Wkono

Hvordan du kan forbedre dine kunnskaper om engelsk

Engelsk er raskt blitt kjent som verdens språk. Mange er nødt til å lære engelsk skikkelig for å hjelpe en bedrift eller karriere lykkes på den internasjonale scenen. Følg disse strategiene for å oppnå målet ditt. Denne artikkelen forutsetter at du vet det grunnleggende om engelsk meget godt.

Trinn

Hvordan du kan forbedre dine kunnskaper om engelsk. Les noen engelsk språklig avis høyt og sakte.
Hvordan du kan forbedre dine kunnskaper om engelsk. Les noen engelsk språklig avis høyt og sakte.
 1. 1
  Les noen engelsk språklig avis høyt og sakte. Gå så sakte som mulig for å forstå betydningen av hva du leser, inkludert nyanser. Mens strukturen i engelsk er ganske enkel i forhold til mange andre språk, sin idiomer gjøre det mer vanskelig språk å tilstrekkelig mestre.
 2. 2
  Finn noen barnebøker. De som inneholder mange lignelser, fabler, noveller, og legender er gode fordi de er lette å lese og bære interessante meldinger i tillegg. Leser slike historier vil gi deg en bedre forståelse av ordene, og du vil forbedre ditt vokabular gjennom lesing. Barnebøker med illustrasjoner, som illustrerte ordbøker, er en utmerket ressurs for de som lærer engelsk som andrespråk.
 3. 3
  Forbered din egen ordbok med ord. Hver dag kan du prøve å skrive ned noen av de viktigste nye ord som du har mestret den dagen.
  • Gå gjennom denne ordboken en gang i uken slik at du husker betydningene av disse ordene og de permanent feste i minnet ditt. Hver gang du går gjennom denne ordboken, visualisere betydningen av disse ordene. For eksempel, for ordet "hallusinasjon", prøve å forestille seg hva ordet egentlig betyr - du kan prøve å bilde noen som har en marerittaktig drøm mens våken kanskje. Denne visualiseringen metoden vil gjøre deg til å forstå de subtile forskjellene mellom lignende ord som "samtykke" og "tillatelse", mens også akseptere at engelsk har en så rik ordforråd som ofte trenger du bare å lære så mange nye ord som mulig som alle bærer lignende eller identiske betydninger!
 4. 4
  Konstruere dine egne setninger med ordene som du har notert i ordboken din. Bruk disse ordene i ditt daglige samtale med venner og i din skriftlige kommunikasjon. Dette vil bevisstgjøre deg til de nye ordene.
 5. 5
  Være metodisk. Hvis du følger denne metoden for de neste ukene, deretter bruke nye ord vil bli en vane.
 6. 6
  Lese høyt så ofte du kan. Hvis du er sjenert av andre, vil du være bare et offer. Derfor bør du aldri nøle med å ta initiativ og engasjere folk i samtalen. Høytlesning vil bidra til å gi deg den ekstra tillit til at du kan uttale ordene tydelig og i riktig sammenheng.

Tips

 • Ikke nøl med å snakke med andre. Dette er den mest effektive måten å lære et språk, og engelsk høyttalerne er svært akseptere av nye elever av det engelske språket. Du vil lære raskt på denne måten.
 • Aldri nøl med å lese høyt. Hvis du er sjenert av andre, vil du være bare et offer, så ikke nøl med å ta initiativ.

Advarsler

 • Sørge for at artiklene du leser ble skrevet av engelsk som morsmål. Hvis ikke, være skeptisk til idiomer / collocations som de bruker, som de prøver kanskje å bruke idiomer som ikke finnes på engelsk. Bruk en ordbok for bekreftelse.
 • Ikke gi opp. Jo mer du øver, jo bedre vil du få!
 • Gå sakte mens du leser.