Wkono

Hvordan å være snill mot mennesker over hele verden

Er du opptatt av å spre godhet rundt om i verden? Det kan føles skremmende før du skjønner at det er mange ekte, realistiske måter å spre godhet over hele verden fra stedet der du bor! Legge til din daglige stykke godhet til verden øker håpet om at menneskeheten vil fortsette å bevege seg mot å skape en bedre fremtid for alle.

Trinn

Hvordan å være snill mot mennesker over hele verden. Erkjenner at vennlighet er smittsomt.
Hvordan å være snill mot mennesker over hele verden. Erkjenner at vennlighet er smittsomt.
 1. 1
  Erkjenner at vennlighet er smittsomt. Du har kanskje hørt at elendighet er smittsomt - det er. Og heldigvis, godhet og lykke er enda mer smittsomt fordi folk heller vil føle seg bra enn ulykkelig. Ved å demonstrere godhet i dine handlinger og ord så ofte som mulig, hjelpe deg å mate det faktum at godhet er en bedre måte for menneskeheten. Du må også vise andre hvordan å være snill gjennom eksempler. Spre det ved å gjøre det.
 2. 2
  Lære mer om andre kulturer og mennesker rundt om i verden. Godhet vokser fra å forstå andre. Det er bare ved å ta en innsats for å lære hvordan andre lever og hva de verdsetter at du kan vokse i forståelse og dermed øke din følelse av sammenheng og altruisme mot andre. Prøv å lage ekte forbindelser, for eksempel elektroniske vennskap (det gamle brevvenn system), og gjennom å gjennomføre felles prosjekter sammen online. Du vil dra mye av å lære minst ett annet språk også, slik at du kan se kulturen fra perspektivet av å være midt i språket sitt.
 3. 3
  Donere til et veldedig med verdensomspennende linker. Uansett hvor du bor, kan pengene dine være å gjøre livet bedre et annet sted i verden når du kanalisere det gjennom anerkjente veldedighetsorganisasjoner. Velg ditt veldedighet basert på hva du verdsetter og hva den veldedige organisasjonen gjør for å gjøre en positiv forskjell.
 4. 4
  Frivillig til å gjøre veldedighetsarbeid et sted utenfor ditt eget nabolag. Hvis du har tid til å donere dine ferdigheter som frivillig, kan du spre en masse godhet gjennom generøsitet av tid og undervisning eller hjelpe. Kanskje du har en blokk av tid til å reise utenlands til et sted som trenger frivillige arbeidere. Eller kanskje du ønsker å gjøre noe frivillig arbeid gjennom elektroniske midler, som å skrive rapporter, fylle ut søknader eller skrive nyttige instruksjoner for folk. Det er mange online muligheter til å frivillig på en måte som gjør en forskjell i verden.
  • To eksempler på nettet eller virtuell frivillighet kan bli funnet på FNs frivillige:; og World Volunteer
 5. 5
  Tilbring tid på å lage samfunnet godt. Verden er også din egen bakgård og lokalsamfunnet. Ved å finne måter å forbedre fellesskap, deling og støtte kan du bidra mye godhet mot andre mennesker. Finn ut hva samfunnet støttesystemer eksisterer i ditt område allerede, og hva som mangler. Kan du hjelpe til med eksisterende prosjekter eller har du energi og tid for å starte noe nytt? Noen eksempler kan omfatte hjemløse shelters, suppe kjøkken, samfunnet hager, barnepass fasiliteter, ferier aktiviteter for barn, som deler ferdigheter som matlaging, DIY og levende selv-tilstrekkelig, etc.
 6. 6
  Vis din godhet i sosiale medier. Du kan spre godhet gjennom sosiale medier som Twitter, Facebook, Google, osv. La historier som løfter folks ånder, som gjenkjenner er de gode andre gjør og som avslører bedre side av menneskets natur. Spør dine venner til å dele disse historiene rundt for å hjelpe enda flere mennesker ser hva som er bra om verden og menneskeheten. Fortrenge de negative historier (som det er bare altfor mange) og skinne et lys på slag, gjennomtenkt og medfølende handlinger der ute. Inspirere andre til å være snill igjen.
  • Del fantastiske opplevelser du har hatt gjennom video-og fotomateriale. Hva slags handlinger, kunst, ordtak og lignende har du sett det siste? Hvis du tok dem ved bilde eller video, dele dem på YouTube, Pinterest, Twitter, etc., slik at andre kan spre awesomeness!
  • Ta deg tid til å forlate vurderinger av blogginnlegg du elsket, å forlate referanser for folk du kjenner og å gi folk fan mail. Internett er godt kjent som et sted hvor forståelse forblir taus - bidra til å spre godhet ved å gjøre verdsettelse høyere enn klager!
