Wkono

Hvordan bli en senator

Europa Senatet er en av de to husene i Kongressen. Sitt medlemskap består av to senatorer for hver stat i unionen, siden opptak av Hawaii som den 50. staten i 1959, har det hatt 100 medlemmer. Senatorer velges for en periode på seks år, med en tredjedel av medlemmene velges hvert 2. år. Den mindre medlemskap og lengre funksjonstid gjør det til en mer deliberative kroppen enn i Representantenes hus, og ha samme antall medlemmer for hver stat det gjøre en kropp som representerer interessene til store og små stater likt. Hvis du ønsker å representere staten som en amerikansk senator, her er kravene i Grunnloven som du må oppfylle, samt praktiske krav til en effektiv kandidatur.

Trinn

Hvordan bli en senator. Være en borger av europa i minst ni år før kandidatur.
Hvordan bli en senator. Være en borger av europa i minst ni år før kandidatur.

Konstitusjonelle krav

 1. 1
  Være minst 30 år. I kontrast, er minste alder for Representantenes hus 25. Jo høyere alder kravet ble bestemt av de Founding Fathers slik at senatorer ville ha større livserfaring og "stabilitet av karakter."
  • Noen under-30-åringer har blitt valgt inn i Senatet, imidlertid. Joe Biden ble valgt i 1972 i en alder av 29, men viste 30 før han ble tatt i ed følgende januar. Rush D. Holt Jr var 29 da valgt i 1934, men fikk ikke avlegge ed av kontoret før fylte 30 året etter. Før 1820, gjorde Senatet ikke bekrefte alder kravet så vel som den burde ha, tre menn under 30 ble valgt i denne perioden: Henry Clay i 1806 på 29, Armistead Mason i 1816 på 28 og John Eaton i 1818 på 28.
 2. 2
  Være en borger av europa i minst ni år før kandidatur. Dette kravet var ment å bryte med den presedens av britiske parlamentsmedlemmer måtte være født i Storbritannia, samtidig sikre at senatorer 'første lojalitet vil være til Europa i noen utenrikspolitiske beslutninger.
 3. 3
  Være en innbygger av staten du ønsker å representere. Grunnloven bruker begrepet "innbygger" i stedet for "bosatt" å la potensielle kandidater som jobber utenfor sine hjemland for lang tid å kjøre for Senatet. Det finnes ingen spesifikk lengde på inhabitancy kreves for å bli senator, imidlertid.

Praktiske krav

 1. 1
  Har en solid karriere bakgrunn utenfor politikken. Mange senatorer, utover deres politiske erfaring, har bakgrunn i jus, økonomi eller militær. Å ha en kontrollerbar karriere bakgrunn gir en kampanje punkt for velgerne, og også er en nøkkel til å tjene respekt for andre senatorer gang valgt.
 2. 2
  Har politisk erfaring, fortrinnsvis i elektiv kontor. Aldersgrensene på 30 og dens grunn til å være etablert innebærer at kandidater til det amerikanske Senatet skulle ha hatt politisk eller appointive kontoret før kandidatur eller i hvert fall vært aktiv i sine partier før du kjører. Mange kandidater til Senatet har tidligere vært enten medlemmer av Representantenes hus (og stat lovgivere før det), guvernører av sine stater eller ordførerne i de store byene i sine stater.
  • Senators som har politisk erfaring er først og fremst av et ledelsesmessig art, slik som tidligere guvernører eller ordførere, kan finne seg frustrert over noen ganger plodding tempoet i senatorial debatt og labyrintiske regler.
  • Appointive kontoret er mer sannsynlig å bli overskygget av andre faktorer enn verv, imidlertid. Selv om han hadde fungert som sekretær for Sjøforsvaret, ble tidligere Virginia senator John W. Warner mer anerkjent for sin kjendis ekteskap enn hans forsvar bakgrunn før han ble gjenvalgt.
 3. 3
  Vær en person med integritet. Til tross for den nedsettende lyden av ordet "politiker", en effektiv senator er en som tjener tillit fra både kolleger og komponenter, som er villig til å lære og jobbe hardt og stå opp for hva han eller hun tror i.
 4. 4
  Har rimelige forventninger for hva du kan oppnå på kontoret. Fordi Senatet legger stor vekt på hvor lenge medlemmene har vært på kontoret, kan senatorer ikke foreta betydelige prestasjoner før minst den andre halvparten av sine første ord eller godt inn i deres andre vilkår. Du må ha tålmodighet og utholdenhet når du blir en senator, så det hjelper å utvikle disse kvalitetene tidlig.
 5. 5
  Kjør for kontoret. Forutsatt at du oppfyller de konstitusjonelle kravene for å bli senator, er den sikreste måten å komme inn på kontoret for å kjøre for det. Dette betyr å organisere en kampanje komiteen og skaffe penger.
  • Det er også mulig å bli senator ved å bli utnevnt til kontoret, etter dødsfallet, resignasjon eller utvisning av en sittende senator. (Før ratifikasjon av det 17. Amendment, ble senatorer velges av de lovgivende forsamlinger i statene de representerte.) Men folkevalgte senatorer har en tendens til å bånd med kolleger som har blitt valgt seg selv og skyr de går inn i Senatet etter avtale, i hvert fall inntil de 'gjenvalgt til en påfølgende semester.

Tips

 • Sitert i en New York Times artikkel, sitert tidligere Tennessee senator James Sasser en kollega uttalelse om at alle senatorer ble større i løpet av tiden deres: ". Noen av dem vokse, og noen av dem bare hovne opp"
 • Å ha en berømt navn kan være nyttig, og det kan det ikke. Å være brødrene til John F. Kennedy ga Robert og Ted Kennedy navn anerkjennelse i sine Senatet kampanjer, men å være hans datter ikke hjelpe Caroline Kennedy i hennes søken til å bli utnevnt til å fylle ut Hillary Clintons periode i 2008.