Wkono

Hvordan å bli en vellykket politiker

Tror du at du har det som trengs for å bli vellykket i politikk? Det er de som tenke over hva de ville gjøre hvis de fikk muligheten, men svært få mennesker faktisk lykkes i å få sjansen. Les videre for noen få trinn og tips som kan gi deg en kant.

Trinn

Hvordan å bli en vellykket politiker. Vet du hvorfor du serverer.
Hvordan å bli en vellykket politiker. Vet du hvorfor du serverer.
 1. 1
  Vet du hvorfor du serverer. Betjene publikum, ikke deg selv. Regjeringen er å være organisert og nyttig. Det er opp til deg å bestemme hvilke måter du ser skikket til å tjene, så lenge de er konstitusjonelt. Dette handler ikke om deg.
 2. 2
  Praktisere dine offentlige taler ferdigheter. Snakke på organiserte arrangementer, for eksempel by møter. Også snakke med de menneskene du møter hver dag, som på matbutikken og folk som er ved siden av deg i lange linjer. Bare øve snakke til fremmede, og din angst nivå vil gå ned.
 3. 3
  Lage forbindelser i samfunnet med alle typer mennesker, spesielt de i posisjon til å hjelpe deg i budet til offentlige verv. Som i trinn 1, snakke med fremmede. Ikke nødvendigvis hver eneste person du ser, men folk du støter på i lange linjer osv.
 4. 4
  Holde tritt med dagens hendelser. Dette inkluderer lokale, nasjonale og internasjonale nyheter. Nasjonalt nivå politikere trenger å holde deg oppdatert om hva som skjer i verden. Slå opp nyheter i nettet, og alltid lese aviser.
 5. 5
  Lære av fortiden. Hvis historien er ikke din favoritt gjenstand, kan nasjonale og internasjonal politikk ikke være for deg. De beste offentlige tjenestemenn har en god forståelse av prøvelser, feil, feil og suksesser i landets tidligere ledere.
 6. 6
  Være dedikert til hva du prøver å oppnå. Hvis du ikke er villig til å bruke alle dine anstrengelser til målet ditt, vil du ikke lykkes. Du trenger også å bevise for bestanddeler som du har stasjonen og motivasjon til å trykke på når du føler deg mindre enn i stand.
 7. 7
  Tilegne seg nye ferdigheter. Bli med og utøve virksomhet som vil hjelpe deg med å utvikle kunsten diplomati og lære ferdigheter av samtalen.
 8. 8
  Lær av de som har lyktes. Les selvbiografier skrevet av presidenter og andre vellykkede høye embetsmenn for å gi deg en idé om hvor dine meninger og holdninger kan passe og for å lære mer om den politiske prosessen. De har vunnet valget, og vet hva det tar å bli vellykket på det nivået.
 9. 9
  Begynne i det små. Kjør for lokale kontorer, deretter Kongressen eller statlig nivå posisjoner. En annen rute er å gå inn i militæret og bli en respektert offiser. Hvis du fortsatt er i skolen, kjørt i klassen kontor. Snakk med dine kolleger og finne ut sine bekymringer. Dette kan følges ved å kjøre i lokalvalg. Dette handler om erfaring.
 10. 10
  Ta del i konkurranser ofte, fordi du bør utfordre deg selv til å gå til scenen modig. Jo mer du utfordre deg selv, jo mer vil du lære.

Tips

 • Vær snill mot andre, fordi offentlige tjenestemenn må forstå hva det er som å gå i andres sko.
 • Husk å ha et smil med andre hele tiden. Noen ganger folk vil støtte en person rett og slett basert på hvem som er mest vennlige.
 • Ikke vær redd for å gjøre feil. Du lærer best av dine feil.

Advarsler

 • Husk de som hjelper deg. De som vil mest sannsynlig hjelpe deg på vei opp kan godt være de du møter når du bare starte opp. Du vil lære at ditt sanne tilhengere er de som vil holde seg i nærheten, bør målene dine ikke materialisere seg som planlagt.
 • Vær forsiktig med "skjeletter i skapet", sørg for at du ikke er tilknyttet eller har vært tilknyttet noen upopulære grupper eller har svært upopulære ideer, eller har sagt noe eller gjort noe diskriminerende eller ulovlig, da disse kan bli tatt opp i en kampanje. Hvis du føler for å bli kjent rundt dine kolleger for noe sånt som dette, så er det ikke best å bli politiker.
 • Prøv å unngå å utvikle dårlige vaner, som å være uhøflig. Hvis du allerede har noen trekk som det, jobbe med å kontrollere og / eller eliminere dem tidlig.
 • Ikke gi opp hvis du mislykkes.
 • Lytt til begge sider av argumentet, ta beslutninger fordel både Regjeringen og offentlig