtale for denne populære aktiviteten, bør du være klar over de relevante opphavsrett, og din potensielle rettslige eksponering hvis du velger å engasjere seg i det. Slike uautoriserte distribusjoner også kan skade salget av DVDer i bransjen.
 • På samme beskjed, ta vare å unngå piratkopierte DVDer når du kjøper anime på nettet, spesielt fra eBay, etc. emballasje og vise kvaliteten på piratkopierte anime DVDer er generelt mye lavere kvalitet enn offisielle DVDer, og noen ganger fansubs bare brent til en DVD i en billig dekkglass. Forskning selgeren før du kjøper fra dem!

Ting du trenger

 • Penger
 • Internettilgang