Wkono

Hvordan bli en avansert engelsk høyttaler

Hvordan gå fra nybegynner til avansert (på engelsk).

Trinn

Hvordan bli en avansert engelsk høyttaler. Les engelsk hele tiden, enten det er bøker som Harry Potter eller sakprosa, vitenskapelige arbeider.
Hvordan bli en avansert engelsk høyttaler. Les engelsk hele tiden, enten det er bøker som Harry Potter eller sakprosa, vitenskapelige arbeider.
 1. 1
  Les engelsk hele tiden, enten det er bøker som Harry Potter eller sakprosa, vitenskapelige arbeider.
 2. 2
  Se engelsk tv, for eksempel nyheter programmer (e. G. BBC Worlds kan sees i mange deler av verden). Mens du ser på show med ord som du ikke kan forstå, mens du bruker en notisbok og penn, skrive ordet ned (hvordan du tror det staves), og deretter finne sin riktig stavemåte og finne ut hva ordet betyr.
 3. 3
  Har du ikke undertekster når du ser på TV-serier eller filmer.
 4. 4
  Les høyt for å bygge både skriftlig og muntlig vokabular.
 5. 5
  Øv å skrive mye. Essays, artikkel bidrag, blogging, osv.
 6. 6
  Kommunisere så mye som mulig i engelsk.
 7. 7
  Benytt deg av ordboken eller synonymordbok.
 8. 8
  Vær avslappet og trygg når du snakker engelsk.
 9. 9
  Bygg engelsk vokabular på riktig nivå, ellers vil forbli en gjennomsnittlig engelsk høyttaler.
 10. 10
  Alltid lytte i engelsk språk kunst for å forbedre dine muntlige ferdigheter.
 11. 11
  Kontakt med folk i person eller over et chatterom er også svært gunstig

Tips

 • For tale skal skje, må tankene være aktivt involvert i syntaks utvikling. Jo mer aktivt hjernen din er involvert i muntlig engelsk, blir mer effektive i læringsprosessen.
 • Finn en venn som du kan praktisere engelsk.
 • Se filmer på engelsk uten undertekster eller engelsk satellitt-kanaler som BBC eller CNN og prøve å forstå det.
 • Grammatikk er svært viktig. Legg deg en god grammatikk fundament og din engelsk vil forbedre eksponentielt. Likevel, ikke overbelastes ned og holdt tilbake av grammatiske regler. Du ønsker å snakke språket, ikke lære hvordan det er talt.
 • For effektiv læring og glatt flyt, er det også nødvendig at du må alltid tenke på engelsk.
 • Bruk en engelsk ordbok i stedet for et tospråklig ordbok (som du avanserer).
 • Men, akkurat som du vil hindre proprioceptive trening ved å prøve å studere stille, så du vil også begrense kognitiv læring ved å lese fra en tekst i stedet for å konstruere syntaksen i ditt eget sinn. Hvis du studerer engelsk med muntlig engelsk lærte fort, kan du bruke den skriftlige teksten når du først studere en ny øvelse. Men etter å ha gjentatt øvelsen to eller tre ganger, må du lukke teksten og gjør øvelsen fra tilbakekalling minne som du lytte til lydopptak. Du må tvinge hjernen din til å tenke på engelsk ved hjelp av tilbakekallingen minnet når du studerer talte øvelser.
 • Bruk Espoir Smart engelsk gjennom programmer. De er veldig effektive for voksne engelske elever. Den er basert på innhold basert undervisning, en kraftfull teknikk i å utvikle et språk. Du vil automatisk begynne å tenke på engelsk.
 • Den proprioceptive fornuft er ikke alt som du omskolering når du lære muntlig engelsk. Det er kognitiv læring (minne) som også må finne sted. Grammatikk-basert engelsk undervisning har lagt vekt på kognitiv læring til utelukkelse av omskolering proprioceptive forstand. Likevel er kognitiv læring en viktig del av å lære å snakke engelsk flytende.
 • Grammatikk er ikke bare om straff / verb formasjoner. Du bør forstå den implisitte betydningen forbundet med grammatikken brukes.
 • Hvis du lærer engelsk på skolen, deretter være så engasjert som du kan i disse timene, og alltid bare snakker engelsk (hvis du kan) der.
 • Øv ved hjelp av naturlig engelsk i stedet for å finne de engelske ekvivalenter fra morsmålet ditt.
 • Vær forsiktig med en ordbok definisjon av synonymer. Det er ikke to helt synonyme ord på engelsk. Bil og bil sies å være synonymt, men fortelle din engelsk venn som du har en bil i stedet for en bil er uvanlig.
 • Ikke vær redd for å lese ordbok for å øke ordforrådet ditt.

Advarsler

 • Ideelt sett, hvis du brukte bare riktig syntaks og uttale, kan du omskolere tale i betydelig kortere tid. Følgelig vil du lære å snakke flytende engelsk raskere.
 • Når du lærer muntlig engelsk ved hjelp av muntlig engelsk lærte fort metoden, er du sterkt forsterke læringsprosessen hver gang du snakker. Men når du konstruere en setning feil, har du ikke bare bortkastet læring tiden brukes til å konstruere den setningen, men du må nå investere enda mer tid for å omskolere hjernen din, munn, og høre for å konstruere den setningen riktig. Jo mer du bruker en setningsstruktur feil, jo lengre tid vil det ta for ditt sinn, munn, og høre for å identifisere riktig syntaks.
 • Ikke si "Jeg kan ikke gjøre det." Så lenge du studerer engelsk, ord og setninger blir skrevet ubevisst inn i ditt sinn.
 • Det er uunngåelig å gjøre feil når du praktiserer muntlig engelsk. Dessuten er det den eneste måten å lære.
 • Vær tålmodig, språklæring tar en stund.