Wkono

Hvordan å få organisert for høyskole eller grad skolen

Syllabi, papirer, bøker, artikler og nedlastinger alle får veldig forvirrende ved slutten av oktober hvis du ikke har en plan for å holde orden... og i motsetning til High School, trenger professorer ikke minne deg om kommende oppdrag hver dag! Følg disse trinnene for å bli klar.

Trinn

Hvordan å få organisert for høyskole eller grad skolen. Skriv ut eller samle pensum for hver klasse.
Hvordan å få organisert for høyskole eller grad skolen. Skriv ut eller samle pensum for hver klasse.
 1. 1
  Skriv ut eller samle pensum for hver klasse.
 2. 2
  Kjøp bøkene dine, en stabel med ufôret 3x5 kort, og en tung plikt, fargerike, plast mappe.
 3. 3
  Legg alle dine syllabi i plast mappe. Dette er din syllabi mappen. Holde den med deg når du studerer, kan du gå til biblioteket, eller gå til klassen.
 4. 4
  På hver pensum, fremheve hva som skyldes den første uken i én farge. Fremheve hva som skyldes den andre uken i en annen farge. Nå kan du holde et øye med dine oppdrag på en uke-for-uke basis.
 5. 5
  Tildele ett kort for hver bok. Hold kortet vertikalt, skriver datoene som du har oppdrag fra den boken bare, og ved siden av datoen, skriver sider som må leses. (Eksempel:. Skrive "kjemi" på kortet Så i én kolonne, skriver 9/5, 9/12, 9/19, 9/26, eller når du har klasse Ved siden av datoene, skriver 1-47, 48. -102, 151-160,161-194, eller hva din tildelte lesing er.) Bruk dette kortet som et bokmerke, slik at du vet hvor du slapp, og hva som må gjøres neste. Nå trenger du ikke å lete i pensum for å vite hva de skal lese, bare ta boken og gå!
 6. 6
  Få en oppskrivning i kalenderen eller akademisk planlegger, og skrive oppgaver på grunn på visse datoer. Ikke glem å skrive ned test datoer!
 7. 7
  Lag en "prosjekt pensum" for deg selv. Skriv ut en kronologisk liste over alle oppdrag som vil kreve mer enn én sitting å fullføre. Nå kan du enkelt se fremover slik at du ikke tilbringe hele natten å skrive et papir.
 8. 8
  Tegn eller skriv din tidsplan på papir eller på en datamaskin, slik at du vet når klassene skal møtes. Nå planlegger ut minimum 1 time studietid for hver time klasse tid (hvis du er i grad skolen, gjøre det 2 timer). Planlegg disse studie timer og vil ikke savne dem, behandle dem som permanente forpliktelser. Hvis du kan få et forsprang tidlig, har du noen pute tid når mange papirer og prosjekter kommer på grunn på samme tid.
 9. 9
  Hvis du har en datamaskin (og hvis du skal på college i oss, du virkelig burde), lage en desktop mappe som heter "skole". Inne lage en mappe for hver klasse. Disse mappene er et flott sted å lagre nedlastinger som mange professorer forventer du å ha.
 10. 10
  Få jobbe! Nå har du veldig lite tid til å tilbringe prøver å finne ut hva som må gjøres, du kan bare gjøre det!

Tips

 • Sjekk ut eller krysse ut utførte oppdrag med en enkelt linje, slik at du kan vurdere om det er nødvendig.
 • Ikke la Internet avfall for mye tid!
 • Bruk en highlighter for å hjelpe deg gjennom, for ikke å peke ut hva du bør lære senere.

Advarsler

 • Hold deg til planen din. Hvis du ikke studerer som du må, vil du være elendig på slutten av semesteret, og du vil ikke lære det du trenger å lære. Er ikke det hvorfor du gikk på college?

Ting du trenger

 • Bright plast mappe
 • Ufôret 3x5 kort
 • Skolebøker
 • Bok bag eller ryggsekk