Wkono

Hvordan være en god barnepike

I dagens verden, er flere og flere foreldre snu til barnepiker for å se sine barn mens de arbeider. Heldigvis er nannying en av de mest givende karriere hvem som helst kan ha, selv om det er en av de vanskeligste. Det er viktig å huske at du skal pleie andres barn (REN), så du må være veldig klar over foreldrenes behov.

Trinn

Hvordan være en god barnepike. Det er viktig å huske at du skal pleie andres barn (REN), så du må være veldig klar over foreldrenes behov.
Hvordan være en god barnepike. Det er viktig å huske at du skal pleie andres barn (REN), så du må være veldig klar over foreldrenes behov.
 1. 1
  Finn en god familie! Dette er det viktigste steget, og ofte det vanskeligste. Selv om det virker enkelt nok, kan finne en familie å barnepike være en ganske rettssak. Du må huske å plukke en familie hvor verdiene ikke er i konflikt til din egen (de er veldig religiøse, mens du er mindre slik? Røyke de gjør / drikke for mye eller ofte for din smak?) Og en som vil behandle deg som en partner, ikke en underordnet.
 2. 2
  Pass på at du arbeider med barn rett alder! Ikke alle vil være i stand til å arbeide med spedbarn eller småbarn, eller tenåringer. Det er klare forskjeller mellom barn aldersgrupper, hver med ulike behov, og du kan oppleve at du rett og slett fungere bedre med en eller to, men kan ikke helt forstå hele omfanget.
 3. 3
  Lær å lage mat. Arbeide med barn ofte innebærer å forberede enkle måltider og snacks, så en grunnleggende kunnskap om matlaging er nødvendig for å være en kompetent barnepike. Det er også en god idé å lage mat sammen med barna, hvis de er den rette alderen, så det kan være et morsomt prosjekt for deg og for dem!
 4. 4
  Vet hvordan du riktig disiplin. Barn vil ofte gjøre en dårlig avgjørelse eller to, og som en barnepike, er det din jobb å vedta de nødvendige disiplinære tiltak. Husk at ingen barn er dårlig - de vet bare ikke hvordan du gjør det rette, og trenger din hjelp til å lære hvordan. Begynn med advarsler. Advare dem en gang, la dem vite hva som vil skje hvis de ikke følger instruksjonene. Advare dem igjen, mer kraft, og fortelle dem at neste gang de ulydig de vil få sin straff. Til slutt, vedta straffen - for de yngre barna, time-outs er et godt alternativ, samt å fjerne et element hvis det er årsaken til problemet. Kontroller at time-outs/loss av et element er like lenge som alvorlighetsgraden av ulydighet. For de eldre barna, å miste privilegier eller "time-outs" i rommet deres er gode alternativer også.
 5. 5
  Samhandle med barn! Leke med dem. Gjøre aktiviteter som er relevante for deres interesser. Finn noe morsomt og kreativt som også hjelper dem å lære. Gå ut på tur, til parken, eller til et museum. Få dem aktive, og deretter gå hjem og lese en bok. Hjelpe dem med ting som er vanskelig. Sørg for alle barn uansett alder, til å snakke med dem på deres språk.
 6. 6
  Diskuter daglig med foreldrene. Arbeidsgivere vil ønske å vite hva barna har vært opp til, så sørg for å fortelle dem alle barnets / barnas prestasjoner, all moroa du hadde, og eventuelle ujevnheter. Gi dem et innblikk i hvordan deres barn er i løpet av dagen, utenfor foreldrenes omfang.
 7. 7
  Husk - de er dine barn nå, også! Elsker dem. Vær stolt av dem. Gi dem en grunn til å se frem til ditt besøk. Sørg for at de vet det, selv om du setter dem i time-out eller ta bort deres TV privilegium, du fortsatt bryr seg om dem og ønsker det beste for dem. Hjelpe dem å lære ting, veileder dem gjennom de vanskelige delene, og feirer sine suksesser. Være dumt med dem og snakke med dem som om de er mennesker, fordi de forstår mye mer enn mange tror.

Tips

 • Avhengig av barnas alder du nannying, innføre læringsaktiviteter kan være en morsom og givende opplevelse. Forskningsprosjekter, håndverk prosjekter, enkle oppskrifter, eller bygge noe kan holde dem okkupert og gjøre dem føler at de oppnå noe viktig.
 • For yngre barn, kan ved hjelp av et diagram for å holde orden på sine prestasjoner være svært nyttig. Prøv å lage et klistremerke-diagram - gi dem et klistremerke når de gjør lekser, etter naptime, når de leser boken for dagen, etc. Det gir dem motivasjon til å fullføre disse oppgavene, og gjør det enklere for deg å få dem inspirert å gjøre dem selv på dager da de ikke vil. Sørg for å gi dem en payoff - etter en hel måned har vært full, etter hver 50. klistremerker, etter at de har fylt opp sin diagram, gi dem noe spesielt. Bringe en ny aktivitet, gjøre noe godt med dem, ta dem på en spesiell utflukt, eller kjøpe dem litt leketøy. Stol på meg, det hjelper virkelig å få dem til å gjøre hva de trenger å gjøre, uten oppstyr eller muss!
 • Gi ungdommer sin plass. De kan føle at de ikke trenger en barnepike, så ikke vær en - være en venn, en hjelper, et våkent øye, men så lenge de ikke bryter noen regler eller gjør noe de ikke burde være å gjøre, la dem ha noen uavhengighet.
 • Når to søsken er i en tvist om "hvem gjort hva," pass på å lytte til begge sider likt og gjøre en fornuftig rettferdig dom, barn ofte føler seg frustrert hvis de føler at de blir ignorert.

Advarsler

 • Husk å rydde opp etter deg selv og dine barn. Foreldre ønsker ikke å komme hjem til søl.
 • Vet førstehjelp og HLR. Du kan aldri være for forberedt.
 • Respekter foreldrenes beslutninger. Det er deres valg å oppdra sine barn hvordan de vil, og selv om du kan selvfølgelig gjøre relevante forslag, hvis de vil at barna skal fungere i et bestemt miljø, må du gi det til beste evne. Hvis du finner du kan ikke, må du kanskje finne en annen familie.
 • Være klar over hvor barna er ALLTID. De kan kjøre av og være borte før du vet ordet av det, så alltid være på vakt.
 • Ikke fall inn i TV-fellen. Det er lett å plop dem ned foran en skjerm, men det til slutt vondt dem og deg, gjør barn petulant og overstimulert.
 • Alltid ha en telefon, en flaske vann og en liten førstehjelpspakke i nærheten. Barn, spesielt mindre, er utsatt for ulykken, så plaster og en flaske med vann kan være livreddere.