 7. 7
  Forsvare mennesker som er ofre for online trusler. Som et verktøy, er internett i seg selv nøytral når det kommer til bruken. Dessverre er det noen brukere som velger den mørke veien når det gjelder å være på nettet, bruker den som en talerstol for thuggery, trusler og mobbing, med formål å overdøve stemmene til alle som er uenig med dem. Nettbøller, online kjeltringer, troll og headkickers ikke definerer menneskeheten. De er folk som har egen oppfatning av virkeligheten er vridd av hva dårlige erfaringer de har hatt og har valgt å påføre andre. Uansett hva deres motivasjon, ikke la dem vinne. Menneskeheten er bedre enn det, og det er godhet som vil vise vei.
  • Der online bidragsytere eller ledere søker å skade andre, stå opp for dem på mottakersiden og vise vennlighet som en styrke. Ved å være snill og nekter å trekke seg fra å peke ut den ondskapsfulle natur angrepet, unngår du å falle for trusler og nekter å bli med eller bli overbelastet av det. Og ved å nekte å tillate Internett-angrep, spre deg mer vennlighet rundt om i verden, krevende at gode ord og begrunnet tenker blitt standard for elektronisk samhandling overalt. Ikke gi etter!
 8. 8
  Juster arbeid og næringsinteresser på måter som sprer godhet og empati. En globalisert verden betyr at mye av det vi gjør på jobben eller i våre virksomheter har en innvirkning et annet sted. Søke å tappe inn i empati for å hjelpe deg å se verden gjennom andres øyne, og å slutte å se alt som handler om dine egne problemer.
  • Husk at virkelige mennesker er på slutten av dine handlinger, din leverandørkjeden, dine beslutninger og din nummer-knaser. Visjoner ekte mennesker vil bidra til å holde deg snill og koblet til andre. Hvis du ikke vet hvordan mennesker vil bli berørt av dine handlinger, gjør en innsats for å finne ut heller enn å blokkere det ut!
 9. 9
  Støtte initiativ som fremmer fred i hele verden. Det kan være litt godhet for mennesker som lever under borgerkrig eller krig. Et viktig mål for menneskeheten er å leve sammen i fred, dele kunnskap og støtte hverandres hverdag. Noen ganger glemmer vi det. Men du kan gjøre mye hvis du er utenfor en region lider strid. Du kan støtte hjelpeorganisasjoner som arbeider i disse områdene, kan du tilby våre ferdigheter og kunnskaper når det er relevant å hjelpe utkast til nye lover, sende omsorg pakker, forhandle, lære nye ferdigheter, osv. Du kan gå på nettet og signere opprop, dele nyheter og informasjon og støtte mennesker som lider av illegitime handlinger eller brudd på menneskerettighetene. Slutte fred regelen, ikke alternativet, ved å insistere på godhet og stå opp for hva som er riktig selv der det er upraktisk og ukonvensjonelle.
 10. 10
  Leve vennlig. Uansett hvor du er i verden, har din godhet ringvirkninger. Hvis du leve livet omsorg for andre mennesker og vesener, bryr deg om tilstanden i verden du og din familie og venner bor i, og bryr deg om menneskeheten som helhet, vil ditt eksempel lyse opp veien for andre. Og selv om du ikke vil være klar over det meste av tiden, vil alle slags gjerning og handling påvirke noen positivt, et sted i verden.

Tips

 • Kindness inkluderer å være klar over forsyningskjeden som bringer produktene og komfort til ditt hjem og bord. Mener alvor om hvor din livsstil er hentet fra - er de tingene du bruker og bryr seg om etisk utledet? Din godhet kan bety et bedre liv andre steder, for eksempel når du foretrekker Fair Trade-produkter over de produktene som mangler åpenhet i sitt arbeid og miljøpraksis.

Du bør huske at det å være snill mot folk kan være noe så enkelt som smiler til dem for å muntre opp en ulykkelig dag. Du kan gjøre dem glade, og de vil tenke på "den typen person som smilte til meg, selv om jeg aldri har møtt dem".

Smiling er smittsomt, ta deg det som influensa, Når noen smilte til meg i dag, begynte jeg smiler også. Jeg gikk rundt hjørnet, og noen så meg glise når han smilte jeg innså, jeg ga det videre til ham. Jeg tenkte på det smilet, så skjønte jeg det er verdt, et enkelt smil, akkurat som min, kunne reise rundt jorden. Så, hvis du føler et smil begynne, ikke la det uoppdaget La oss starte en epidemi rask og få verden smittet!