Wkono

Hvordan unngå hudproblemer på jobben


Hvis du blir plaget av hudsykdommer, er det fullt mulig at arbeidsmiljøet er et viktig kilde til tørrhet, mangel på sollys og stress som manifesterer seg i dårlig hud. Denne artikkelen diskuterer ting å vurdere i ditt arbeidsmiljø som vil bidra til å opprettholde sunnere hud. Ikke bare vil forslagene i denne artikkelen nytte for din hud, men vil også forbedre din generelle helse og trivsel på arbeidsplassen.

Trinn

Hvordan unngå hudproblemer på jobben. Vurdere arbeidsplassen din.
Hvordan unngå hudproblemer på jobben. Vurdere arbeidsplassen din.
 1. 1
  Vurdere arbeidsplassen din. Jobber du i et miljø som involverer air-conditioning og oppvarming i lange perioder av gangen? Jobber du på et sted hvor du ikke kan åpne vinduene eller der det er ingen vinduer i umiddelbar nærhet? Mangel på frisk luft og sollys kan ha en skadelig effekt på huden din. Hvis miljøet er mangel på god ventilasjon og er høyt på kunstig kjøling og varme, er det svært sannsynlig at huden din lider som et resultat av miljøet.
 2. 2
  Fukte. Det er viktig å fukte huden uansett hva, hold en fuktighetskrem i skuffen eller øverste hylle på jobb og bruke det regelmessig i løpet av dagen. Dette vil bidra til å hindre tørr luft fra robber det av fuktighet.
 3. 3
  Bruk vann som en luftfukter. Hvis du ikke har tilgang til en luftfukter, kan du prøve en enkel håndlaget løsning for å fylle en bolle med vann og la den på skrivebordet eller i et bortgjemte hjørne. I tillegg, drikke vann jevnlig hele dagen. Unngå å ha for mange koffeinholdige drikker, og foretrakk vann for det meste av fuktighet din.
 4. 4
  Ta pauser. Det er viktig å ta regelmessige pauser fra arbeidet ved skrivebordet, før eller teller. Når det er mulig, planlegge regelmessige pauser for å strekke og trene. Opprettholde kroppsvekten din er et viktig skritt for å holde sunn hud.
  • Gå utenfor. Få litt frisk luft der du kan. Komme utenfor vil gi huden din en pause fra den kunstige luft miljø og gir huden en pause. Ikke bare gjør at hudcellene få en oppfriskning fra uteluften, men det vil senke kroppstemperaturen, noe som bidrar til å forbedre huden din.
  • Ta datamaskinen bryter. Sitter ved en datamaskin hele dagen er ikke bare en kilde til problemer for holdning og sinn utmattelse, men det kan også påvirke helsen til huden din. Hvis huden din er rød, flekkete og oppblåst, kan det være som et resultat av å sitte for lenge, og blir møtt med datamaskin bilder og stråling. Ta jevnlige pauser og bruk skjermen dekker på skjermen.
 5. 5
  De-stress. Stress kan åpenbart utover i huden. Det kan føre til break-outs i form av kviser, tørr hud, eksem og andre hudproblemer. Hvis stress er en vanlig del av jobben din og du finner ut at huden gjenspeiler dette, er det et tegn på at du trenger å håndtere stress bedre og lære å mestre teknikker som ikke fører til at kroppen blir herjet. Lytt til kroppen din og gjøre de endringene som trengs, kanskje til og forlate den nåværende jobben du er i, enten det er en endring av karriere eller en forfremmelse eller endring av selskapet, er kanskje huden din prøver å fortelle deg hva ditt bevisste sinn vil ikke.
 6. 6
  Holde aktiv. Det er ingenting bedre enn trening for friske resultater. Bruk fungere som et treningsstudio slags - ta trappen i stedet for heisen, gå eller sykle til jobben i stedet for å kjøre bil (hvis du ikke kan gjøre det, park lenger unna og gå eller gå av bussen et par stopp tidligere), gå din dokumenter til en klient i en annen avdeling i stedet for å spørre noen til å samle dem og ta noen strekninger på vannet kjøligere.
 7. 7
  Har air-condition eller oppvarming inspisert. Hvis den kunstige luften føles ubehagelig for en eller annen grunn, for eksempel, for varmt, for kaldt eller blåser for hardt etc., har systemet inspisert. De fleste arbeidsplasser har helse-og sikkerhetsrutiner på plass for å gjøre det mulig ansatte til å be om slike inspeksjoner. Hvis ikke, kontakt et svar fra ledelsen, byggeledelse eller en annen kilde til støtte som kan være i stand til å gripe inn. Det er viktig at kjøling og oppvarming er satt til en passende temperatur for å gjøre det mulig behagelig å arbeide.
 8. 8
  Åpne vinduer og dører der det er mulig. Hvis du arbeider i et miljø som ikke har vinduer som kan åpnes, åpne dem! Oppfordre arbeidsplassen til å vurdere å erstatte lukkede vinduer med de som kan åpnes. Vitenskapelige studier har vist mange ganger at inneluften er mye unhealthier enn ekstern luft, så hvis du kan få en god utveksling av sunnere luft kommer inn og mindre sunn luft passerer ut, kan dette bare være et godt resultat!
 9. 9
  Har nødsituasjon opp igjen. Hvis huden ikke, faktisk, ta en tur til det verre, er det viktig å ha noen materialer på backup. Foundation, rensemiddel, concealer, verk! Enkelte butikker, for eksempel Target, la deg prøve visse produkter, og finne hva som er riktig for deg og din hudtype. Gode ​​merker inkluderer Clean 'n' Klar, St. Ives, Olay, Neutrogena og mer. Men sparer deg bryet, og følg trinnene ovenfor! Husk også å sette på rengjøringsmiddel på forhånd, og ikke stress.

Tips

 • Legge til en påminnelse post-it lapp til dataskjermen eller arbeid hoper å ta en pause nå og da og å fukte huden din!

Ting du trenger

 • Fuktighetskrem
 • Vann
 • Vinduer som kan åpnes
 • Pauser